Arama
Arama Sonuçları
"Bu proje ilçemizin kültürel hayatına katkı sunacak"
Malatya'nın Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Hulusi Efendi Müze ve Kütüphanesi'nin temel atma törenine katıldı. Projenin ilçe için önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Gülyer, "Bu proje ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacak" dedi.
Protez bacakla yaşama tutunan genç kızı yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Muammer Erol, protez bacakla yeniden yaşama tutunan 21 yaşındaki Büşra Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Rize'nin eski ve yeni valisi bir arada
2018-2023 yılları arasında Rize Valisi olarak görev yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Rize Valiliği'ni ziyaret ederek Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi.
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
Kaymakama sarılan çocuklar gitmesini istemedi
İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği yabancı dil eğitimi kursuna katılacağı ve ardından yurt dışına gideceği için yaklaşık 7 ay görev yaptığı Bolu Kıbrıscık’tan ayrılan Kaymakam Ahmet Berkay Deniz’in öğrencilerle vedası çok zor oldu.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
Anhui’den Antalya’ya dostluk köprüsü kuruluyor
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Çin Halk Cumhuriyeti Anhui İl Komitesi Sekreteri, Halk Kongresi Daimi Komite Başkanı Bay Han Jun ve beraberindeki heyeti Hükümet Konağı binasında misafir etti.
5 yıl görev yaptığı Çorum'a geldi
2018-2023 yılları arasında Çorum Valisi olarak görev yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Ana arı yetiştiriciliği kursiyerlerinden Vali Erol’a arıcı körüğü
Ordu Valisi Muammer Erol, Karapınar mahallesinde sürdürülen Ana Arı Yetiştiriciliği Kursu’nu ziyaret ederek, kurs çalışmalarını yerinde inceledi.
Terör olayı sayısı 88'e düştü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "2016 yılında ülkemiz genelinde 2 bin 322 terör olayı yaşanmışken bu hava unsurlarının bize sağlamış olduğu güçle 2023 yılında bu rakam 88'e düşmüştür" dedi.
Esnafın iftar sofrasına misafir oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
İftarda Mehmetçiğe sürpriz yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programında Destek Bölük Komutanlığı emrinde görevli Mehmetçikler ile buluştu. İftar programına Vali Yılmaz'ın yanı sıra 2’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten katıldı.
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.
Emine Erdoğan, vali eşleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftarda buluştu.
“Kerem’in hayatımıza kattığı +1 değer için Allah’a şükürler olsun”
21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü, ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Devlet-asker-millet Eruh’ta terörü lanetledi
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, terör örgütü PKK’nın saldırılarına başlaması ile ilk şehit olan jandarma onbaşı Süleyman Aydın anısına yapılan saat kulesi önünde halkla buluştu.
Vatan toprakları için bedenlerini katık edenlerin emanetleriyle iftarda buluştu
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve il protokolü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kutsal vatan toprakları için bedenlerini katık eden kahraman şehitlerin kıymetli aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
Macaristan, özgürlüğünün 176. yılını Kütahya’da kutladı
2024 Yılı Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında Macaristan Milli Bağımsızlık Günü’nün 176. yıl dönümü, Kütahya’da halk arasında Macar Evi olarak bilinen Lajos Kossuth Müzesi’nde düzenlenen törenle kutlandı.
4 ilin valisi bir araya geldi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Artvin Valisi Cengiz Ünsal'a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette dört ilin sorumluluk alanında bulunan konular konuşuldu.
"Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır"
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, gaziler ve şehit ailelerinin onuruna düzenlenen yemek programına katıldı. Kaymakam Karaloğlu, "Ülkemizin her karış toprağında, vatanını ve bayrağını korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır" dedi.
"Öğrencilerin ve öğretmenlerin konforu için çalışıyoruz"
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Meslek Yüksek Okulu'na tahsisi planlanan binayı gezdi. Kaymakam Erdoğan, "Öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize daha rahat ve daha konforlu imkanlar sağlamak amacıyla çalışıyoruz" dedi.
Kaymakama portakal gönderdiler
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay'a, eski görev yeri olan Aydın'ın Sultanhisar ilçesinden bir kutu portakal gönderildi.
“Zat-ı devletleri bizleri şereflendirdi”
TOKİ Deprem Konutları kura ve anahtar teslim törenine katılmak üzere Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincik Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. Erdoğan’ı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu karşıladı.
“Şanlıurfalı hemşehrilerimin emrindeyim”
Kars vali yardımcılığı ve belediye başkan yardımcılığından istifa ederek AK Parti Haliliye belediye başkan aday adayı olan Ramazan Taşkın, adayın ilan edilmesinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.
“Devletin şefkatli yüzünü yansıtmaya çalıştık”
Son kararname ile Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına atanan Yozgat Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz, kamu kurumlarına veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Topuz, bir veda mesajı yayınlayarak ilçeden ayrıldı.
Türkiye’nin en büyük kara araçları simülasyon merkezi Söğüt’te olacak
Bilecik Vali Şefik Aygöl, Söğüt Jandarma Ulaştırma Merkez Komutanlığını ziyaret etti. Vali Aygöl, “Bilecik olarak gurur duyuyoruz. Çok yakında inşallah...” dedi.
Babaannesini son yolculuğuna uğurladı
Hayatını kaybeden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu'nun annesi Seyran Aydoğdu son yolculuğuna uğurlandı.