Arama
Arama Sonuçları
Kaymakamdan MİA Haber'e övgü
MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan, Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ile bir araya geldi. Kaymakam Kılıç, "MİA Haber, mülki idare camiasına güzel hizmetlerde bulunuyor" dedi.
Turnuvanın başlama vuruşunu yaptı
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen, mahalle bilincinin güçlendirilmesi ve çocukların spor yapmaya teşvik edilmesi amacıyla 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşturulan mahalle takımları turnuvasının açılış törenine iştirak etti.
Makam aracını durdurarak oyunlarına dahil oldu
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Tandoğan Mahallesindeki Sancak Parkı'nda, Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu öğrencilerinin çim hokeyi oynadığını görünce makam aracını durdurarak yanlarına gidip oyunlarına dahil oldu.
"Günlük 4 bin ton atık ayrıştırılıyor"
Ankara'nın Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Kaymakam Adayı N. Cengiz Yamakoğlu ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Celal Almaz ile birlikte Tıbbi Atık İmha ve Evsel Atık Bertaraf Tesisi'ni ziyaret etti. Kaymakam Kılıç, "Tesisimiz, belediye atıkları, tıbbi atıklar ve tehlikeli atıkları kabul etmektedir. Günlük ortalama 4 bin ton atık ayrıştırıyor" dedi.
Gönüllü gençlik liderleriyle buluştu
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Sincan Gençlik Merkezini Kaymakam Adayı N. Cengiz Yamakoğlu ile birlikte ziyaret etti. Gönüllü gençlik liderleriyle buluşan Kaymakam Kılıç, gençlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.
"Sağlıklı bir toplum için çalışıyoruz"
Ankara'nın Sincan Kaymakamı Levent Kılıç başkanlığında "Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Toplantısı” yapıldı. Kaymakam Kılıç, "Sağlıklı bir toplum için birlikte hareket etmeye devam ediyoruz" dedi.
Öğrencilerle yemek sırası bekledi
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Erman Ilıcak Fen Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu. Pansiyon yemekhanesinde sıraya girerek yemeğini alan Kaymakam Kılıç, öğrencilerin akşam yemeğine eşlik etti.
"Daha başarılı bir Sincan için çalışmaya devam"
Ankara'nın Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, yeni yılın ilk mesai gününde toplantı yaptı. Kaymakam Kılıç, "Birlikte daha güçlü, daha başarılı bir Sincan için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Erdal Bilgiç
Bahşılı Kaymakamı
"Katma değeri yüksek üretimi hedefliyoruz"
Kütahya Vali Musa Işın’ın başkanlığında OHB için değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Işın, "Modern ve planlı üretim imkanının sağlanması, sürdürülebilir, güvenilir ve katma değeri yüksek üretimi hedefliyoruz" dedi.
Gençlerden Kaymakam Kılıç'a sürpriz
Ankara Sincan Kaymakam Levent Kılıç, bir okul ziyaretinde önünde İngilizce kelimeler yazan tişörtleri eleştirdi. Kaymakama sürpriz yaparak Türkçe tişörtler tasarlayan meslek lisesi öğrencileri ise Yunus Emre tişörtünü Kılıç’a hediye etti.
Kendisi gelemeyince kaymakam yanına gitti
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle düzenlenen programa katılamayan 19 yaşındaki down sendromlu Atacan’ı işyerlerinde ziyaret etti.
Kaymakamla top sektirme yarışması
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Alcı Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrencilerin oyunlarına eşlik eden Kaymakam Kılıç, top sektirme yarışmasına da katıldı.
Yunus polislerini okula getirdi
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Yunus polisi olmak isteyen çocuğun hayalini gerçekleştirdi.
Gençlerle sabah namazında buluştu
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, "Mevlid-i Nebi ile Din Görevlileri ve Camiler Haftası" münasebetiyle Sincan Eyüp Sultan Camiinde sabah namazında gençlerle bir araya geldi.
Ekrem İnci
Seyhan Kaymakamı
“Allah Sincanlılara en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin!”
Ankara Sincan Kaymakamlığı görevine başlayan Levent Kılıç, birim müdürleriyle tanışarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Mavi önlükler evde kalacak
Okul ziyareti sırasında öğrencilerin hâlâ mavi önlük giydiğini gören Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, okulun 735 öğrencisine, kızlar için sarı, erkekler için gri renkte t-shirt diktirdi.
Cengiz Ünsal
Mülkiye Müfettişi
Levent Kılıç
Sincan Kaymakamı
Ziya Polat
Kars Valisi
Esnafın nabzını tuttu
Ankara Sincan Kaymakamı Cengiz Ünsal, esnafları işyerlerinde ziyaret ederek, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.
Harun Arslanargun
Kepsut Kaymakamı
Ahmet YILMAZ
Manisa Vali Yardımcısı
Mehmet Fatih Çiçekli
Karaman Valisi
Zahid Bahadır SEMİZ
Şiran Kaymakamı
Hakkı UZUN
Çanakkale Vali Yardımcısı
Abdullah Küçük
Güngören Kaymakamı