Arama
Arama Sonuçları
Kemer'de 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesi başladı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, ilçede 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesinin başlatıldığını belirterek, "Okullardaki psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenler aracılığıyla tespit edilen sorunlu ailelerle, bireysel olarak görüşmeye başladık" dedi.
100 yıllık çınara Anneler Günü ziyareti
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Erkal ailesinin 101 yaşındaki çınarı Zeliha Kurga’yı Anneler Günü dolayısıyla ziyaret etti.
Bin yarışmacı gökyüzüne Kemer'den tırmanacak!
Türkiye'nin ilk gökyüzü yarışı (skyrunnig) olan Merrell Run To Sky, Antalya'nın Kemer ilçesinde 10'uncu kez düzenlenecek. 30 farklı ülkeden yaklaşık bin sporcu katılacağı yarışın basın toplantısı Kaymakam Ahmet Solmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Bu yılın ilk Caretta yuvasını koruma altına aldı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Akdeniz sahillerindeki önemli caretta caretta yuvalama alanlarından olan Çıralı'da, Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi öncülüğünde, kamu kurumlarının da katkılarıyla ilk yuva etkinliğini gerçekleştirdi.
Gökyüzünden denize pedal çevirdiler
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti yarışlarına katıldı.
Köy sakinlerinin taleplerini dinledi
Günbuldu köyünü ziyaret eden Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, köy sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Jandarmadan hem denetim hem bayram kutlaması
Antalya Kemer İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı personel, hem trafik denetimi yapıyor, hem de şeker, çikolata ve kolonya ile vatandaşların bayramını kutluyor.
Kaymakamlık miniklerin masallarını kitaba dönüştürdü
İlkokul öğrencilerinin yazdığı hikaye ve masallar, Tokat Artova Kaymakamlığının desteğiyle ‘Minik Kalplerden Öykü ve Masallar’ adıyla kitaplaştı.
‘Gastro Kemer’ yarışması ile yöresel lezzetler gün yüzüne çıkacak
Antalya Kemer’de yöresel lezzetler ve bölgenin gastronomi zenginliklerinin ön plana çıkartılması amacıyla Kaymakam Ahmet Solmaz'ın öncülüğünde Gastro Kemer Yarışması düzenlenecek.
Çocukların bayramlık sevincine ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, "Küçük Kalplere Bayramlık Projesi" kapsamında düzenlenen programa katıldı. 120 çocuğun bayramlık sevincine ortak olan Kaymakam Solmaz, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
“Hepimiz aynıyız”
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında özel çocuklarla bir araya geldi. Kaymakam Solmaz, özel çocukların spor etkinliklerine de eşlik etti.
Şehadete bir gül bahçesine girer gibi koşanların emanetleriyle iftar açtı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın ev sahipliğinde Kemer Kaymakamlığı tarafından 18 Mart münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.
Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanları ile iftar yaptı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolaylısıyla ilçede görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanları onuruna düzenlenen “İftar Yemeği’ne katıldı.
Beyzbol şampiyonası heyecanına ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Beyzbol Büyükler Türkiye Şampiyonası'nı izledi. Sporcuları tebrik eden Kaymakam Solmaz, "Kemer olarak böyle güzel organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
Kemer’de tarih ve kültür turizmini geliştirme çalıştayı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz başkanlığında ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile ilçe sınırlarında yer alan Selçuklu Av Köşkü, Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Siperleri, Çalış Tepesi ve Balıkçı Barınağını içeren bir çalıştay toplantısı gerçekleştirildi.
Türkiye'nin ikinci Çocuk Adalet Merkezi Bursa'da açıldı
Türkiye'nin ikinci Çocuk Adalet Merkezi Bursa'da açıldı. Açılışta konuşan Vali Mahmut Demirtaş, "Çocuklarımızın adli süreçlerde yararlarının gözetilmesi ve korunmasının sağlanması amacıyla hizmete giren Bursa Çocuk Adalet Merkezi şehrimize hayırlı olsun" dedi.
“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum”
Madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın talimatıyla hazırlanan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı projeye yönelik toplantı, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezinde (AMATEM) yapıldı.
Temeli dualarla atıldı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer İlçe Müftülüğü’ne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu temel atma törenine katıldı.
“Başarılarınız daim olsun”
Çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren ve milli takımda forma giyen sporcularla bir araya gelen Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, “Başarılarınız daim olsun” dedi.
83 yaşındaki emekli öğretmene vefa
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ile birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle Çamyuva mahallesinde ikamet eden 1940 doğumlu emekli öğretmen Fahrettin Uçarcı’yı ziyaret ederek, eğitime verdiği katkı ve emeklerinden dolayı plaket takdim etti.
Cumhuriyet coşkusuna 1923 fidan
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Cumhuriyetin kuruluşunun 100’ncü yılı etkinlikleri kapsamında 1923 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinlikte fidan dikerek tarihe miras bıraktı.
Son yuvayı açarak caretta sezonunu bitirdi
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Çıralı sahilinde son yuvayı açarak, bu yılki caretta caretta sezonunu sona erdirdi.
Öğrencileri okullarına makam aracıyla gönderdi
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, sabah kendisini ziyarete gelen öğrencileri okullarına valilik makam aracıyla gönderdi.
Yıl içinde hizmete sunulacak
Mardin Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Millet Bahçesinde devam eden çalışmaları inceleyerek, Millet Bahçesi’nin bu yıl tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
Furkan Korkusuz, Adıyaman Vali Yardımcılığına atandı
Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, Adıyaman Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Kıbrıs gazisi ebediyete uğurlandı
Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, vefat eden Kıbrıs Gazisi Hamit Karakuş’un cenaze törenine katılarak, merhum gaziye Allah’tan rahmet diledi.
Depremzede çocuklara doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle Mardin'in Midyat ilçesinde misafir edilen depremzede kız çocuklar için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.
Öğrencilerin gururunu paylaştı
Mardin Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Teknofest yarışmalarında dereceye giren BİLSEM öğrenci ve danışman öğretmenlerini kabul etti.
Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi
Mardin'de hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Abdullah Macit'in şehit çocuğu, Büşra Keleş'in ise öğretmen olduğu ortaya çıktı. 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
İşçi ve iş arayanı buluşturuyor
Mardin Midyat Kaymakamlığınca istihdamı arttırmak amacıyla başlatılan “İş Sen’de Midyat Projesi” sayesinde işçi arayan ile iş arayan buluşturuluyor.