Arama
Arama Sonuçları
Çalışmaları inceleyip, talimat verdi
Iğdır Valisi Ercan Turan, temizlenen kanal çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Turan, aksaklıklara mahal verilmemesi için ilgili birimlere talimat verdi.
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
Hem ilmek attı hem diploma aldı
İpekyolu Hali ve Kilim Sergisi'nin açılışına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halı dokuma tezgahının başına geçerek ilmek attı. Vali Kumbuzoğlu, "İpek Yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayı’nda tarihe tanıklık eden halı ve kilimlerimizle geleceğe yeni ufuklar açtık. Üstelik bir ilmek atıp diploma da aldık" dedi.
"Bu etkinlikler toplumun gelişimine katkı sağlıyor"
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışına katılan Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, "Bu tür etkinlikler toplumun gelişimine katkı sağlıyor" dedi.
"Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin"
Kars'tan 60 kişilik ilk hac kafilesi, Sultan Alparslan Cami Külliyesi'nde düzenlenen programla kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Programa katılan Vali Ziya Polat, "Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin" dedi.
"Zalimlere dur diyebilmek için çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz"
Hakkari Ali Çelik, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursu kapanış programına katıldı. Filistin'de yaşanılan insanlık dramına dikkat çeken Vali Çelik, "Zalimlere gelecekte dur diyebilmek için muhakkak çocuklarımızın insanlığa değer sunacak şekilde iyi eğitilmesine ihtiyacımız var" dedi.
"Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin"
İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümü kutlamalarına katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "Allah bu şehri ilelebet devletimize, milletimize yar etsin" dedi.
"Yörükler, siz bu milletin çimentosusunuz"
3. Yörük Şenliği'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Sevgili Yörükler, siz bu milletin çimentosusunuz. Siz bu devleti, bu vatanı karşılıksız sevdiniz" dedi.
Şampiyonlara başarılar diledi
Aksaray ve Kayseri Bölge finallerinde birinci olup TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılacak öğrencilerle bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Şampiyon Misafirlerimiz... Sevgili gençler, başarılarınız daim olsun" dedi.
"Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır"
Mâverâünnehir temasıyla düzenlenen VII. Şeyh Şaban-ı Veli Sempozyumu'na katılan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır" dedi.
Kars, yeni bir turizm destinasyonu daha kazanacak
Bostanlar Deresi’nde yer alan kaya oyma yerleşim yerleri ile güvercinliklerde inceleme yapan Kars Valisi Ziya Polat, bu alanların tarih, kültür ve doğa turizmine kazandırılması için talimat verdi.
İki vali, iki kaymakamın nikah şahidi oldu
Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas ve Doğanhisar Kaymakamı Ayşe Karaca dünya evine girdi. Sultandağı ilçesinde gerçekleştirilen nikah töreninde Afyonkarahisar ve Konya valileri şahitlik yaptı.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Şanlıurfa’daki merkez, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezini ziyaret etti.
Festivalde 7 ton mesir macunu halka saçıldı
484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Geleneksel Kortej Yürüyüşü yapıldı. Vali Enver Ünlü'nün de katıldığı programda 7 ton mesir macunu halka saçıldı.
Saçılacak 7 ton mesirin duasına ‘amin’ dediler
Manisa Valisi Enver Ünlü, 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında 28 Nisan Pazar günü saçılacak 7 ton mesir macununun duasına ‘amin’ dedi.
5 asırlık gelenek 4 yıllık aranın adından yeniden…
Manisa Valisi Enver Ünlü, pandemi ve geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle 4 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım toplantısına katıldı.
Mera ıslah projesine Ani’den start verdi
Kars Valisi Ziya Polat'ın katılımıyla “Mera Islah ve Amenajman Projeleri" kapsamında proje tanıtım ve korunga tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Mülki idare amirleri vatandaşların bayram mutluluğunu paylaştı
Mülki idare amirleri Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşlarla bir araya geldi. Ülke genelinde vali ve kaymakamlar, bayram sabahını camilerde karşıladı. Bayram namazını eda eden vali ve kaymakamlar, ardından cemaatle bayramlaştı. Valilik ve kaymakamlıklarda da protokol, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma programları düzenlendi.
Bursa'nın fethinin 698. yıl dönümü kutlu olsun!
Bursa’nın fethinin 698. yıl dönümü törenlerle ve dualarla kutlandı.
Depremzede Sultan teyzenin hayır duasını aldı
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, depremzede Sultan teyze ile bir araya geldi. Sultan teyzenin hayır duasını alan Kaymakam Kayabaşı, "Her zaman yanındayız" dedi.
Ramazan’ı sokak iftarında gençlerle uğurlayacak
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, gençlerle karşıladığı Ramazan ayını sokak iftarında gençlerle uğurlayacak.
"Milletimizin baş tacı yaptığı kahramanlar"
1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'ndaki kahramanlarla iftar yapan Manisa Valisi Enver Ünlü, "Milletimizin baş tacı yaptığı, yüreğinde büyüttüğü, gözünden esirgediği, dualarından eksik etmediği kahraman askerlerimizle birlikteyiz" dedi.
Yenilenen hat ile kayıp ve kaçak suya neşter
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesindeki su depoları çalışmalarını inceledi. İlçenin su sorununun biteceğini ifade eden Vali Akkoyun, "Yeni yapılacak hatta tamamen farklı bir teknoloji kullanılacak. Yenilenen iletim hattı, kayıp ve kaçağı imkânsız hale getirecek" dedi.
Dünyanın en uzun adamını makamında ağırladı
Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile "dünyanın en uzun adamı" unvanını koruyan Sultan Kösen, Vali Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.
Vali, 10 öğrenciyi evinde ağırladı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 'Gurbetteki Ailem' projesi kapsamında Rota Erzincan Uygulaması üzerinden başvuru yapan 10 öğrenciyi konutunda misafir ederek, beraber iftar yaptılar.
Zaferin 109. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü açılış töreni Kale-i Sultaniye’de gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla halk yürüyüşü gerçekleştirdi.
İlk iftarını şehit ailesiyle birlikte yaptı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Ramazan ayının ilk iftarını şehit Fatih Manga’nın ailesiyle yaptı.
Camiler teravih namazı için doldu
Başı rahmet, ortası bereket, sonu mağfiret vesilesi olan 11 ayın sultanı Ramazan ilk teravih namazıyla başladı. Yarın ilk oruç için sahura kalkacak olan Müslümanlar, ilk teravih namazını kılmak için camileri doldurdu.