Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’nın bütün değerleri kayıt altına alınıyor
Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde başlatılan Şanlıurfa İli Kültür Envanteri Projesi kapsamında il genelinde bütün tescilli ve tescilsiz taşınmaz kültür varlıklarının envanteri çıkarılarak kayıt altına alınıyor.
ŞURKAV’dan Urfa kültürünün yaşatılmasına katkı
Şanlıurfa Kültür Sanat Eğitim ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) “Tek Ses İki Hareket Projesi” kapsamında okullar arası Valilik Kupası koro ve halk oyunları yarışmalarının bu yıl üçüncüsünü düzenliyor.
Sanal gerçeklik otobüsü köy okullarında
Şanlıurfa’nın önemli turizm noktaları, sanal gerçeklik gözlükleri ile köy okullarında öğrenim gören öğrencilere tanıtıldı.
Kitaphanenin kurdelasını çocuklar kesti
Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur ve Eyyübiye Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, ŞURKAV bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi Kitaphanesi’nin açılışını çocuklarla birlikte yaptı.
‘VE Hotels Şanlıurfa’, kent turizmine değer katıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, restore edilen 9 tarihi Urfa evinden oluşan ve Vilayetler Birliği bünyesinde hizmet veren VE Hotels Şanlıurfa’da incelemelerde bulundu.
Balıklıgöl Platosu, Şanlıurfa turizmine önemli katkı sağlayacak
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ,tarihi Balıklıgöl Platosu’nda incelemelerde bulunarak, uygulanması planlanan projelerle ilgili bilgi aldı.
“Günümüzü şenlendirdiler”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ŞURKAV’ın Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdirdiği dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrencileri makamında kabul etti.
Hedef 1 milyon kitap
Şanlıurfa’da ‘Köy Okul Kütüphaneleri Kitapsız Kalmasın’ projesi kapsamında 150 okula 30 bin kitap dağıtıldı.
“ŞURKAV seneye, bu seneden daha iyi olacak”
Şanlıurfa İli Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vakfın kurucu Valisi T. Ziyaeddin Akbulut’un da katılımıyla gerçekleştirildi. ŞURKAV Başkanı Salih Ayhan, “ŞURKAV’ın bugünü dünden iyi, inşallah yarını da bugünden iyi olacak. Bu yıl geçen yıldan iyi, seneye de bu seneden daha iyi olacağına söz veriyorum” dedi.