Arama
Arama Sonuçları
Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan'a tavsiye verdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kocaeli'nde yaşayan ve Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan Duru ile bir araya geldi. Vali Çiftçi, Eyşan'a önemli tavsiyelerde bulundu.
Kaymakam Can’a doğum günü sürprizi
Düzce Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can’a ailesi ve çalışma arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.
Vali Çeber'den Ramazan'a sürpriz
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2. sınıf öğrencisi Ramazan Poyraz'a sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı.
Vali Polat'tan asker ailesine sürpriz
Kars'ta vatani görevini yapan Konyalı Piyade Er Sofu Can Dalkılıç, Kars Valisi Ziya Polat'ın aracılığıyla ailesiyle telefonda görüntülü görüştü.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Kıbrıs gazisi emekli albaya doğum günü sürprizi
Balıkesir Marmara Kaymakamı Elif Çelik, ilçede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Emekli Albay Önder Esin’in doğum gününü kutladı.
İftarda Mehmetçiğe sürpriz yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programında Destek Bölük Komutanlığı emrinde görevli Mehmetçikler ile buluştu. İftar programına Vali Yılmaz'ın yanı sıra 2’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten katıldı.
6 çocuklu aileye sürpriz iftar konuğu
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeyneb Baydaş, Karadeniz ailesine sürpriz yaparak iftar sofrasına konuk oldu.
Kendisini okula davet eden Ayşenur'a sürpriz yaptı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kendisini okuluna davet eden Ayşenur Karaca'nın davetini geri çevirmedi. Küçük kızın doğum gününe denk gelen ziyarette Vali Aygöl, Ayşenur'a güzel bir sürpriz yaptı.
Özel çocuk Hayrullah'ı forma ile sevindirdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, özel çocuk Hayrullah’ı çok sevdiği Beşiktaş forması ile sevindirdi.
Badminton takımı oyuncularından sürpriz ziyaret
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Koordinatör Vali olarak görev yaptığı Hatay’ın Samandağ ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi Badminton takımını ve antrenörü Tolga Karaçaylı’yı kabul etti.
Şehit kızına doğum günü sürprizi
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Vali Buhara, Murat’ın hayalini gerçekleştirdi
Evde eğitim gören 11 yaşındaki Murat Dağdeviren yarıyıl karnesini evine getiren Kırşehir Valisi H. Mete Buhara'dan bir istekte bulunmuştu. İsteği ise Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile tanışmaktı. Vali Buhara, Murat’ın hayalini gerçekleştirdi.
Vali drone uçurdu
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu’na katılan fotoğrafçıların drone’unu uçurdu. Vali Usta, “Ben de bu vesile ile kısa bir drone uçurma heyecanı yaşadım” dedi.
73 yaşındaki Güler teyzeye doğum günü sürprizi
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, daha önce hiç doğum günü kutlamayan 73 yaşındaki Güler Akbaş’a sürpriz yaptı. Yaş pasta ve hediyelerle Güler teyzeye ziyarete giden Kaymakam Karaloğlu, teyzeye mutlu yıllar diledi.
Minik Songül’e doğum günü sürprizi
Çankırı Atkaracalar Kaymakamı Volkan Kaplan, eşi Gözde Kaplan ile birlikte, minik Songül’ün doğum günü mutluluğunu paylaştı.
Minik Kağan bir günlüğüne trafik polisi oldu
Öğretmeninin sorduğu "Büyüyünce ne olmak istersin?" sorusuna "Trafik polisi" cevabı veren Oğuz Kağan'ın, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un davetiyle hayali gerçekleşti.
“Mülkiye mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadım”
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yıllar sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadı. Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, mülkiye rozetini Vali Usta’ya bizzat taktı.
Vali Aygöl'den asker annesine sürpriz
Bilecik’te vatani görevini yapan Zonguldaklı asker Onur, Vali Şefik Aygöl'ün aracılığıyla annesi ile telefonda görüştü.
Okuma yazma öğrenip valiye mesaj gönderdiler
Okuma yazma öğrenen birinci sınıf öğrencileri Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na yeni yıl tebriği gönderdi. Vali Yiğitbaşı da habersiz bir şekilde okula giderek miniklere sürpriz yaptı.
Şehit anne babasına doğum günü sürprizi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, şehit polis Mehmet Taş’ın anne ve babasına doğum günü sürprizi yaptı. Kaymakam Yeşilyurt, doğum günleri birbirine yakın olan şehit anne ve babasının doğum günlerini birlikte kutladı.
Okuldan ayrılmasını istemeyen öğrenciyi kucakladı: O halde ben seni valiliğe götüreyim
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “Biz kenar mahallede küçük bir okuluz, Vali bey bize zor gelir” diyen velilere sürpriz yaptı. Vali Aygöl, kendisine sarılan ve okuldan ayrılmasını istemeyen bir öğrenciyi ise, “O halde ben seni valiliğe götüreyim” diyerek kucağına aldı.
İki gündür beklediği ‘Bilecik muhtarı’na sarıldı
Öğretmenlerinin ‘Bilecik muhtarı gelecek’ demesi üzerine iki gün heyecanla Vali Şefik Aygöl’ü bekleyen ilkokul öğrencisi Nisan, kendisine sarılmadan Sögüt’ten göndermedi.
En 'özel' doğum günü sürprizi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliğine katıldı.
Özel öğrenciler için doğum günü sürprizi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler için doğum günü sürprizi yaptı.
Gençlerden Kaymakam Kılıç'a sürpriz
Ankara Sincan Kaymakam Levent Kılıç, bir okul ziyaretinde önünde İngilizce kelimeler yazan tişörtleri eleştirdi. Kaymakama sürpriz yaparak Türkçe tişörtler tasarlayan meslek lisesi öğrencileri ise Yunus Emre tişörtünü Kılıç’a hediye etti.
Hamsi ile şenlenip, horon ile eğlendiler
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Damaroğlu, Sinop Üniversitesi Rektörü Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, protokol üyeleri ve kurum müdürleri ile birlikte, Sinop Üniversitesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Hamsi Şenliği'nde gençler ile bir araya geldi. Etkinliğe katılan öğrencilere ekmek arası hamsi ikram eden Vali Özarslan, gençlerin horon ve halay eğlencelerine de eşlik etti.
Kübra ablası mektubuna karşılık verdi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisine bileklik ören, ‘Canım Kübra ablacığım’ diye başlayan bir mektup yazarak okuluna davet eden Asude’ye sürpriz yaptı.
Yetim çocukları ağırladı
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilköğretim okullarında eğitim gören yetim çocukları Nev Bahçede ağırladı.
"Bana bir şemsiye borçlusunuz" diye mesaj attığı vali, elinde şemsiye ile evine geldi
Yalova’da bir lise öğrencisi, yağmurda şemsiyesi kırılınca, okulları tatil etmeyen valiye, "Bana bir şemsiye borçlusunuz" diye mesaj attı. Sosyal medya hesabından mesajı gören Vali, elinde şemsiye ile evine geldi.