Arama
Arama Sonuçları
"Sıfır Atık, örnek bir proje"
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen sıfır atık temalı “Atma Kazandır" sergisine katılan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, "Sıfır Atık Projesi, tüm vatandaşlarımızın, kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın sahip çıktığı, sonuçları itibariyle sadece ulusal anlamda değil uluslararası anlamda örnek olan bir projedir" dedi.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
"Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, aralarındaki husumeti sonlandıran Atabakar ve Kaymaz ailelerinin barış törenine katıldı. Vali Usta, "Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi. Bu durumdaki diğer ailelere de örnek olması temennisiyle barışları kalıcı olsun inşallah" dedi.
“Vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde çözüyoruz”
Kırsal mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesine bağlı kırsal Eroğlu, Yüce, Sultanköy, Yayla ve Özlüce Mahalleleri muhtarları ve sakinleriyle buluştu.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Hüseyin Demirkol
Yığılca Kaymakamı
“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşında kurumları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çalışanlara tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, “2023 yılında 7/24 vatandaşımızın hizmetinizde olduk. 2024’te de aynı aşkla vatandaşımıza hizmet için hazırız” dedi.
“Mükemmellik Zirvesi bu şehre çok yakışıyor”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Temsilciliği tarafından düzenlenen, "9. Erciyes Mükemmellik Zirvesi"nde sanayici ve iş insanlarıyla bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.
Arkeolojik kazı alanlarını inceledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yaklaşık 200 kilometrelik alan içerisinde bulunan tarih öncesi dönemdeki insanların yaşamlarına dair önemli bilgiler veren arkeolojik kazı alanlarında incelemelerde bulundu.
Eflani’de şiddetli yağış sele neden oldu
Karabük Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, ilçeye bağlı Tabaklar Mahallesi ve Bostancı Köyünde sağanak yağıştan dolayı etkilenen bölgelerde inceleme yaptı.
“Sofraya Bir Tabak Da Sen Koy”
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, valiliğin depremzedeler için düzenlediği ‘Sofraya Bir Tabak Da Sen Koy’ kampanyasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Paletimdeki Düşler 2 Resim Sergisi’nin açılışını yaptı.
Çocuklara depremin izleri oyunlarla unutturuluyor
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek ilimizde misafir edilen depremzede çocukları Trafik Eğitim Parkı’nda ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.
Depremzedeler için mevlid
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli olarak meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetlerindeki depremlerin ardından Mardin’e gelerek KYK Yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Boyabat Kaymakamlığı’ndan deprem bölgesine 1,5 milyon liralık destek
Sinop Vali Yardımcısı ve Boyabat Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz, Boyabat Kaymakamlığı’nın deprem yardım hesabında 1,5 milyon lira bağış biriktiğini, toplanan bağışın AFAD hesabına aktarıldığını açıkladı.
Edirne Sarayı ihya ediliyor
İhyası için Milli Saraylara devri yapılan Edirne Sarayı ihya çalışmaları ile ilgili tanıtım toplantısı saray alanında yer alan Matbah-ı Amire’de (Saray Mutfağı) yapıldı.
Doğa Tarihi Müzesi, bilim ve doğa meraklılarını bekliyor
Trakya Üniversitesi biyoloji bölümü akademisyen ve öğrencilerinin uzun süreli çalışmalarının neticesinde oluşturulan Doğa Tarihi Müzesinin açılışı T.B.M.M. Başkanı Mustafa Şentop ve Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ın katılımları ile gerçekleşti.
Köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek için ziyaret ettiği köylerde, köylülerle bir araya geldi.
Çeltikte yüksek verim bekleniyor
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘Çeltik Tarla Günleri’ne katıldı. Sembolik olarak çeltik hasadı yapan Kırbıyık, bu yıl daha yüksek bir üretim beklediklerini kaydetti.
İlk kaydı Vali Kırbıyık yaptı
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkan Kongre Merkezi'nde oluşturulan kayıt merkezini gezerek ilk öğrenci kaydını gerçekleştirdi.
‘Aşçı Yahya Baba’nın mutfağında imece usulü aşure
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Trakya Üniversitesi tarafından Beyazıt Külliyesi İmarethanesinde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı. Aşure dağıtımı öncesi etkinliğe katılanlarla kazanın başında dua edildi.
Rizeliler uzaya çay gönderdi!
Rize Valiliği'nin himayesinde Rize Dernekler Federasyonu'nun organize ettiği 12. Rize Tanıtım Günleri İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirildi.
Edirne Valisi Kırbıyık: Atanmış değil adanmış bir anlayışla çalışacağım
Edirne Valiliği'ne atanan, eski İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık, “Atanmış değil adanmış bir anlayışla çalışacağız. Devletimizin her zaman vatandaşımızın hizmetinde ve yanında olduğunu hissettireceğiz” dedi.
Mesut TABAKCIOĞLU
Artuklu Kaymakamı
Muhammet ÖZTABAK
Yomra Kaymakamı