Arama
Arama Sonuçları
Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı
Ankara-Tatvan Turistik Treni, 1.262 kilometre hat uzunluğu ve 140 kişi kapasitesi ile Ankara'dan yola çıktı. Uğurlama töreninde konuşan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek" dedi.
Bayram Köse
Mecitözü Kaymakamı
Kaymakam Demir’in acı günü
Emekli Vali Abdulkadir Demir ile Bitlis Tatvan Kaymakamı Remzi Demir’in annesi Saniye Demir vefat etti. Merhume Saniye Demir’in cenazesi kılınan namazın ardından asri mezarlığa defnedildi.
Çocukların eğlencesine ortak oldu
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, karın ve kızakla kaymanın tadını çıkaran çocukları yalnız bırakmadı.
Birinci sınıfa yükseldiler
21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi. İçişleri Bakanlığı'nın 21 mülki idare amirini, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Safa Kahraman
Türkeli Kaymakamı
Atilla Toros
Göç İdaresi Başkanı
Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile 27. Dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte bölgenin en büyük mesire alanı olan Tatvan Belediyesi Mesire alanının açılışına katıldı.
Aziz Gölbaşı
Avanos Kaymakamı
Kahraman JÖH personeliyle iftar
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, koordinatör Vali olarak görevli olduğu Adıyaman’da görevini tamamlaması ve Bitlis’e dönüşünün ilk gününde terörle mücadelede büyük başarılar elde eden kahraman JÖH personelleri ile İçişleri Bakan Yardımcısı Sabri Erdil’in de katıldığı iftarda bir araya geldi.
Mehmet Ali Özkan
Yozgat Valisi
Osman Hacıbektaşoğlu
Zonguldak Valisi
Taksi esnafının nabzını tuttu
Bitlis Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, taksi durağı esnafını ziyaret ederek, sohbet etti. Kaymakam Demir, yoğun kış şartlarında çalışan taksi şoförlerine kolaylıklar diledi.
Kan bağışına destek
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Kızılay kan bağışı aracını ziyaret ederek, kan verdi. Vali Çağatay, hayat kurtarmak için vatandaşları kan bağışına davet etti.
“Şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındayız”
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bitlis Şube Başkanlığı ile Tatvan Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.
Yeni yılın ilk kitap fuarı
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Tatvan Belediyesi organizesinde bu sene birincisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kitap Fuarının açılış törenine katıldı.
Oğuzhan ALTUNAY
Karabük Vali Yardımcısı
Terörün bitmesiyle Bitlis ihracatta ilk 6 ayda Türkiye 4.'sü oldu
Bitlis ihracatta ilk 6 ayda Türkiye 4.'sü oldu. Bitlis Valisi Oktay Çağatay, "Bölgede terörün yok olmasıyla beraber birçok firmadan kente yatırım aldık" dedi.
Mahmut HERSANLIOĞLU
İstanbul Vali Yardımcısı
Hacı Demirci
Akören Kaymakamı
Dr. Mehmet Ali Özkan
Konya Vali Yardımcısı
Hayri SANDIKÇI
Manisa Vali Yardımcısı Gördes Kaymakam V.
Abdulselam Bıçak
Malatya Vali Yardımcısı
Turan BEDİRHANOĞLU
Eski Küçükçekmece Kaymakamı
Murtaza Dayanç
Sarıçam Kaymakamı
Tekin ERDEMİR
Kumluca Kaymakamı
Enis Aslantatar
Sarıkamış Kaymakamı