Arama
Arama Sonuçları
Seyyid türbeleri ve çevresine düzenleme
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, kurum amirleriyle beraber Bağlar Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçları dinledi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Kıbrıs gazisine son vazifesini yerine getirdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, kronik hastalıklar sonucunda vefat eden Kıbrıs Gazisi Sabri Keman'ın cenaze namazına ve defin törenine katılarak, son vazifesini yerine getirdi.
Vali Yazıcı’yı amcasının cenazesinde yalnız bırakmadılar
Düzce'nin Kahveleryanı köyünden Hasan ve Mustafa Yazıcı'nın abileri, Hüseyin Yazıcı'nın babası, merhum Yusuf Yazıcı'nın oğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı'nın amcası Nazmi Yazıcı vefat etti.
Dargeçit Nüfus Müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Mardin Dargeçit İlçe Nüfus Müdürü Abdülhalim Kurnaz vefat etti.
Vali Şahin'den Rusya Başkonsolosluğuna taziye ziyareti
Antalya Valisi Hulusi Şahin Moskova'daki Crocus City Hall konser salonu saldırısı münasebetiyle Rusya Antalya Başkonsolosu Sergey Vetrik'e taziye ziyaretinde bulundu.
“Yüksekova’da marka olabilecek çok değer var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. Ali Çelik, "Gençlerle Yeni Ufuklara" temalı söyleşi kapsamında Yüksekova‘daki öğrencilerle bir araya geldi. İlçede bulunan 20 farklı liseden, 220 öğrencinin katıldığı söyleşi programına Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.
Kıbrıs gazisine taziye ziyareti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Mehmet Yalçındağ'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
“Türkiye’de tek: Kendimiz pişirip kendimiz dağıtıyoruz, hem de ücretsiz”
Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı V. Şükrü Alperen Göktaş, şehre yapılan bazı hizmetleri sosyal medya hesabından paylaştı.
İftarda depremzede ailenin acısını paylaştı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ramazan ayında her gün farklı bir adreste vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Diyarbakır’dan Elazığ’a bir yol daha
İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ve Mehmet Sağlam, Diyarbakır ve Elazığ valileri ile birlikte iki şehir arasında önemli bir bağlantı yolu olan Çukur-Üçocak yolunun açılışını gerçekleştirdi.
Yazı İşleri Müdürü’nün acısını paylaştı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, babası vefat eden İl Yazı İşleri Müdürü Gülgün Işık’ı acı gününde yalnız bırakmadı.
“7/24 ilçemizin hizmetindeyiz”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ‘Halk Günü’nde vatandaşları ağırladı. Vatandaşların taleplerinin çözümü için gerekli girişimlerde bulunan Kaymakam Karakaş, “7/24 Hilvan ilçemizin hizmetindeyiz” dedi.
“Vatandaşın randevu alamadığı anlayıştan ayağına gidildiği anlayışa…”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde dinleyen Vali Akkoyun, “Değişen ve gelişen devletimiz, vatandaşlarımızın kurumlardan randevu alamadığı anlayıştan vatandaşın ayağına giden bir anlayışa evrildi” dedi.
Merhum Kaymakam Coşkun'un ailesine sabırlar diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, vefat eden Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Vatandaşların taleplerini evlerinde dinledi
Şişli ilçesine giden İstanbul Valisi Davut Gül, depremzede aileleri ve bazı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Gül, çözüm için tek tek not aldı.
“Kirvem öğretmenim” projesiyle 19 öğrenci sünnet oldu
Ağrı Valiliği koordinesinde Hamur Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 'Kirvem Öğretmenim' projesi kapsamında Aşağı Gözlüce köyündeki 19 öğrenci sünnet edildi.
"Amacımız; vatandaşlarımızın huzurlu olması"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesini ziyaret etti. İlçedeki vatandaşların ve esnafmın taleplerini dinleyen Vali Akkoyun, "İhtiyaç ve taleplere göre planlamalar yaparak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Temel amacımız; vatandaşlarımızın yaşadığı yerde huzurlu ve mutlu olması" dedi.
KYK yurdunda akşam yemeği
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ahmet Cevdet Paşa KYK Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Yemekhanede sıraya girerek yemeğini alan Vali Ekici, gençlerle tecrübelerini paylaştı.
Babaannesini son yolculuğuna uğurladı
Hayatını kaybeden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu'nun annesi Seyran Aydoğdu son yolculuğuna uğurlandı.
Çölyak hastaları için glütensiz ekmek fırını yapılacak
Çölyak hastalarınca tüketilen gıda ürünlerini temin etmek, hastalıkla ilgili toplumsal bilinç ve farkındalığı oluşturulmak amacıyla Batman Valisi Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp himayelerinde hayata geçirilen “Çölyak Hastalarına Destek Projesi” kapsamında Batman Belediyesi tarafında yapılacak ‘Glütensiz Unlu Mamulleri Fırını ve Kafe’nin lansmanı yapıldı.
Karne hediyeleri bu sefer ayaklarına geldi
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Halıören Köyü’nde yaşayan Bülbülcü ailesinin 4 kızının karne hediyesi ayaklarına geldi. İlçedeki her vatandaşın taziyesine katılan Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Halıören Köyü’ndeki taziye ziyaretinin ardından hanelere de misafir olarak hemşehrilerinin dertlerine ortak oldu.
Kaymakamın makam şoförü kazada vefat etti
Osmaniye’de trafik kazası yapan Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı’nın makam şoförü Osman Tıraş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazeye katılan Kayabaşı, “Bahçe’mizin başı sağ olsun” dedi. Vali Erdinç Yılmaz da aileye taziye ziyaretinde bulunarak, “Ruhun şad olsun gülümseten güzel insan” ifadesini kullandı.
Hayır duasını aldı
Ankara Elmadağ Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Karacahasan Mahallesi’nde yaşlı ve engelli vatandaşlara misafir oldu. Kaymakam Çaykara, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olacaklarını söyledi.
Babasını son yolculuğuna uğurladı
Kocaeli Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, dün vefat eden babası Kazım Kubilay’ı son yolculuğuna uğurladı. Elazığ’da kılınan cenaze namazına Vali Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da katıldı.
Şehit ve babası için dua
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Fırat Kalkanı Şehidi Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın Hakk’a yürüyen babası Mehmet Kılıç için taziye ziyaretinde bulundu. Babası şehit olduktan sonra dünyaya gelen kızı Zeynep Hüma Kılıç'ın ellerini avuçlarının içine alarak dua eden Vali Köşger, "Allah ikisini cennetinde kavuştursun" dedi.
Kaymakam Kubilay’ın baba acısı
Kocaeli Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’ın babası Kazım Kubilay hayatını kaybetti.
Şehit ailelerinin acısını paylaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ile Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ailelerine Kahramanmaraş’ta taziye ziyaretinde bulundu.
Şehit Samet Aslan, Çakırsu köyünde ebediyete uğurlandı
11 Ocak 2024 Perşembe Günü Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Amasyalı Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın naaşı, Taşova ilçesinin Çakırsu Köyünde düzenlenen cenaze töreninin ardından Köy Mezarlığında vatan toprağına defnedildi.
“Şehit ailesinin konteyneri var”
Kahramanmaraş Valiliği, şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesinin çadırda yaşadığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.