Arama
Arama Sonuçları
"Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir"
Şemdinli Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir. Allah içinizden merhameti, adaleti, ahlakı, sevgiyi hiç eksik etmesin" dedi.
"Samsun sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak"
Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında 2. İkiztepe Sağlık Zirvesi'nin hazırlıklarının görüşüldüğü toplantı yapıldı. Vali Tavlı, "Sağlık teknolojilerinde yenilenme, sağlık hizmetlerinde kümelenme, ilaç ve tıbbi cihaz sanayii, sağlık turizmi Samsun’da konuşulacak. Samsun her alanda sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak" dedi.
Düzköy’ün ilk kadın kaymakamı görevine başlıyor
111. dönem kaymakam adaylarından, deprem bölgesinde yaklaşık 9 ay koordinatörlük yapan 101 kahraman kaymakam, önümüzdeki haftadan itibaren görevlendirildikleri ilçelerde ilk görevlerine başlayacak.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
“Büyük bir özveriyle örnek bir mücadele ortaya koydular”
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Birliği 29. Avrupa Günleri’nin açılışını yaptı. Programa Avrupa Devlet Taşra Temsilcileri Birliği Dönem Başkanı Saffet Arıkan Bedük, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban ve İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez, valiler ve mülki idare amirleri katıldı.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
Hedefe götüren söyleşi
Konya Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Özel Simya Okulları'nı ziyaret etti.
“Bu resimlerin hepsini şehit babam için çizdim”
Görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Hüseyin Gül’ün 12 yaşındaki oğlu Talha Gül, çizdiği yağlı boya resimlerini babası anısına düzenlediği sergide sanatseverlerle buluşurdu. İçişleri Bakanlığı bakan yardımcıları Mehmet Aktaş ve Bülent Turan da sergiyi gezerek şehidin emanetine destek oldu.
Şafak Karaca, Feke Kaymakamlığına görevlendirildi
111. dönem kaymakam adaylarından Şafak Karaca, Adana Feke Kaymakamlığına görevlendirildi.
Şafak Karaca
Feke Kaymakamı
Yeni haftaya okul ziyareti ile başladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, haftaya Molla Gürani Ortaokulunu ziyaret ederek başladı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, BİGEP çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Yüksek lisansını başarıyla tamamladı
111. dönem kaymakam adayı N. Cengiz Yamakoğlu, yüksek lisansını başarıyla tamamladı. Kaymakam Yamakoğlu, desteği için eşine, danışman hocasına ve hocalarına teşekkür etti.
Hakkarili gençlerle iftar sohbeti
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Hakkârili gençler ile Ramazan programında bir araya geldi.
Pansiyonda kalan öğrencilere yemek dağıttı
Burdur Valisi Türker Öksüz, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Öksüz, iftar öncesi öğrencilere yemek servisi yaptı.
Samsun Müzesi'nde kültür ve tarih yolculuğu
Herkesi Samsun Müzesi'ni görmeye davet eden Vali Orhan Tavlı, "Samsun Müzesi misafirlerine kesinlikle tecrübe edilmesi gereken bir kültür ve tarih yolculuğu sunuyor" dedi.
Emine Erdoğan, vali eşleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftarda buluştu.
Huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, iftarını Alparslan Türkeş Huzurevi’nde kalan ulu çınarlarla birlikte yaptı.
AFAD’a alınan yeni ekipmanları teslim etti
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Amasya Üniversitesi ile İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’nün başlattığı “Amasya’dan Bakışla 6 Şubat Depremleri; Kurtarma ve Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirilmesi Çalıştayı’na katıldı. Vali Doruk, Valiliğin öncülüğünde, İl Özel İdaresinin temin ettiği teknik ekipmanları İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne teslim etti.
İbrahim amca ve Seher teyzenin engin gönüllerine misafir oldu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hazma Aydoğdu, beraberindeki birim amirleriyle birlikte İbrahim amca ve Seher teyzenin sahur sofrasına misafir oldu.
Valilikte Hayat Bilgisi dersi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Hayat Bilgisi dersinde “Ülkemizin Yönetim Birimleri” konusunu işleyen Aden Koleji Lina İlkokulu öğrencilerini ve öğretmen Serpil Işıldak’ı makamında misafir etti.
Polis adaylarına seslendi: Üniformanıza yakışmayan hal ve hareketlerden uzak durun
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek aday polis öğrencileri ile bir araya geldi.
Geleceğin öğretmenleriyle buluştu
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.
Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi
Bolu Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, orgla Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu. Ankara’da Mülkiye Oda Orkestrası’nda piyano eğitimi alan ancak eğitimi yarım kalan Kaymakam Deniz’in sunduğu kesit, müzik alanındaki kabiliyetini de gösterdi.
“Hakkari ile ilgili hayallerim var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşi kapsamında, her hafta farklı bir okulun öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu haftaki söyleşi programına konuk olan okul Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi oldu.
328 bin Euro’luk Roboto Projesi
Sivas Valiliği himayesinde, Sivas İl Özel İdaresi ve İŞ-KUR İl Müdürlüğünün destekleri ve İŞGEM işbirliğinde Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde Avrupa Birliği destekli Roboto Projesinin açılışı yapıldı.
133 yaşına giren koca çınar, yaşam sırrını anlattı
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, yıllara meydan okuyan Hacı Mehmet Reşit Ak amcanın 133. yaş gününü kutladı. Nükteli konuşmasıyla yüzlerde tebessüm oluşturan Mehmet amca, yaşam sırrını da anlattı.
Hafta sonunda ders çalışan öğrencileri yalnız bırakmadı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, köylerden Hanak ilçe merkezine taşınarak getirilen ve hafta sonunda Destekleme Yetiştirme Kurslarında ders çalışan öğrencilerle bir araya geldi.
Kaymakamlık hayalleri öğrenci iken gerçekleşti
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, okul ziyaretinde kaymakam olmak istediklerini söyleyen Berat ve Dindar’a küçük yaşta kaymakamlığı tecrübe ettirdi.
Hayalleri olan öğrencilere tecrübelerini anlattı
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi. Vali Taşolar, kaymakam ve vali olma hayalleri kuran öğrencilere tecrübelerini anlattı.
Öğrencilere tecrübelerini anlattı
Samsun Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, lise öğrencileriyle bir araya geldi. Onların sorularını yanıtlayan Kaymakam Kayabaşı, tecrübe, bilgi ve birikimlerini aktardı.