Arama
Arama Sonuçları
15 bin dönüm arazi zarar gördü
12 kişinin hayatını kaybettiği anız yangının ardından Diyarbakır'a giden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, "Diyarbakır'da 8 bin 100 dönüm arazi, Mardin'de ise 7 bin dönüm arazi yangından etkilendi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili cumhuriyet savcılığımız olaya el koymuş durumda" dedi.
Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangını kontrol altına alındı. Yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
"Onlar yeni bir başlangıç için umuda kapı açtılar"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" projesi sayesinde birçok insanın bağımlılıktan kurtulduğunu belirterek, "Onlar yeni bir başlangıç için umuda kapı açtılar… Bağımlılıktan kurtulmak istediler ve hayata tutunmaya karar verdiler" dedi.
Vali Pehlivan yaralıları ziyaret etti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yaralıları hastanede ziyaret etti.
"Bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var"
"Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesinin devam ettiğini hatırlatan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Şanlıurfa’da bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var" dedi.
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
Vali Balcı, yaralı askerleri ziyaret etti
Van Valisi Ozan Balcı, Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
Şanlıurfa’da bağımlılıkla mücadele hassasiyeti sürüyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen 'Uyuşturucu İle Mücadele' toplantısında ‘Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum’ projesinin ilk sonuçları değerlendirildi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Şifa Projesi ile Sivas'ın ilçelerinde koruyucu sağlık hizmetleri artırılacak
Sivas Valiliği himayesinde ve Sağlık İl Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan, Şifa Projesi lansman programı, Şarkışla ilçesinde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.
“Kanatların güçlü olsun Orman!”
Düzce Valisi Selçuk Aslan, geçtiğimiz hafta Dipsizgöl Köyü'nde yaralı olarak köylüler tarafından bulunup, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından tedavi edilen Şahin'i Düzce Kent Ormanı'nda doğaya saldı.
Valilikten belediyelere sokak hayvanları talimatı
Kocaeli Valiliği sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak tedbirlere ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada, "İlimizde bulunan rehabilite edilmemiş köpek popülasyonunun azaltılması maksadıyla ivedilikle kısırlaştırma çalışmalarının yürütülmesi, belirtilen görevlerin yerine getirilmemesi halinde gereken işlemlerin başlatılacağı noktasında uyarılarda bulunulmuştur" denildi.
“Tüm kurumlarımızla kazanın takipçisiyiz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 12 Nisan Cuma Günü meydana gelen teleferik kazasında yaralanan kazazedeleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bayramı hastanede geçiren vatandaşları unutmadılar
Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan vatandaşları unutmadılar. Vali Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, yatarak tedavi gören vatandaşların bayramını kutladı.
Acılı aileyi yalnız bırakmadı
Niğde Valisi Cahit Çelik, patates deposunda meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Murat Aydoğan'ın cenaze törenine katıldı. Vali Çelik, acılı aileye başsağlığı diledi
Bayramı hastanede geçireceklere acil şifalar diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi görmekte olan vatandaşları ziyaret etti.
Muhtarlık kavgası: 1’i polis 8 yaralı
Siirt'in Baykan ilçesinin Veysel Karani beldesinde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada, 1'i polis, 8 kişi yaralandı.
"Van'ı gelecek nesillere hazırlıyoruz"
Van Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Van'ın ihyası için çalıştıklarını belirten Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, "Şehri gelecek nesillere hazırlıyoruz. Vatandaşlarımızın hizmeti için araç parkımızı güçlendiriyoruz" dedi.
SMA tedavisi tamamlanan Merve'nin mutluluğuna ortak oldu
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Gelibolu ilçesinde SMA Tip 1 rahatsızlığı tedavisi tamamlanan Merve Tekin’i evinde ziyaret etti.
Muhtara geçmiş olsun ziyareti
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan Kefevi Mahallesi Muhtarı Sebahattin Taban’ı ziyaret etti.
“Bir duada yer alalım istedik”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek moral verdi.
Sokak hayvanları için Batman modeli
Bölgenin en büyüğü olan Batman Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr.Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.
Ücret yok, randevu yok erken teşhis var
Batman Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.
"Yer altında kalan işçiyle ses irtibatı sağlandı"
Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, sabah saatlerinde göçük meydana gelen krom madeni işletmesinde inceleme yaptı. Göçük altından çıkarılan 3 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğubu belirten Vali Toraman, "Şu anda yer altında 1 işçi var. Onu da kurtarmak için çalışmalar devam ediyor. İşçi kardeşimizle ses irtibatı sağlandı, sağ olduğunu teyit ettik" dedi.
"Yanlış anlaşılmasın, korkmuyoruz"
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Ihlara Cam Teras Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi. Cam terasın korkuluklarını tutarak alanda inceleme yapan Vali Kumbuzoğlu, espri yaparak, "Korkuluklardan tutunuyoruz çünkü cam teras henüz bitmemiş. Yanlış anlaşılmasın, korkmuyoruz" dedi.
"Sevginin dili evrenseldir"
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, özel öğrencilerle bir araya geldi. Vali Kumbuzoğlu, "Talip olduğumuz şeyi esirgemediler. Sevginin dili evrenseldir. İyi ki varlar" dedi.
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, sabah saatlerinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada öldü sayısının 2'ye yükseldiğini belirtti.