Arama
Arama Sonuçları
Elbistan'a "Spor Vadisi" yapılacak
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, İlçe Stadyumu'nun yeni bir alana taşınacağını ve "Elbistan Spor Vadisi” Projesi için de hazırlıkların başladığını belirtti.
Öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı
Özel Eğitim Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Van Valisi Ozan Balcı, işaret dili ile iletişim kurduğu öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı.
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
"Harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parası"
Yüzme havuzu ve kapalı spor salonunun açılışına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Vanlı hemşehrilerimize, kadın, çocuk ve gençlere hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parasıdır" dedi.
Özel öğrencilerle masa tenisi ve basketbol oynadılar
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Bitlis'te Özelim Projesi kapsamında özel öğrencilerle bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, çocuklarla masa tenisi ve basketbol oynadı.
"Mersin'de spor altyapısı güçlü"
Mersin'de başlatılan Tenis Turnuvası tamamlandı. Ödül törenine katılan Vali Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları sayesinde Mersin'de spor altyapısı ziyadesiyle güçlü" dedi.
Okul Sporları Tenis Türkiye Şampiyonası Düzce'de başladı
Düzce'nin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası başladı. 27 farklı ilden 168 sporcu müsabakalara katılıyor.
"Peygamberler diyarı Eğil için çalışıyoruz"
Diyarbakır Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, çalıştığı dönem boyunca yapılan çalışmaları gösteren bir video paylaştı. Kaymakam Hülür, "Peygamberler diyarı Eğil için çalışıyoruz" dedi.
İftar sonrası masa tenisi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İpek Yolu Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.
Mangala şampiyonlarını ödüllendirdi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars’ın eğitimdeki vizyon projesi KAFKAS Projesi'nin alt projesi olan Zeka Küpü Projesi kapsamında, Çanakkale Zaferinin 109. Yılı vesilesiyle düzenlenen Mangala Turnuvası'na katılarak dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yapan Vali, gençlerle langırt oynadı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra merkezde gençlerle langırt ve masa tenisi oynadı.
Eline aldığı raketiyle kortta fırtına gibi esti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Tenis Turnuvası'na katıldı. Takım elbisesini çıkarıp, spor kıyafetlerini giyen Vali Pehlivan, eline aldığı raketiyle kortta fırtına gibi esti.
Valinin en 'özel' rakibi
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bitlis'te Özelim Projesi" kapsamında özel çocuklarla bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu, hem eğlenen hem de öğrenen özel çocukların çalışmalarını izledi.Ardından bir öğrenciyle masa tenisi oynadı.
"Hedefimiz daha yeşil bir Diyarbakır"
Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, kent genelinde yeşil kuşak hattı yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Hedefimiz daha yeşil bir Diyarbakır" dedi.
Okul pansiyonunda öğle yemeği
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, okul ziyaretleri kapsamında Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonu’nu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
Desteğin rengi yeşil beyaz
Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi amacıyla Muğlaspor’la yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca “Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi” hazırlandı.
KYK yurdunda öğle yemeği yedi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhuriyet Üniversitesi'ni ziyaret etti. Vali Şimşek, öğrencilerle masa tenisi oynadı, daha sonra da yurt yemekhanesinde hep birlikte öğle yemeği yediler.
Öğrencilerle yemek sırası bekledi
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Erman Ilıcak Fen Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu. Pansiyon yemekhanesinde sıraya girerek yemeğini alan Kaymakam Kılıç, öğrencilerin akşam yemeğine eşlik etti.
Vali'nin tıraşı özel birey Doğukan’dan
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Halk Eğitim Merkezi’nde kurs aldıktan sonra kuaförde çalışmaya başlayan özel birey Doğukan’ın davetini kırmadı. Doğukan’a tıraş olan Vali Özarslan, “Bir müşteri kazandın” dedi.
Spor yatırımlarını inceledi
Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan yatırımları yerinde inceledi.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Vali'yle bilek güreşi
İstanbul Valisi Davut Gül, Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin spor etkinliklerine katılan Vali Gül, "Gençler geleceğimizdir" dedi.
Profesyonel tenisçilere taş çıkarttı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Merkez Tenis Kortu'nda bir sporcuyla tenis maçı yaptı. Forehand ve backhand vuruşları da yapan Vali Özarslan, sporculara taş çıkardı.
“İnsan hakkı kul hakkıdır”
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, kaymakamlığın koordinesinde meslek yüksekokulu ve lise öğrencilerini bilgilendirmek için düzenlenen 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinliklerine katılarak, “İnsan hakkı kul hakkıdır” dedi.
“Sporu ve sporcuyu seviyorum”
Van’a çok önemli spor yatırımları yapan, sporu ve sporcuyu seven Vali Ozan Balcı, Edremit’te inşaatı süren yeni spor lisesinin en kısa sürede eğitime açılacağını söyledi.
Gençlerle masa tenisi antrenmanı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Merkez Masa Tenisi Spor Salonu’nda çocukların ve gençlerin masa tenisi antrenmanlarını izledi.
KYK yurdunda akşam yemeği
Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, akşam yemeğini sıraya girerek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi. Yemeğin ardından Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerin taleplerini dinledi.