Arama
Arama Sonuçları
Vali yardımcısından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tesbih hediyesi
Kars Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a Şanlıurfa’nın meşhur kehribar tesbihini hediye etti.
Tesbih meraklıları fuarda buluşacak
19-22 Ekim tarihleri arasında 2’si gerçekleştirilecek olan Adana Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Yavuz Selim Köşger, tüm tesbih ve doğal taş meraklılarını fuara davet etti.
“Meydan boş mu kalsın, sayın valim”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, valilik önündeki meydanda güneşli günün tadını çıkaran ‘yaş ortalaması altmış beş’ olan vatandaşlarla elinde tesbihle sohbet etti.
Bodrum’da sabah namazı buluşması
Muğla Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Müftülüğü tarafından Yalıkavak Merkez Camiinde düzenlenen sabah namazı buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.
“Secdede buluşuyoruz”
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde İl Müftülüğü ve STK platformu tarafından düzenlenen yeni yılın ilk gününde 'Secdede Buluşuyoruz' programı kapsamında Ulu Camide düzenlenen sabah namazı programına katıldı.
Geleneksel el sanatları ustaları festivalde buluştu
Malatya’yı ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.
Muhammet dededen Kaymakama tesbih
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, Zeytindalı harekatında Mehmetçiğe çay demleyen 90 yaşındaki çınar “Muhammet Bulut” dedeyi ziyaret etti.
Bir radyo yazısı
Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, çocukluğumuzda evlerimizin neşesi olan radyoları yazdı.