Arama
Arama Sonuçları
"Bu arabanın hatırası yeter"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan’ın efsane valilerinden rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun makam aracıyla şehirde tur attı. Ferdi Tayfur’un ‘Hatıran yeter’ şarkısı eşliğinde aracı bizzat kullanan Vali Aydoğdu, “Bu arabanın hatırası yeter” dedi.
“Zat-ı devletleri bizleri şereflendirdi”
TOKİ Deprem Konutları kura ve anahtar teslim törenine katılmak üzere Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincik Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. Erdoğan’ı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu karşıladı.
Örnek berbere teşekkür
Yozgat Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz, köyleri gezerek öğrencileri ücretsiz tıraş eden berber Mesut Taştan’ı makamında ağırladı. Kaymakam Topuz, örnek berbere teşekkür plaketi takdim etti.
Vali'nin tıraşı özel birey Doğukan’dan
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Halk Eğitim Merkezi’nde kurs aldıktan sonra kuaförde çalışmaya başlayan özel birey Doğukan’ın davetini kırmadı. Doğukan’a tıraş olan Vali Özarslan, “Bir müşteri kazandın” dedi.
TCG Anadolu ve TOGG yan yana
Muğla Valisi İdris Akbıyık, ülkemizin en büyük askeri ve dünyanın ilk SİHA gemisi olan TCG Anadolu'yu yerli ve milli otomobil TOGG ile ziyaret etti.
Göreve başlamadan esnaf ve vatandaşla tanıştı
Karaisalı’dan “Sizi asla unutmayacağız” diyerek sevgi seli ile uğurlanan Kaymakam Mert Kumcu, yeni görev yeri Hakkari Çukurca’da göreve başlamadan esnaf ve vatandaşlarla tanıştı.
Depremzede gençlerle gemide futbol maçı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, depremzede ailelerin misafir edildiği Süheyla Sultan Gemisi’nin üst katında yer alan halı sahada gençlerle futbol maçı yaptı.
Deprem Şehitleri Ormanı için fidan dikti
Uşak Eşme Kaymakamı Selin Sarı, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin hatırasını yaşatmak için ilçede oluşturulan ormana depremzedelerle birlikte fidan dikti.
Kafa ile top sektirme oyunu oynadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Çatalpınar Hacı Ali Eriş İmam Hatip Ortaokulu/Lisesi’ni ziyaret etti. Bahçede öğrencilerle kafa ile top sektirme oyunu oynayan Vali Sonel, esnaf ziyareti sırasında bir berberde tıraş oldu.
Öğrencilerin oyunlarına eşlik etti
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Mahmut Köyü İlkokulu Gazi Hasan Çelik Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfının açılışına katıldı.
Hazreti Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıl Dönümü
Hazret-i Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, il protokol üyeleri ve vatandaşların Şems-i Tebrizi Türbesi ziyareti ile başladı.
Yaşlı Bakım Projesi ile tarlada bile tıraş yapılıyor
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde kaymakamlık tarafından kurulan ekip, iki yıldır düzenli olarak yaşlı ve engellilerin bakımını yapıyor. Ekipler, evde ulaşamadığı insanları ise tarlada çalışırken tıraş ediyor.
Kaymakamdan şehide vefa!
Diyadin Kaymakamı Alper Balcı, hendek eylemleri sırasında tanışıp dostluk kurduğu, 2019'da şehit olan Mardin Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva'yı unutmadı. Atıl durumdaki eski hastane binasını okula dönüştürüp onun adını verdi.