Arama
Arama Sonuçları
Mezopotamya’nın mistik atmosferi tanıtılacak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 1.Uluslararası KOMMAGENE Fotoğraf Zirvesi'nin başladığını belirterek, program sayesinde Mezopotamya’nın mistik atmosferinin tanıtılacağını ifade etti.
1. Uluslararası Kommagene fotoğraf zirvesi başlıyor
Adıyaman Valiliği'nin öncülüğünde düzenlenen zirvede Adıyaman’ın eşsiz güzellikleri ulusal ve uluslararası fotoğrafçıların objektifleriyle buluşuyor.
Expo olimpiyat adaylarını ağırlayacak
Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası 21 Nisan 2024 Pazar günü Expo 2016 Antalya alanında gerçekleştirilecek. 52 ülkeden 431 sporcunun katılacağı şampiyonanın basın lansmanı gerçekleştirildi.
"Balıkesir güçlü bir turizm profiline sahip"
IV. Ulusal / I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi'nin açılışında konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, "Balıkesir; Marmara ve Ege’de uzanan kıyıları ile güçlü bir turizm profiline sahiptir" dedi.
Fedakar sağlık çalışanlarıyla iftar bereketini paylaştı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.
Orucunu eğitim yöneticileriyle birlikte açtı
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar programında, okul müdürleri ve il milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ile bir araya geldi.
Belediye başkan adaylarını uyardı
Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, ilçedeki belediye başkan adayları ile bir araya gelerek uyarılarda bulundu
İftar sofrasında öğrencilerin hayallerini dinledi
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Kadir Has Anadolu Lisesi Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, daha sonra da öğrencilerin hayallerini dinledi.
Öğrencilerin sahur coşkusuna ortak oldu
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Ramazan ayının manevi atmosferinde 'Yeşilçay Erkek Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin Ramazan coşkusuna ortak oldu.
Antik kentlerdeki kültürel miras gün yüzüne çıkarılıyor
Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Latmos ve Herakleia Antik Kentleri'ndeki resmi kazı sponsorluğu protokol imza töreni düzenlendi. 2021 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla bölgedeki kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması amaçlanıyor.
“Yaşadığımız o karanlık günleri asla unutmayacağız”
Türkiye'de demokrasiye vurulan darbelerden biri olan 28 Şubat postmodern darbenin bugün 27. yıl dönümü. Mülki idare amirleri de 28 Şubat’ın yıl dönümünde mesajlar yayınlayarak, “O karanlık günleri unutmayacağız” dedi.
Geri dönüşüme ‘Atık Getirme Merkezi’ katkısı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde hayata geçirilen “Sıfır Atık” projesi kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hibe desteğiyle Batman Belediyesi tarafından yapılan ‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'nin açılışı Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Soğuk günde esnafla iç ısıtan sohbet
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vatandaş ve esnaflarla da bir araya gelen Vali Serdengeçti, “Soğuk bir günde güler yüzüyle içimizi ısıtan esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Onların samimi sohbetine ortak olmaktan, fikirlerinden istifade etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.
“Başkan ile halk arasındaki mesafe kapanmalı”
Hukukçu-Yazar ve Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, yerel yönetimler için büyük önem taşıyan Kent Konseylerinin yeni dönemde daha etkin olmasını istedi. Altıparmak, belediye başkanı ile halk arasındaki mesafenin kapanması gerektiğini vurguladı.
Yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen "Sözlük Tasarım Yarışması" ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları içinde gerçekleştirilen "Yüz Yıldan Bin Yıla Cumhuriyet" temalı deneme yazma yarışmasında, başarılı olan öğrenci ve öğretmenlere ödüllerini, düzenlenen bir törenle takdim etti.
"Önemli olan insanlara yatırım yapmak"
Kütahya Valisi Musa Işın, gençlerle bir araya geldi. Vali Işın, "Güzel binalar yaparız, ihtişamlı yapılarımız olur ama içinde insan yoksa emekler boşa gider. Önemli olan insanlara yatırım yapmaktır" dedi.
Türkiye'nin sakin şehri Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor
Türkiye'nin 'Cittaslow' yani sakin şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Fırat Nehri kenarında yer alan Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor.
"Niyet hayır, akıbet hayır olur inşallah"
Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin, görevinden istifa ederek, yerel seçimlerde Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti’den başvuru yaptı.
Elmacılığın geleceği çalıştayda konuşuluyor
Dünya elma üretiminde lider ülkelerden olan Türkiye’deki üretimin yaklaşık yüzde 26’sını yapan Isparta’da, 2. Ulusal Elma Çalıştayı bugün başladı.
Kara buğday üretiminde lider oldu
200 dekarda başladı, 4000 dekara ulaştı. Afyonkarahisar kara buğday üretiminde Türkiye'de lider oldu. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi desteğiyle Dinar ilçesinde ekimi yapılan kara buğday için Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla Tarla Günü etkinliği düzenlendi.
Diplomatları Soğanlı’da balon turuyla ağırladı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ve Türkiye Cumhuriyeti - Paraguay diplomatik ilişkilerinin 70. yılı kutlamaları kapsamında 13 Büyükelçi ve 10 Konsolos olmak üzere toplam 23 kişilik diplomat ekibini Soğanlı’da ağırladı.
“Herkes bu atmosferi yaşamalı”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak hanlar bölgesindeki tarihi Sipahi Pazarı, Gümrük Hanı ve Kazaz Pazarında esnaf ziyaretinde bulunarak, "Herkes bu atmosferi yaşamalı" dedi.
Urfa’da uluslararası kültür ve turizm buluşması
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Uluslararası Kültür ve Turizm Buluşmaları’nın açılışına katılan Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’nın geniş kültür ve turizm potansiyelini değerlendirmek için iş birliği içinde çalışılacağını söyledi.
Fındık alımı dualarla başladı
Toprak Mahsulleri Ofisi’nce (TMO) Ordu'da yeni sezon fındık alımına bugün itibariyle başlandı. TMO’nun fındık alımına başlaması nedeniyle Turnasuyu TMO fındık alım merkezini ziyaret eden Vali Muammer Erol, TMO’nun fındık alım çalışmalarını yerinde inceledi ve fındık alım sezonunun üreticilere hayırlı olması dileğinde bulundu.
TİMBİR’e ‘Yılın Alkışı Hakeden Medya Organizasyonu’ Ödülü
Kurucuları arasında www.miahaber.com.tr’nin de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği’ne (TİMBİR), Uluslararası Radyocular Birliği tarafından ‘Yılın Alkışı Hakeden Medya Organizasyonu’ ödülü takdim edildi.
Amasya’dan Hatay’a teşekkür ve dualarla uğurlandı
26 Haziran 2023 tarihli kararname ile Hatay Valiliği’ne atanan Amasya Eski Valisi Mustafa Masatlı, Amasya’dan Hatay’a ‘şükranla’ uğurlandı. Yaklaşık 3 yıl görev yaptığı Amasya’ya büyük hizmetlerde bulunan Mustafa Masatlı, Amasya ve misafirperver insanlarını hiçbir zaman unutmayacağını belirterek kentten ayrıldı.
“Hoş sefa getirdiler!”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfaspor-Erzincanspor deplasmanı için gittiği Erzincan’da, Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.
“Sizinle birlikte olmak mutlulukların en güzeli”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Gönül Sofrası’nda farklı liselerin 11. sınıf öğrencisi gençleri ağırlayarak, “Sizinle birlikte olmak mutlulukların en güzeli” dedi.
Depremde vefat eden sağlık çalışanları için mevlid
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, depremde hayatını kaybeden sağlık çalışanları için okutulan Mevlid-i Şerife katılarak, yapılan dualara eşlik etti.
Yüksekova'da kar altında kayak yarışması
Hakkari Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Kamışlı köyünde düzenlenen ve ilçenin ilk defa ev sahipliği yaptığı “Türkiye Kayaklı Koşu Eleme Yarışması”nı yerinde izledi. Kaymakam Çimşit, Türkiye’nin dört bir yanından Yüksekova’ya gelen teknik heyet, takım ve yarışmacılara başarılar diledi.