Arama
Arama Sonuçları
Günün en güzel sorusunu çocuklar sordu
Köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisine meraklı gözlerle bakan çocuklara kayıtsız kalamadı. Vali Çelik, "'Vali amca biz de binelim mi?' Günün en güzel, en sevimli sorusuydu. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili Togg’la köy içerisinde trafiğe girmeden turladık" dedi.
Talha'nın TOGG isteğini yerine getirdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören Talha’yı unutmadı. Vali Kumbuzoğlu, Talha'nın TOGG’a binme istediğini de yerine getirdi.
‘Jandarma Togg’dan animasyonlu trafik dersi
Jandarma Genel Komutanlığı yaptığı animasyonlu Togg paylaşımı ile bayramda uyulması gereken kuralları hatırlattı.
Valilik, polis ve jandarma araçları sünnet arabası oldu
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan 13 çocuğun sünnet törenine katılarak, sevinçlerine ortak oldu.
Okuldan ayrılmasını istemeyen öğrenciyi kucakladı: O halde ben seni valiliğe götüreyim
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “Biz kenar mahallede küçük bir okuluz, Vali bey bize zor gelir” diyen velilere sürpriz yaptı. Vali Aygöl, kendisine sarılan ve okuldan ayrılmasını istemeyen bir öğrenciyi ise, “O halde ben seni valiliğe götüreyim” diyerek kucağına aldı.
“Girişimci öğrenciler, milli şirketler ve ilham veren anlar!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Fındıklı’nın Sümer Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, okulun içerisinde yer alan tarım alanları ve atölyeleri gezdi. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sümer Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması” etkinliğine katıldı.
Yeni yıl öncesinde 9 ailenin daha gönlüne girdi
Yeni yıl öncesi devletin şefkatine ihtiyacı olan aileler için ekibi ile yollara koyulan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında İzmit ilçesinde 9 haneyi ziyaret ederek durumlarını yerinde inceledi.
“Rabbim bizi şehitlerimize karşı mahcup etmesin”
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit aileleri ve evlatlarına yönelik “Şehit Çocuklarına Vefa” programı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. Kahraman şehitlerimizin yavruları, aziz devletimize ve bize emanet. Rabbim bizi onlara karşı mahcup etmesin” dedi.
Engelli gençlere TOGG sürprizi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli gençlere TOGG sürprizi yaptı. Kendi kullandığı TOGG makam aracıyla engellileri gezdiren Vali Aygöl, “İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz” dedi.
Motosiklet kullandı, ip atladı, mangalda köfte pişirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eşi Nazlı Aygöl ile birlikte Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen piknikte öğrencilerle bir araya geldi. Bilecik Motosiklet Derneği’nin etkinliğinde eşiyle motosiklete binen, ip atlayıp top sektiren Vali Aygöl, hafta sonunda keyifli bir gün geçirdi.
Eğitimlerini aksatmayan öğrencilere TOGG turu
Kırklareli Valiliği, eğitimlerini aksatmayan ilkokul öğrencilerini TOGG aracılıyla gezdirdi.
Vali, genç çiftin TOGG hayalini gerçekleştirdi
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Şüheda ve Şevket Çınar çiftinin talebi üzerine hizmet aracı TOGG'u gelin arabası olarak tahsis etti. Gelin arabası olarak süslenen TOGG'a binen çift, köylerinde tur attı.
Yerli ve milli TOGG ile 100. yıl konvoyu
Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla İstanbul'da kutlama programları düzenlendi. Yerli ve milli araç TOGG, ilk kez Cumhuriyet Bayramı kutlamasında yer aldı. 100 TOGG, şehit çocuklarını taşıyarak bayram coşkularına ortak oldu.
Soruları doğru bileni TOGG’a bindirince…
Geçen hafta Cuma namazı çıkışında namaza gelen öğrencilere soru sorup doğru bilenleri TOGG’a bindiren Niğde Valisi Cahit Çelik’i bu Cuma namazında bir sürpriz bekliyordu.
Öğrenciler de TOGG’u çok beğendi
Makam arabası TOGG’la Dumlupınar İlkokulunu ziyarete giden Muğla Valisi İdris Akbıyık, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını istedi.
Miniklerden TOGG'a tam not
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, TOGG makam aracını merak eden öğrencileri kırmadı. TOGG’u inceleyen öğrenciler, Vali amcalarına teşekkür etti.
TCG Anadolu ve TOGG yan yana
Muğla Valisi İdris Akbıyık, ülkemizin en büyük askeri ve dünyanın ilk SİHA gemisi olan TCG Anadolu'yu yerli ve milli otomobil TOGG ile ziyaret etti.
Van’ın ilk TOGG’u
Van Valisi Ozan Balcı, Van Ticaret Borsası’na kurada çıkan Van’ın ilk TOGG aracının tanıtımına katıldı.
Valiliğin TOGG'u gelin arabası olacak
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, kendisine tahsis edilen TOGG aracını dar gelirli vatandaşların “gelin arabası” olarak kullanılması yönünde karar verdi.
Özel öğrencilerin isteğini kırmadı, TOGG’u okula götürdü
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin isteğini geri çevirmedi, yerli ve milli araba TOGG’u okula götürdü.
Şimdi Isparta’da gül zamanı
Gülün başkenti Isparta her yıl olduğu gibi bu Haziran’da da Uluslararası Gül Festivaline ev sahipliği yapıyor. 2-4 Haziran 2023 tarihleri arasındaki festival dolayısıyla birçok etkinlik düzenlenecek.
Fabrika işçileriyle yemek sırasına girdi
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ula ilçesinde dünyaca ünlü Muğla Beyazı mermerinin üretiminin yapıldığı bölgenin ilk mermer fabrikası olan Ermaş Mermer’de incelemelerde bulunarak, emekçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.
Teknofest’in yıldızlarına piknikte TOGG sürprizi
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Teknofest’te elde ettiği başarılarla Muğla’nın yüzünü güldüren öğrenci, öğretmen ve aileleriyle doğa harikası Akyaka’da piknikte bir araya geldi.
TOGG’la Zafer Meydanı’nda tur
Kütahya Valisi Ali Çelik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca tanıtım için gönderilen 43 KTY 43 plakalı, “Gemlik” renkli TOGG’un direksiyonuna geçti.
Valilik envanterine alındı
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Valilik envanterine alınan "Gemlik" rengi Togg ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
TOGG’la şehir turu yaptı: Tekerine taş değmesin!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Tokat mitingi dolayısı ile kente getirilen TOGG, vatandaşların yanı sıra milletvekilleri ve bürokratların da ilgisini çekti.