Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam vekillerine Vali Dallı’dan teşekkür
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu’da görev süreleri sona eren ve Bakanlık Merkez Stajı ve dil eğitimi için ayrılacak olan kaymakam vekilleri ile bir araya gelerek, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz’in zenginliklerini keşfedecek
“Karaelmas Turizm Ekspresi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde info seferiyle yola çıktı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu öncülüğünde gerçekleşen info turuna; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkilileri, Tur Operatörleri, TURSAB Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve Sosyal Medya İçerik üreticileri katıldı.
Köylülerin sıkıntılarını dinledi
Köy ziyaretlerine devam eden Karabük Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Çengeller ve Bedil köylerine misafir oldu. Köylüleri hanelerinde ziyaret eden Kaymakam Tokur, sıkıntılarını dinledi.
Kuryenin arkasına atlayan polis kovaladığı zanlıyı yakaladı
İstanbul'un Ataşehir ilçesinde muhtar olduğu belirtilen zanlı, yolda tartıştığı vatandaşı silahla tehdit etti. Durumu gören polis, yoldan çevirdiği motosikletli ile zanlıyı takip edip önünü keserek yakaladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, vatandaş ve polis memuruna teşekkür ederek, "Görevini layıkıyla yerine getiren Komiser Yardımcımız Çetin Gülen'i tebrik ediyorum." dedi.
Vali Çakır’dan Pınarbaşı’ya yakın takip
Vali Avni Çakır sel felaketinde en çok etkilenen ilçelerden biri olan Pınarbaşı’yı yakın takibe aldı.
Eflani’de şiddetli yağış sele neden oldu
Karabük Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, ilçeye bağlı Tabaklar Mahallesi ve Bostancı Köyünde sağanak yağıştan dolayı etkilenen bölgelerde inceleme yaptı.
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 161 şüpheliye gözaltı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da yapılan Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 161 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Gizem TOKUR
Eflani Kaymakamı
İki kaymakam hayatını birleştirdi
Karabük Yenice Kaymakamı Gizem Yandımata ile Kastamonu Pınarbaşı Kaymakamı Serkan Tokur dünya evine girdi.
Serkan TOKUR
Pınarbaşı Kaymakamı V.