Arama
Arama Sonuçları
Tunceli'de 8 bölge riskli ve rezerv alanı ilan edildi
Tunceli'de yapılan incelemeler sonucunda 134 yapı ve 798 bağımsız bölümün bulunduğu 8 bölge riskli ve rezerv alanı olarak tespit edildi. Alanlarda inceleme yapan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Artık kimseyi enkazların altından biz kaldırmak istemiyoruz" dedi.
"Artık daha derli toplu hizmet edecekler"
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 mahalle için yapılan muhtarlık binası inşaatında inceleme yaparak, "Artık daha derli toplu hizmet binalarında vatandaşımıza hizmet edecekler" dedi.
Kapadokya'dan getirilen balonlara bindiler
Tunceli Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Kapadokya'dan getirilen sıcak hava balonuna binen çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinliğe Vali Bülent Tekbıyıkoğlu da katıldı.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Ayşe Karaca
Doğanhisar Kaymakamı
Munzur balı tescillendi
Tunceli Munzur balı, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret tescil belgesi aldı.
Tunceli olası bir depreme hazırlık yapıyor
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, olası bir depreme karşı boşaltılan hasarlı binaların yıkım işini, Jeolojik-Jeoteknik Microbölgeleme Etüt ve konteyner kent yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
"Tabiat dedemizden miras kalmadı ama..."
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Munzur Vadisi Milli Parkı’nda düzenlenen temizlik etkinliğine katıldı. Vali Tekbıyıkoğlu, "Parçası olduğumuz tabiat dedemizden miras kalmadı ama torunlarımızdan ödünç aldık" dedi.
Teröristlerin kullandığı 6 sığınak imha edildi
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Ovacık ilçesinde yapılan operasyonda terör örgütünce kullanılan 6 sığınağın imha edildiğini belirterek, "Geçmişin kötü hatıralarını temizlemeye devam ediyoruz" dedi.
827 kişi 9 işçiyi arıyor
Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında yaşanan büyük toprak kaymasının ardından 827 personel, toprak altındaki 9 işçiyi arıyor. Heyelana ilişkin adli soruşturma başlatılırken, toprak kayması sonucu akan malzemenin Fırat Nehri'ne ulaşmaması için tüm önlemler alındı.
Maden sahasında toprak kaydı: 9 kişi aranıyor
Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında geniş bir bölgede toprak kayması meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çevre il ve ilçelerden çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.
Tunceli, olası bir afete hazırlanıyor
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, afete hazırlık çalışmaları kapsamında yapılan konteyner kentlerde inceleme yaparak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için 81 ildeki tüm camilerde sabah namazı sonrası dualar edildi. Düzenlenen programlara valiler ve kaymakamlar da katıldı.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Valiler de yalnız bırakmadı
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imamı uyaran Kaymakam Burak Akeller’e vatandaşlar, kaymakamlar ve vali yardımcıları ile birlikte valiler de sahip çıktı.
Terör örgütüne 32 ilde operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde Bölücü Terör Örgütü‘ne (BTÖ) yönelik düzenlenen “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında toplam 113 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Tunceli'de konteyner kentler kuruluyor
Tunceli'de depreme hazırlık ve iyileştirme çalışmaları kapsamında konteyner kentler kurulmaya başlandı. Çalışmaları inceleyen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, konteyner kentlerin yapımının büyük bir hızla devam ettiğini belirtti.
“Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde eş zamanlı düzenlenen Kahramanlar-35 operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
Dünya kupasını Valiye getirdi
Portekiz’de düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda rakiplerini mağlup ederek Dünya Şampiyonu olan Erivan Barut, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'nu makamında ziyaret ederek, kupayı getirdi.
Kış hazırlığı yapan teröristlere ağır darbe
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen ''Kahramanlar-30'' operasyonunda 63 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
Dünya şampiyonu olan Tuncelili Erivan'ı tebrik etti
Tunceli'de faaliyet gösteren Dersim Kick Boks Spor Kulübü sporcusu Erivan Barut, Portekiz'de düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda İsrailli rakibini yenerek dünya şampiyon oldu. Başarılı sporcuyla telefonda görüşen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Seninle gurur duyuyoruz" dedi.
Kırgızlarla aşık atma oyunu oynadı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yaklaşık 41 yıl önce ülkemize gelen ve 50 ailenin de Yenifakılı ilçesine yerleştiği Kırgız Türkleri'ni ziyaret ederek bir süre sohbet edip taleplerini aldı.
Merhum Kore gazisinin ailesini yalnız bırakmadı
Tunceli Çemişgezek Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, ağustos ayında ebedi hayata uğurlanan Kore Gazisi Yusuf Tuncel için evinin bahçesinde düzenlenen anma programında aileyi yalnız bırakmadı.
41 yıl önce Tunceli'de şehit olan polisin ismi Zile'de yaşayacak
1982 yılında Tunceli'de şehit olan Tokat Zileli polis Niyazi Petek’in ismi Vali Numan Hatipoğlu'nun da katıldığı törenle memleketi Tokat'ın Zile ilçesinde Polis Merkezi Amirliğine verildi.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
52 ilin emniyet müdürü değişti
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti.
Aşure sofralarına konuk oldu
Anadolu topraklarında yüzyıllardır süregelen, ana teması birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma olan Aşure Günü’nde kazanlarda el birliği ile hazırlanan yemekler ve aşure konuklara ikram edildi.
Emrullah Doğru, Korgan Kaymakamlığına atandı
Tunceli Vali Yardımcısı Vekili Emrullah Doğru, Ordu Korgan Kaymakamlığına görevlendirildi.
Emrullah Doğru
Korgan Kaymakamı