Arama
Arama Sonuçları
Çalışmaları inceleyip, talimat verdi
Iğdır Valisi Ercan Turan, temizlenen kanal çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Turan, aksaklıklara mahal verilmemesi için ilgili birimlere talimat verdi.
Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı
Ankara-Tatvan Turistik Treni, 1.262 kilometre hat uzunluğu ve 140 kişi kapasitesi ile Ankara'dan yola çıktı. Uğurlama töreninde konuşan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek" dedi.
Vatandaşın derdini yerinde dinledi
Tokat'ın Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk, vatandaş buluşmaları kapsamında Necip köyünde halk günü toplantısı düzenledi. Kaymakam Soğukoluk, vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini tek tek dinledi.
Ağrı Dağı'ndaki meteor çukuru turizme kazandırılacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, Ağrı Dağı'ndaki Korhan Meteor Çukuru'nun turizme kazandırılacağını ifade ederek, "Doğal bir oluşum, belki 1 milyon yıl önce oluştu ama hala etkileri, etraftaki kayaç yapıları izlerini taşıyor. Burası merak edilen bir nokta" dedi.
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
Sinop Valisi Özarslan'ın örnek alınacak kaymakamlık hikayesi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2008 yılında kaymakam olarak atandığı Trabzon'un Sürmene ilçesinde fark yaratan projeler hayata geçirdi. İlçede eğitim alanında devrim niteliğinde projeler geliştiren ve öğrencilerin başarısını arttıran Özarslan, o dönem yaptığı çalışmalarla meslektaşlarına da örnek oldu.
Terörden temizlenen Korhan Yaylası turizm merkezi olacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası bölgesinde yol çalışmalarının yapılacağını belirterek, "Bölgeyi hem turizm merkezi hem de hayvancılığın yapılacağı bir nokta haline getireceğiz" dedi.
Terörden temizlenen yaylarda artık çocuk sesleri yükseliyor
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Korhan Yaylası'nı ziyaret etti. Yaylada oynayan çocuklar, Vali Turan'ı asker selamıyla karşıladı.
Futbolculardan şampiyonluk sözü aldı
Iğdır Valisi Ercan Turan, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nün antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu, ardından da futbolculardan şampiyonluk sözü aldı.
"Kooperatifleri her zaman destekleyeceğiz"
Karabük Uğraşan Kadınlar Kooperatifi'ni ziyaret eden Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Karabük’te kadın kooperatiflerinin her zaman yanlarındayız ve projelerine her zaman destek vereceğiz" dedi.
Vali Ergün bölgede inceleme yaptı
Uşak Valisi Turan Ergün, Banaz ilçesinde Yunanistan uyruklu 3 kişinin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını açıkladı.
"Iğdır, doğunun incisi haline gelecek"
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, "Iğdır, üretimde doğunun incisi haline gelecek" dedi.
İtecik Dağı'nın al duvağını yerinde inceledi
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, İtecik Dağı'nın al duvağı "İtecik Lalesi"ni, yerinde inceleyerek, "Bu eşsiz doğa harikasını herkes gelip incelemeli" dedi.
Anneler Günü'nde pedal çevirdi
Iğdır Valisi Ercan Turan, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte pedal çevirdi. Vali Turan, "Sonsuz sevgi ve şefkatleri ile her zaman yanımızda olan, hayatımıza değer katan tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.
Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor
Erzincan'da yapılan yarışmanın Türkiye finalinde yaklaşık 41 yıldır hafız olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 cüz kategorisinin birincisi olmuştu. 3 lisans bölümü mezunu olan 1970 doğumlu Vali Çiftçi, halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatını devam ettiriyor.
Dilucu şehitleri için anıt yapılıyor
8 Eylül 2015 tarihinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 13 kahraman polisimizin aziz hatırasını yaşatacak olan Dilucu Şehitleri Anıtı’nın yapımına başlandı.
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
"Hizmet yolunda birlikte yol yürüyoruz"
Yeni seçilen muhtarlarla bir araya gelen Iğdır Valisi Ercan Turan, "Iğdır’a hizmet yolunda birlikte yol yürüyoruz" dedi.
"Güçlü toplum, bilinçli kadın ile olur"
Kadın Sosyal Yaşam merkezlerini ziyaret eden Iğdır Valisi Ercan Turan, "Güçlü toplum, bilinçli kadın ile olur" dedi.
Ağrı Dağı’nın eteklerinde vatandaşı dinledi
Ağrı Dağı’nın eteğinde bulunan Yenidoğan köyünü Iğdır Valisi Ercan Turan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Kaymakam Özcan’ın nişan yüzüğünü Vali Turan taktı
Iğdır Aralık Kaymakamı Fatih Özcan, Diş Hekimi Özge Birge ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.
Bakan Yardımcısı Turan imza gününde okuyucularıyla buluştu
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, geçen sene yayımlanan "Durup Düşününce" adlı deneme ve makalelerden oluşan kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
Temsili kaymakamlar görev başında
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, Sadettin ve Feyhan Karaata İlkokulu Okul Müdürü ve beraberindeki öğrencilerle birlikte Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.
“Bu resimlerin hepsini şehit babam için çizdim”
Görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Hüseyin Gül’ün 12 yaşındaki oğlu Talha Gül, çizdiği yağlı boya resimlerini babası anısına düzenlediği sergide sanatseverlerle buluşurdu. İçişleri Bakanlığı bakan yardımcıları Mehmet Aktaş ve Bülent Turan da sergiyi gezerek şehidin emanetine destek oldu.
2 bin badem fidanı daha toprakla buluştu
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı koordinasyonunda Kaymakam Yunus Ataman, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi ağaçlandırma alanına 2000 adet badem fidanı dikimi gerçekleştirildi.
Makam koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Kerem’e devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, makam koltuğunu Adalet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kerem Gürsoy’a devretti.
5 asırlık gelenek 4 yıllık aranın adından yeniden…
Manisa Valisi Enver Ünlü, pandemi ve geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle 4 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım toplantısına katıldı.
Öğrencilerle hala saha maçı yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek’in Develi İlçesindeki ilk durağı Develi Kaymakamlığı oldu.