Arama
Arama Sonuçları
Şiddetli yağmur tarım arazilerini perişan etti
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli ilçesine bağlı Kızyusuflu köyünde şiddetli yağmur nedeniyle zarar gören tarım arazilerinde incelemelerde bulunarak, "Gerekli desteğin sağlanması yönünde elimizden geleni yapacağız. Çok geçmiş olsun" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
Bayramda esnafla çay sohbeti
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı.
Türkiye’nin en büyük ve en zorlu parkuru Enduro Ekstrem Park hazır
Türkiye'nin en büyük Enduro Parkı’nın yapıldığı Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na ilk kez ev sahipliği yapacak.
Yurtta kalan öğrencilerle iftarda buluştu
Çorum Bayat Kaymakamı Seher Söyler, yurtta kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.
Hakkari'deki binalara KAROT testi yapılacak
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında deprem çalışmalarıyla ilgili toplantı yapıldı. Vali Çelik, "En az 2500 bina için KAROT testi yapılacak. Yapı stokları ile heyelan ve çığ bölgeleri incelenecek" dedi.
Gönül Uçar, Ahırlı Kaymakamlığına atandı
Tokat Başçiftlik Kaymakamı Gönül Uçar, Konya Ahırlı Kaymakamlığına görevlendirildi.
Erzurum’un 5 asırlık geleneği ‘1001 Hatim’ başladı
Erzurum’da şehrin ve ülkenin afet ve belalardan korunması için yaklaşık 500 yıldır devam eden “1001 Hatim” geleneği dolayısıyla Pir Ali Baba Türbesi önünde bir program düzenlendi. Hafızların temsili olarak at üzerinde şehri dolaşıp Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayan program, İl Müftüsü Rüstem Can ve din görevlilerinin okuduğu dualarla devam etti.
Kaymakam cevizli sucuk yaptı
Gaziantep'in Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Hacar Han Yöresel Cevizli Sucuk İmalathanesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Uçar, kaynar kazanların başına geçerek, şıra karıştırdı, ardından da cevizli sucuk yaptı.
83 yaşındaki emekli öğretmene vefa
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ile birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle Çamyuva mahallesinde ikamet eden 1940 doğumlu emekli öğretmen Fahrettin Uçarcı’yı ziyaret ederek, eğitime verdiği katkı ve emeklerinden dolayı plaket takdim etti.
Nar hasadına katkıda bulundu
Türkiye'nin önemli nar ekşisi üretim merkezlerinden olan Oğuzeli’nde nar hasadına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, üreticilere bereketli bir sezon diledi.
Katmer, bazlama, zeytinli börek…
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, ziyaret ettiği Doğanpınar Mahallesi'nde kadınlarla birlikte katmer, bazlama ve zeytinli börek yaparak, mahalle sakinlerine ikram etti.
111. dönemlerde kaymakamlık heyecanı
111. dönem kaymakam adaylarından Mintaha Sarikaya Yenişarbademli, Fuat Sözer Gelendost, Gönül Uçar ise Başçiftlik ilçelerinde ilk kaymakamlık tecrübelerini edinecek.
Gönül Uçar
Ahırlı Kaymakamı
Öğrencilere sınıfta kitap okudu
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Yakacık İlkokulu’nda sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere kitap okudu.
Vali Çelik, Ankara'ya çıkarma yaptı
Hakkari’nin sorunlarına çözüm bulmak için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'la başladığı Ankara temaslarını bugün de sürdüren Vali Ali Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.
Servis araçlarını denetledi
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, okul servis araçlarının denetimine katılarak, uyulması gereken kurallarla ilgili sürücülere hatırlatmalarda bulundu.
“Aramıza hoş geldin minik bebek”
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hayata geçirilen “Aramıza Hoş Geldin Minik Bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan hediyeleri, aileleri evlerinde ziyaret ederek takdim etti.
Bir avuç mutluluk, boz fıstık
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Antep fıstığının ilk mahsulü olan boz fıstık hasadına katılarak, “Bir avuç mutluluk, boz fıstık” dedi.
Doğal kurutmalık merkezi Oğuzeli
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Pınar, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Özer ile beraber yılın ilk mahsulü olan patlıcan hasadına katıldı.
Üreticilere 5 bin 'meyve sineği tuzağı' dağıtıldı
Muğla Ortaca’da üreticilere turunçgillerin en önemli zararlılarından olan Akdeniz Meyve Sineği ile mücadele eğitimi verilerek, 5 bin tuzak dağıtıldı.
Tekerlekli sandalyede empati yaptı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Engelliler Haftasında özel gereksinimli öğrenci ve özel gençler ile engelli bireylere yönelik hizmet sunan sivil toplum kuruluşlarının yetkilileriyle bir araya geldi.
Sarımsak hasadı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, çiftçilerin sarımsak hasadına katılarak, “Çiftçilerimizin ürünü bol, hasadı ve kazancı bereketli olsun” dedi.
Şehide son görev
Şehit Jandarma Asb. Üstçvş. Mehmet Gündüz, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, il protokolü, şehidin ailesi ve vatandaşların katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
“Sivas’ın kırsalında yine yollarda olacağız”
Sivas’ın kırsalına yapılacak yeni yolları planlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, kazasız belasız bir yatırım sezonu diledi.
Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey dualarla anıldı
1919'da idam edilen ve 1922 yılında milli şehit ilan edilen Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Mehmet Kemal Bey, ölümünün 104'üncü yılında Kadıköy'deki mezarı başında dualar ile anıldı.
90 yaşındaki Muhibe teyzeye iftarda doğum günü sürprizi
Muğla Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Atatürk Mahallesinde yalnız yaşayan Kaymakamlığın Vefa ve Yalnız Değilsin Projesinden faydalanan Muhibe Aslan’ı ziyaret ederek, birlikte iftar yaptı.
Depremzede ailelere misafir oldu
6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan, 11 ilde yıkıma sebep olan deprem afeti sonrası Muğla’nın Ortaca ilçesine gelen depremzede aileleri Kaymakam Meral Uçar ziyaret etmeye devam etti.
Sahra hastanesinde depremzedeleri tedavi eden Japon sağlıkçılara tatlı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özdemir ile birlikte Japonya tarafından ilçede kurulan Sahra Hastanesi'nde görev yapan sağlık yönetici ve çalışanlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.