Arama
Arama Sonuçları
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
“Futbol hayalin gerçekleşiyor” projesi kapsamında çocuklarla maç yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde ve Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi iş birliği içerisinde genç sporculara hizmet veren Inter Futbol Okulu’nda, “Futbol Hayalin Gerçekleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla futbol oynadı.
28 mahalledeki spor okulu 8 bin öğrenciye ulaştı
Kayseri Valiliği’nin hayata geçirdiği "Her Mahalleye Bir Spor Okulu" projesi şimdiden 28 mahalleye yayıldı. Bu mahallelerde 8 bin sporcu tamamen ücretsiz olan bu okullarda eğitim görüyor.
Küçük hanımefendi valiyi okuluna uğurladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manisa'da coşkuyla kutlandı.
Edirne’de tarihe nostaljik yolculuk
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’nin tarihi ve turistik noktalarını keşfetmek amacıyla hizmete alınan Turistik gezi trenine binerek ilk seferine katıldı.
Samsun Müzesi'nde kültür ve tarih yolculuğu
Herkesi Samsun Müzesi'ni görmeye davet eden Vali Orhan Tavlı, "Samsun Müzesi misafirlerine kesinlikle tecrübe edilmesi gereken bir kültür ve tarih yolculuğu sunuyor" dedi.
Fidanlar Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valiliği koordinesinde yürütülen fidancılık projesi kapsamında, bugün vatandaşlara ücretsiz 49 bini kiraz, 6 bini vişne olmak üzere 55 bin meyve fidanı daha dağıtıldı.
“Türkiye’de tek: Kendimiz pişirip kendimiz dağıtıyoruz, hem de ücretsiz”
Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı V. Şükrü Alperen Göktaş, şehre yapılan bazı hizmetleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Ücret yok, randevu yok erken teşhis var
Batman Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.
Çiftçilere yüzde 50 hibeyle nohut desteği sağlanacak
Kütahya'da nohut üretimini geliştirmek ve kayıt altına almak amacıyla Nohut Üretim Sözleşmesi imzalandı. İki pilot köyde uygulanacak sözleşme kapsamında 42 çiftçiye yüzde 50 hibeyle nohut desteği sağlanacak. Ekilecek nohut için ilaçlama hizmeti de yüzde 100 hibe ile ücretsiz sunulacak.
"Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu toplum"
Kadın Yaşam Merkezi’nin açılışına katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, "Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu toplum...Kadınlar burada ücretsiz bir şekilde spor yapıp, her türlü sosyal faaliyetten faydalanacak" dedi.
Vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı. Dağıtım törenine katılan Kaymakam Muammer Köken, "Yeni ürünlerle vatandaşlarımızı tanıştırmak istiyoruz" dedi.
"Emniyet kemeri bizleri koruyan ücretsiz sigortadır"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Terminali'ni ziyaret ederek, bir otobüse bindi. Yolculara emniyet kemeri uyarısı yapan Vali Serdengeçti, "Hedef yolda sıfır can kaybı! Emniyet kemeri bizleri koruyan ücretsiz sigortadır" dedi.
Depremde binası orta ve ağır hasarlı olanlar için yeni fırsat
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın tüm aşamalarını birebir takip ettiği Yerinde Dönüşüm Projesi'nin detayları belli oldu. Çalışmaya Şanlıurfa'dan çok sayıda başvurunun alındığı öğrenilirken, proje ile vatandaşa birçok destek ve imkân sunuluyor.
Geleceğin sanatçıları artık Van'da yetişecek
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen konservatuvarın açıldığını belirterek, "Van, Türkiye’de konservatuvarı olmayan nadir büyük şehirlerden biriydi. Şimdi konservatuvarımızı da açtık. Konservatuvar kentimize büyük katkı sağalacak" dedi.
100 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girecek
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, evlenecek çiftleri toplu nikah törenine davet ederek, kendilerine şimdiden mutluluklar diledi.
Gönüllü gençlik liderleriyle buluştu
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Sincan Gençlik Merkezini Kaymakam Adayı N. Cengiz Yamakoğlu ile birlikte ziyaret etti. Gönüllü gençlik liderleriyle buluşan Kaymakam Kılıç, gençlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.
Çölyak hastaları için glütensiz ekmek fırını yapılacak
Çölyak hastalarınca tüketilen gıda ürünlerini temin etmek, hastalıkla ilgili toplumsal bilinç ve farkındalığı oluşturulmak amacıyla Batman Valisi Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp himayelerinde hayata geçirilen “Çölyak Hastalarına Destek Projesi” kapsamında Batman Belediyesi tarafında yapılacak ‘Glütensiz Unlu Mamulleri Fırını ve Kafe’nin lansmanı yapıldı.
Her bir Vanlı için bir fidan dikilecek
Van Valisi Ozan Balcı, 2 milyon 700 bin fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşturmak için çalışan fidanlıkta inceleme yaptı. Vali Balcı, Vanlı her vatandaş için bir adet meyve fidanı dikileceğini söyledi.
30 öğrenciye dalış eğitimi verilecek
Isparta Valisi Aydın Baruş, Spor Lisesi'nde eğitim gören 30 öğrenciye donanımlı dalış eğitimi verilmesi için protokol imzaladı. Eğitimler 22 Ocak'ta başlayacak.
Örnek berbere teşekkür
Yozgat Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz, köyleri gezerek öğrencileri ücretsiz tıraş eden berber Mesut Taştan’ı makamında ağırladı. Kaymakam Topuz, örnek berbere teşekkür plaketi takdim etti.
Vali Dağlı'dan İskilip OSB’ye 8,5 milyon liralık destek
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip Kaymakamı Ramazan Polat ve İskilip Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) Başkan Yardımcısı Fikret Kısar ile yaptığı görüşme sonrası İskilip OSB için 8,5 milyon lira aktarılması talimatını verdi.
“Paramız bereketlendi, harca harca bitmiyor”
1.5 yıldır Batman Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Vali Ekrem Canalp, “Batman Belediyesi olarak sosyal projelere öncelik veriyoruz ya vallahi paramız değerlendi, harca harca bitmiyor. Yani harcayacak yer arıyoruz” dedi. Vali Canalp, “Çünkü, biz halkımıza dağıttıkça, biz sosyal belediyeciliği uyguladıkça bizim paramız daha da artıyor. Bunun da tek bir izahı vardır; berekettir. Biz halkımıza dağıtacağız, dağıttıkça daha da çoğalacak” diye konuştu.
Sezon açılışını gerçekleştirdi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari’nin incisi ‘Mergabütan Kayak Merkezi’nin sezon açılışını gerçekleştirdi.
100 Yılın Aşı damaklarda Binyılın Kardeşliği gönüllerde iz bıraktı
“100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da açılışı yapılan Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, bir haftada yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı.
‘Edebiyat Evinde haftanın yedi günü hizmet var’
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından haftanın 7 günü hizmet veren Edebiyat Evinde öğrenciler ders çalışmanın yanında, sosyalleşip hoş vakit geçiriyor. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, gençlerin geleceği için her türlü imkanı seferber ettiklerini söyledi.
100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, “100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.
“Gençlerden tek beklentimiz gayret göstermeleri”
Şehzadeler Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi açılışına katılan Manisa Valisi Enver Ünlü, “Gençlerden tek beklentimiz cennet vatanımızı ve kadim medeniyetimizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarabilmek için gayret göstermeleridir” dedi.
Kitap fuarı tüm şehri buluşturdu
20 Ekim’de “Oku! Bu 100 Yıl Senin” mottosuyla kapılarını açan Batman 6. Kitap Fuarı, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün kutlandığı 29 Ekim’de Türkiye Yüzyılına yakışır bir final yaptı. Kitapseverlerin akın ettiği fuarı 464 bin 930 kişi ziyaret etti ve bu katılım sayısı ile Batman, kırılması zor bir rekora imza attı.