Arama
Arama Sonuçları
Hayırsever şehri Alanya’dan Kahramanmaraş’a eğitim yuvası
Antalya Alanya Kaymakamlığı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Vakfı ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile depremle sarsılan Kahramanmaraş iline Alanya adını taşıyan ilkokul yaptırılıyor.
“Andırın'ın güzelliklerini dünyaya duyurmalıyız”
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Andırın ilçesinin Emirler Mahallesi'nde bulunan doğa harikası Kanlıböğet Kanyonu'nu gezdi.
“Sorunlarınızın çözümü için birebir takipteyim”
Şehrin yeniden ihya ve inşası için toplumun her kesimine ulaşmak, sorunların tespiti ve çözümü için hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde büyük bölümü yıkılan Toptancılar Sitesi’ne ziyarette bulunarak esnafların sorunlarının yerinde tespiti ve çözümü için esnaflarla istişarelerde bulundu.
Şehitler adına 485 fidan toprakla buluşturuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Orman Bölge Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi iş birliğinde düzenlenen Şehitler Ormanı Fidan Dikim etkinliğine katıldı.
Kaymakam Miroğlu dünya evine girdi
111. dönem kaymakam adaylarından Bünyamin Miroğlu, hayatını Şükriye Kaba ile birleştirerek dünya evine girdi.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
Pençe-Kilit Operasyonu gazilerine ‘acil şifalar’ diledi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit Mehmet Cantepe Üs Bölgesinde sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan Mehmetçikler P. Söz. Er Halil İbrahim Ergen ve Sağlık Astsubayı Muhammet Eren Karaoğlan’ı evlerinde ziyaret etti.
Şehitler için hazırlanan Türk bayrağına ilmek attı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kahraman şehitlerimizi unutmamak için hayata geçirilen "Her Şehide Bir İlmek, arkasından Fatiha’nı oku" projesine destek oldu. Vali Ünlüer, proje için hazırlanan Türk bayrağına ilmek attı.
Kahramanmaraş'ın işgalden kurtuluşu kutlandı
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kentte kutlama programları düzenleniyor. 104. kurtuluş yıl dönümü için Vali Mükerrem Ünlüer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Ekinözü Kaymakamı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki lojmanında ölü bulunan ilçe Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.
Bakan Yerlikaya: Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü nedeniyle Kahramanmaraş'taki deprem şehitliğini ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, "Depremin süresi 65 saniyeydi ama sanki bir ömür gibi sürdü. Gözümüzün yaşını silip hep birlikte el ele verdik. Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük" dedi.
Afet konutları kura çekimine hazır
Kahramanmaraş'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte tamamlanan afet konutlarını inceledi. Karaloğlu ve Vali Ünlüer, kura çekimine hazır olan konutların teslimi hakkında bilgi aldı.
Şehit ailelerinin acısını paylaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ile Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ailelerine Kahramanmaraş’ta taziye ziyaretinde bulundu.
Şehit Müslüm Özdemir son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan P.Söz.Er. Müslüm Özdemir için Dulkadiroğlu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.
“Rabbim bizi şehitlerimize karşı mahcup etmesin”
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit aileleri ve evlatlarına yönelik “Şehit Çocuklarına Vefa” programı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. Kahraman şehitlerimizin yavruları, aziz devletimize ve bize emanet. Rabbim bizi onlara karşı mahcup etmesin” dedi.
"Şehrimizi kısa sürede ayağa kaldıracağız"
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, yeni valilik binasının inşa edileceği alanda yürütülen fay hattı inceleme çalışmalarını takip etti. Vali Ünlüer, "6 Şubat depremlerinden etkilenen şehrimizi, devlet millet el ele vererek en kısa sürede ayağa kaldıracağız" dedi.
Taburcu olan Mehmetçiğe ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 22.12.2023 tarihinde yaralanan ve tedavisi tamamlanarak taburcu olan P. Söz. Er Faruk Gürbak’ı evinde ziyaret etti.
Kısa vadede yapılacaklar tamamlandı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde yıkılan Toptancılar Sitesi için kurulan Geçici Toptancılar esnafına misafir oldu. Kısa vadede yapılması gereken işlerin tamamlandığını belirten Vali Ünlüer, bundan sonraki süreçte orta ve uzun vadede yapılması gereken işlerin ele alınacağını kaydetti.
Esnafın ihtiyaç ve önerilerini dinledi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Küçük Sanayi Sitesi ve Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti. Vali Ünlüer, esnafın ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.
"Onların mücadelesi hiçbir şeyle ölçülemez"
Gazi ve gazi aileleriyle bir araya gelen Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Aziz vatanımız uğruna canı pahasına mücadele etmiş ve bu yolda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimizin vatanı için verdiği mücadele hiçbir şeyle ölçülemez" dedi.
“Vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyorum”
Kahramanmaraş’ta hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağışın akşam saatlerinde devam edeceği uyarısında bulunan Vali Mükerrem Ünlüer, “Vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle istirham ediyorum” dedi.
Okul servisinde zorbalığa valilik el koydu
Kahramanmaraş'ta bir servis sürücüsü, müzik sesinden rahatsız olduğunu söyleyen genç kıza zorbalık yaptı. Valilik olaya el koyarken, şoför gözaltına alındı.
Sütçü İmam dualarla anıldı
Milli Mücadelenin kahramanlarından Sütçü İmam, vefatının 101. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı. Anma programına Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer de katıldı.
"Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz"
Şehit aileleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Bugün vatanımızda huzur içerisinde ve özgürce yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz" dedi.
Deprem konutlarının durumu masaya yatırıldı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında düzenlenen Afet Koordinasyon Merkezi Toplantısı'nda kentte yapılan konutların son durumu ele alındı.
26 bin konut mayıs ayında teslim edilecek
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "26 bin TOKİ konutumuzun inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Mayıs ayı sonuna kadar 26 bin konutun tamamını hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.
Göksun TOKİ konutlarında sona doğru
Göksun TOKİ konutlarının son durumunu yerinde gören Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, yıl sonuna kadar konutların bir bölümüne depremzede vatandaşların yerleşebileceğini belirtti.
Kamyon cenaze defneden kalabalığın arasına daldı: 4 ölü, 25 yaralı
Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde virajı alamayan kamyon, cenaze defni için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Olay yerinde inceleme yapan Vali Mükerrem Ünlüer, kazada 4 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Kazada 25 de yaralı var. Yaralılardan bazılarının durumu ağır. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.
Şehidin ailesine ‘şehadet belgesi’ni takdim etti
Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde görevi esnasında kazaya müdahale ederken başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan J.Asb.Kd.Çvş. Mustafa Tatlı’nın ailesini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, şehidin kıymetli ailesine Şehadet Belgesini takdim etti.
“Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!”
Bir yıla yakın bir süre Nurhak’ta kaymakam vekilliği yaparak depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Sercan Yıldız, ilçeye veda etti. Kaymakam Yıldız, “Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!” dedi.