Arama
Arama Sonuçları
"Vereceğim en önemli tavsiye: Kitap okumak"
Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, yılın okurlarına ödül verdi. Hayatta verebileceği en önemli tavsiyelerden birinin kitap okumak olduğunu belirten Böke, "Ben de iyi bir okurum" dedi.
Kaymakam maç öncesi destek sözü verdi
Milasspor'un antrenmanını izleyen Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, "Ortaca Belediyespor maçını kazanıp 3 puanla dönün, sizlere her türlü destek verilecek" dedi.
Antik kentlerdeki kültürel miras gün yüzüne çıkarılıyor
Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Latmos ve Herakleia Antik Kentleri'ndeki resmi kazı sponsorluğu protokol imza töreni düzenlendi. 2021 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla bölgedeki kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması amaçlanıyor.
Türkiye'nin yeni üretim üssüne 1 milyarlık yatırım
Türkiye'nin yeni üretim üssü hedefinde ilerleyen Konya'nın Kulu ilçesinde yer alan OSB'ye 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yapılacak. Yatırım yapacak firmalarla yer tahsis sözleşmesi yapıldı.
Balıkçılar av sezonu için ‘Vira Bismillah’ dedi
Muğla Valisi İdris Akbıyık, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Milas ilçesinde düzenlenen su ürünleri av sezonu açılışı için törenine katıldı.
Yolda kalan sürücülere çorba ikramı
Ankara-Konya kara yolunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbir amaçlı durdurulan sürücü ve yolculara Kulu Kaymakamlığı ve Kulu Belediyesi tarafından sıcak çorba ikramında bulunuldu.
“Vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz”
Vatandaşları hanelerinde ziyaret etmeye devam eden Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, “Sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz” dedi.
Obruk Peyniri mağaradan gün yüzüne çıktı
Karaman’ın Ayrancı ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Berendi-Divle Obruk Peyniri Festivali yoğun bir katılımla yapıldı.
Gazileri tekneyle gezdirdi
Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Gaziler Günü münasebetiyle ilçedeki gazi ve yakınlarını tekneyle gezdirdi.
Validen uyarı: Fitne zerk etmeye çalışanlara karşı dikkatli olmalıyız
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Valiliği tarafından Muharrem ayı nedeniyle Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen aşure etkinliğinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Akkoyun, “Bugün ırk, mezhep ve meşrep farklılıklarını sunî gündemlerle öne çıkararak milletimizin birliğine ve bütünlüğüne fitne zerk etmeye çalışanlara karşı dikkatli olmalıyız” dedi.
Psikologlardan Vali Tekbıyıkoğlu'na 'empati' ödülü
Kırıkkale'ye farklı illerden gelen uyuşturucu bağımlısı bireylerin yeniden hayata tutunmasını sağlamak amacıyla hizmete açılan "Huzur Köy" projesine yaptığı yenilikçi uygulamalarla ön plana çıkan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'na yılın "empati ödülü" verildi.
Mustafa Ünver BÖKE
Milas Kaymakamı