Arama
Arama Sonuçları
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
"Kadınlarımız yeter ki üretsinler"
Çilek Fidesi dağıtım programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Kadınlarımız yeter ki üretsinler, biz her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Vali Öksüz daha sonra da üreticilerle çilek ekti.
Malatya'da enkazın yüzde 86'sı kaldırıldı
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından kentteki çalışmaların devam ettiğini belirtti. Vali Yazıcı, kentte yıkılan binaların enkazlarını kaldırma oranının yüzde 86'ya ulaştığın ifade etti.
Kozluk’a 20 dönümlük mesire alanı
Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Kaymakamlık tarafından Alıçlı Köyü’nde 20 dönüm arazi üzerine kurulan mesire alanı ile Şehit Ali Şengül anısına yapılan mescidin açılışını gerçekleştirdi.
“Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vali Çiçek muhtarlara, “Birlikte şehrimize güzel hizmet ediyoruz. Canla başla çalıştığınızı görüyorum” dedi.
Habersiz okul ziyareti
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bir haftalık ara tatilin ardından habersiz gerçekleştirdiği okul ziyaretine kaldığı yerden devam ediyor.
Bu fuarda iş var
Balıkesir’de iş veren ve iş arayanları bir araya getirerek kalifiye eleman istihdamını güçlendiren Balıkesir İstihdam Fuarı’nın 8’incisi Avlu Kongre Merkezinde kapılarını açtı.
Kartpostallık lale bahçelerinde üretim
Kazımkarabekir Kaymakamı Salih Kaya, 55 dekar alana ekilen soğanlı lale üretim merkezini ziyaret ederek, süreç hakkında bilgi aldı.
“Mükemmellik Zirvesi bu şehre çok yakışıyor”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Temsilciliği tarafından düzenlenen, "9. Erciyes Mükemmellik Zirvesi"nde sanayici ve iş insanlarıyla bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.
Muhabbetlerine ortak oldu
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Şehitlik mahallesinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek, esnafın talep ve sorunlarını dinledi. Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta esnafın yanında olan Başkan Beşikci, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.
Halk Pazarı’ndan alışveriş yaptı
Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, Menteşe Halk Pazarı esnafını ziyaret ederek pazar alışverişi yaptı.
İşçilerle domates topladı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Siverek kırsalında alın terini toprakla buluşturan çiftçinin hasadına katıldı.
Çevre temizliği yaptılar
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, il protokolü ile birlikte Dünya Çevre Günü nedeniyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüzün organize ettiği etkinliğe katıldı.
“Üretemiyorsanız her şey boş”
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Elmalı’da faaliyet gösteren Adabella Gıda Tarım İşletmesi’ni ziyaret ederek, üretim faaliyetleri ve ürün çeşitliliği hakkında bilgi aldı. Antalya’nın güçlü bir tarımsal altyapıya sahip olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, “Tarım altyapımızı katma değeri yüksek ürünlerle daha da güçlendireceğiz.” dedi.
Depremzede esnafa moral
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde koordinatör Vali olarak çalışmalarına aralıksız devam eden Isparta Valisi Aydın Baruş, bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.
86 terörist kaldı
İstanbul Sarıyer'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltı programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar kuyusunda uzun zamandır çalışma yapıldığını ve Suudi Arabistan kalitesinde petrol çıktığını açıkladı. Ayrıca terörle mücadele ve yatırımlar hakkında da konuşan Bakan Soylu, İstanbul'un son dönemdeki gelişimine de dikkat çekti.
“‘Su yok’ iddialarına çok şaşırdık”
Hatay’da lojistikten sorumlu koordinatör vali olarak fedakarca görev yapan Erzurum Valisi Okay Memiş, ‘Hatay’da su yok’ iddialarına çok şaşırdıklarını belirterek, “81 ilden en az bin tır su geliyor. En az bir ay yetecek rezerve sahip olacağız” dedi.
Meslek lisesi öğrencileri depremzede çocuklar için oyuncak üretiyor
Doğubayazıt Şehit Polis Fethi Sekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak üretiyor.
Düzce Valiliği depremzedeler için 2 fabrikada konteyner üretiyor
Düzce Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan barınma sorununun giderilmesine katkı sağlamak için 2 fabrikada Konteyner Üretim Merkezi kurdu. Üretilip bölgeye gönderilmeye başlanan ilk konteynerler, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kurulacak. İki fabrikada toplam 5 bin konteyner üretilmesi hedefleniyor.
Depremzedelere moral verdi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Mehmet Rıfat Efendi Öğrenci Yurdunda kalan depremzede misafirleri ziyaret etti.
Meslek liseliler tuvalet kağıdı ve kağıt havlu üretiyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek üretim atölyelerinde incelemelerde bulundu.
Geleceğin ekmek ustaları
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, geleceğin ekmek ustalarının yetiştiği Yavuz Selim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
Kamu hizmetleri tüm mahallelere ulaşacak
Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Kaymakamlığın desteği ile kadınlar ayakkabı üretiyor
Hatay Kumlu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, Kaymakamlığın desteği ile ayakkabı üreten kadınların çalışmalarını yerinde inceledi.
‘Gönülden Gönüle Projesi’ ile kalplere dokunuyor
Kocaeli Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında aileleri ziyaret ederek, ihtiyaçlarını sordu.
İstihdam artıyor, Urfa kazanıyor
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İŞKUR’un ‘işbaşı eğitim programı’ kapsamında düzenlenen programlara katıldı. Ayhan, “İstihdamımız artıyor, Urfa’mız kazanıyor” dedi.
İşçilerle birlikte kivi topladı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Coğrafi İşaretli Ordu Kivisi’nin hasat döneminin başlaması nedeniyle kivi üreticilerinin hasat sevincine ortak oldu.
Dargeçit’te kadınlar bal üreterek ekonomiye katılıyor
Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, “Dargeçit ilçemizde arıcılık faaliyetinin gelişmesi için 50 aileye 30'ar kovan dağıtımını yapıp geri bildirimleri aldık. 18 tarımsal projeye 50 milyonun üzerinde tarımsal destek sağladık” dedi.
Meslek Lisesi öğrencileri, okullara basketbol potası ve masa tenisi masası üretiyor
Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde il genelinde ihtiyacı olan okullara basketbol potası ve masa tenisi masası üretiyor.
Kaymakam Kayabaşı’ndan kırsal mahallere parke taşı müjdesi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal mahallere parke taşı müjdesi verdi. Kayabaşı, “Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de köylerimizin ortak kullanım alanlarını parke taşı yapmayı hedefliyoruz” dedi.