Arama
Arama Sonuçları
"Uyuşturucu ile mücadele vatan görevidir"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendiriliyor. Projenin öneminden bahseden ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Vali Şıldak, "Uyuşturucu ile mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz" dedi.
Muğla'da 385 yangın meydana geldi
2024 yılında orman yangınlarıyla etkin bir mücadele yapıldığını ifade eden Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, "2024 yılında 248’si orman ve 137’si ziraat yangını olmak üzere toplam 385 yangın meydana gelmiştir" dedi.
"Suçluların aramızda dolaşmasına izin vermiyoruz"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ağustos ayında yapılan çalışmalarda hapis cezası dolayısıyla aranmakta olan 228 hükümlünün yakalandığını belirterek, "Suçluların aramızda dolaşmasına izin vermiyoruz" dedi.
"Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi geri kazanacağız"
Yeşilay Kayseri Rehabilitasyon Merkezi inşaatında artık sona yaklaştıklarını ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi toplumumuza geri kazandıracağız" dedi.
Vali Musa Işın, değerlendirme toplantısı yaptı:
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantı yapıldı. Vali Işın, "İlimizdeki problemlerin çözümü noktasında hangi aşamadayız, kim ne yaptı, hangi kurum üzerine düşen vazifeleri yerine getirdi bunları ele alacağız" dedi.
Adıyaman'da bağımlılığa karşı savaş açıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan, dijital bağımlılıktan ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
Operasyonda yaralanan polisi ziyaret etti
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, uyuşturucu operasyonunda yaralanan ve tedavisi devam eden polis memuru Hasan Keskin'i ziyaret etti.
Keçiören Belediye Başkanı Dr. Özarslan: Asil kanımıza uyuşturucu karışmasına izin vermeyeceğiz
Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, "Yüce Türk milletinin damarlarındaki akan asil kana uyuşturucu illetinin karışmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi.
Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalında
Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalındaki Ziyarettepe Üs Bölgesini ziyaret ederek, kahraman askerlerle bir araya geldi. Vali Vekili Çiftçi, "Allah ayaklarınıza taş değdirmesin" dedi.
"İstanbul'daki 99 suç çetesi çökertildi"
2024 yılının 6 ayına ilişkin asayiş verilerini açıklayan İstanbul Valisi Davut Gül, "Organize suçlarla mücadelede 2024 yılının ilk 6️ ayında, 137 operasyonda; 99 suç çetesi çökertildi" dedi.
Zehir tacirlerine geçit yok: 83 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde uyuşturucu imalatı ve satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik "Narkoçelik-24" operasyonlarında 83 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
"Olayların aydınlatılma oranı yüzde 96"
2024 yılı Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Van Valisi Ozan Balcı, "Mayıs ayı içerisinde kolluk birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 1.299 olaya müdahale edilmiş olayların aydınlatılma oranı yüzde 96'dır" dedi.
Şanlıurfa'da son 4 yılın en yüksek uyuşturucu miktarı ele geçirildi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, polis ekiplerinin durdurdukları bir araçta 30 kilo 650 gram metamfetamin maddesi ele geçirdiğini belirterek, "Bu rakam son 4 yılda tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar" dedi.
"Hırsızlık olayları yüzde 53 azaldı"
Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Hakkari Valisi Ali Çelik, "Mayıs ayı içerisinde il genelinde gerçekleşen hırsızlık suçları önceki yıla göre 19’dan 9’a kadar düşürüldü ve yüzde 53 oranında bir düşüş oldu" dedi.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
"Artık sulama yapacak kadar su kullanma lüksümüz yok"
Atabey ilçesine giden Isparta Valisi Aydın Baruş, su kaynaklarının ciddi azaldığına dikkat çekerek uyarı yaptı. Vali Baruş, "Suyu çok iktisatlı kullanmamız gerekiyor. Artık bizim bahçelerdeki meyve ağaçlarını sulayacak, sebzeyi sulayacak kadar su kullanma lüksümüz yok" dedi.
"Onlar yeni bir başlangıç için umuda kapı açtılar"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" projesi sayesinde birçok insanın bağımlılıktan kurtulduğunu belirterek, "Onlar yeni bir başlangıç için umuda kapı açtılar… Bağımlılıktan kurtulmak istediler ve hayata tutunmaya karar verdiler" dedi.
"Bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var"
"Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesinin devam ettiğini hatırlatan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Şanlıurfa’da bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var" dedi.
Şanlıurfa’da bağımlılıkla mücadele hassasiyeti sürüyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen 'Uyuşturucu İle Mücadele' toplantısında ‘Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum’ projesinin ilk sonuçları değerlendirildi.
"DEAŞ tarafından planlanan 2 terör eylemi engellendi"
İstanbul Valisi Davut Gül, kentteki 2024 yılının ilk 4 ayına ilişkin emniyet verilerini açıkladı. Vali Gül, "Terör örgütlerine karşı yapılan 576 operasyonda 1256 şahıs yakalandı, 300 şahıs tutuklandı, 329 şahsa da adli kontrol tedbiri uygulandı. Yine bu kapsamda 1'i bombalı, 1'i silahlı olmak üzere DEAŞ tarafından planlanan 2 terör eylemi engellendi" dedi.
"Asla müsaade etmeyeceğiz"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiğini belirterek, "Bu kadim şehrin insanlarına zarar verilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Özel eğitimli dedektör köpekler operasyonlarda Jandarmaya güç katıyor
Muş'ta İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki 20 dedektör köpek, koku alma yetenekleri ve aldıkları özel eğitimle terörle mücadele, uyuşturucu, kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında jandarmanın en büyük yardımcısı oluyor.
Şanlıurfa emniyetinden dev uyuşturucu operasyonu
Uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçmek için birbiri ardına operasyonlar düzenleyen Şanlıurfa Polisi, son olarak 380 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.
“Emniyet ve jandarma Şanlıurfa’nın huzuru için çalışıyor”
Şanlıurfa'da Polis ve Jandarma ekiplerinin uyuşturucu kullanımı ve satışının önüne geçilmesi yönündeki çalışmaları devam ederken Vali Hasan Şıldak son bir haftalık verileri açıkladı.
Şanlıurfa'da suça ve uyuşturucuya yer yok
Bayram öncesi denetim, uygulama ve operasyonlarını aynı hassasiyetle sürdüren Jandarma ve Polisin son bir haftada yaptığı çalışmalara dair veriler açıklandı. Vali Şıldak, başarılarından dolayı tüm güvenlik güçlerini tebrik etti.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Şirvan iftar buluşması
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ramazan ayının manevi ikliminde Şirvan ilçesinde emniyet, Jandarma ve öğretmenler ile iftar programında bir araya geldi.
“Gri listeden çıkış için üstümüze düşeni yapıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gri listeden çıkışın ülke ekonomisi için büyük önem taşıdığını belirterek, "Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek bu konu hakkında özel olarak çalışıyor. İçişleri Bakanlığı olarak biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu konuda büyük yol kat ettik. İnşallah ülkemizin haziran ayında gri listeden çıkmasını bekliyoruz." dedi.
"Güvenlik güçleri, tek yürek halinde hizmet veriyor"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, kentteki asayiş olaylarıyla ilgili değerlendirme yaptı. Vali Serdengeçti, "İldeki güvenlik birimleri arasında mükemmel bir uyum var. Güvenlik güçleri, millet için canla başla çalışmayı bir vatan ödevi olarak görüyor ve tek yürek halinde hizmet veriyor" dedi.