Arama
Arama Sonuçları
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Sıfır noktasında doktor ve asker birlikte
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ve Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Çukurca’da bulunan, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinin hemen yakınında, sınırın sıfır noktasında kurulan Işıklı Seyyar Sahra Hastanesi'ni ziyaret etti.
Esma Atasever
Harmancık Kaymakamı
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
Akıllı Saat Projesi ile kaybolanlara hızlı ulaşılacak
Geçen hafta İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Ergin Yılmaz tarafından Erzincan Valisi Mehmet Makas'a tanıtımı yapılan Akıllı Saat Projesi kapsamında, akıllı saatlerin dağıtımına başlandı.
Depremzedelerin gönlüne taht kurdu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yerle bir olan Hatay’da beslenme hizmetlerinden sorumlu koordinatör vali olarak 61 gün boyunca görev yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, depremzedelerin gönlüne taht kurarak Hatay’a veda etti.
Gönülden gönüle sohbet
Muğla Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Yeşilüzümlü Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
‘Askıda kitap’ projesi ile ücretsiz kitap
Erzincan Üzümlü Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Askıda Kitap projesi törenle açıldı.
İbrahim Pelit
Çeltik Kaymakamı
‘Erzincan Üzümlü Sarucu’ Coğrafi İşaret Tescil Belgesi aldı
Üzümlü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başvurusu yapılan ve KUDAKA Teknik Destek projesi kapsamında sağlanan danışmanlık süreci neticesinde “Erzincan Üzümlü Sarucu” Türk Patent ve Marka Kurumunca onaylanarak tescillendi.
Köydeki anaokulunda 16 öğrenci okuyacak
Karaman Başyayla Kaymakamı Seda Gür, Üzümlü Köyü’nde 16 öğrenciye eğitim hizmeti sağlayacak anaokulunun açılışına katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Gür, anaokulunun öğrencilere ve köy halkına hayırlı olmasını diledi.
Emre NEBİOĞLU
Kocaali Kaymakamı
Erdoğan BEYPINAR
Pehlivanköy Kaymakamı
Osman Aslan CANBABA
Karamürsel Kaymakamı
Mehmet Kamil SAĞLAM
Salihli Kaymakamı
Enver YILMAZ
Boyabat Kaymakamı
Davut SİNANOĞLU
Giresun Vali Yardımcısı
Nur Sevinç ÖZBEK ÇAKAS
İzmir Vali Yardımcısı
Murat ACAR
Saruhanlı Kaymakamı
Uğur BULUT
Pamukkale Kaymakamı
Mehmet Erdem AKBULUT
Üzümlü Kaymakamı