Arama
Arama Sonuçları
"Sağlam temeller üzerine inşa edilen afet konutları yükseliyor"
Adıyaman'da yapımı devam eden deprem konutlarını inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Dr. Osman Varol'dan da bilgi aldı. Vali Varol, "İndere (Zey) bölgesinde sağlam zemin ve temeller üzerine inşa edilen kalıcı afet konutlarımız bir bir yükseliyor" dedi.
"Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz"
Halk buluşmalarında vatandaşların derdini dinleyen ve çözüm önerileri için talimatlar veren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Gerger'den Gölbaşı'ya, Çelikhan'dan Samsat'a kadim şehrimizin her bir ferdini muhabbetle kucaklayıp, samimiyetle dinliyoruz" dedi.
2 bin dönüme yapılan deprem konutları yükseliyor
İndere bölgesi afet konutları şantiye alanını gezen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "2000 dönüm arazi üzerinde inşa edilen afet konutlarımız; 826 blok, 16 bin 433 daire, her bir dairemiz 105 metre² brüt, net ise 85 metre² alandan oluşmaktadır" dedi.
Köy muhtarlarının sorunlarını tek tek dinledi
Köy muhtarlarıyla bir araya gelen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, muhtarların sorunlarını tek tek dinledi. Çözüm önerilerinin de konuşulduğu toplantıda Vali Varol, "Muhtarlarımızın sorunlarına çözüm bulmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.
"Vatandaşımızı hayatını düzene koyma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız"
Halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma mücadelesinde ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız" dedi.
Yol çalışması yapan ekibin çay davetine icabet etti
Gerger ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Gerger-Gölyurt köyü arasında yol bakım ve onarım çalışmalarını yapan Karayolları ekiplerinin çay davetini geri çevirmedi.
Vatandaşın dertlerine derman oluyor
Halk günü buluşmalarına devam eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor, dertlerine derman oluyor.
Deprem konutlarındaki son durum istişare edildi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda TOKİ kalıcı afet konutlarının hak sahipleri, konut teslim süreçleri ile sahadaki son durum ele alındı.
Depremzede çocukları makam aracıyla gezdirdi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Vartana Prefabrik Yaşam Alanında misafir edilen Adıyamanlıları ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal edip ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Mezopotamya’nın mistik atmosferi tanıtılacak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 1.Uluslararası KOMMAGENE Fotoğraf Zirvesi'nin başladığını belirterek, program sayesinde Mezopotamya’nın mistik atmosferinin tanıtılacağını ifade etti.
Başarıya giden yol için nasihat verdi
Menderes İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, öğrencilerle sohbet etti. Vali Varol, bilgi ve başarıya giden yolda kendini en güzel şekilde hazırlamaları noktasında nasihatlerde bulundu.
"Yeni bir bilim ve irfan yuvası"
Çelik konstrüksiyondan yapılan ilkokul ve ortaokulda inceleme yapan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza yeni bir bilim ve irfan yuvası kazandırıyoruz" dedi.
"Köylerimizi prestijli yaşam alanlarına dönüştürüyoruz"
Köy evlerini inceleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Köylerimizi prestijli yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Muhteşem bir mimari ile inşa edilen köy evlerimiz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
"Depremzedeler için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, deprem konutlarını inşa eden işçilerle iftarda bir araya geldi. Vali Varol, "Depremzede vatandaşlarımızı yeni yuvalarına bir an önce kavuşturmak için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz" dedi.
Dört dörtlük hizmet için toplantı yapıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda hizmetlerde yaşanan eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesiyle ilgili hususlar görüşüldü.
Kaymakam Emre Açar’a Türk Psikologlar Derneği’nden teşekkür belgesi
Adıyaman’da koordinatör kaymakam olarak görev yapan Emre Açar’a, kendilerine verdiği destekler dolayısıyla Türk Psikologlar Derneği tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
İnşası devam eden köy evlerini inceledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Besni ilçesine bağlı Başlı köyünde inşaat çalışmaları devam eden köy evlerini inceledi.
Deprem şehidi öğretmenin ismi kütüphanede yaşatılacak
Adıyaman merkeze bağlı Tekpınar Köyü ve ortaokulunda görev yaparken 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden ve okul bünyesinde oluşturulan kütüphaneye ismi verilen deprem şehidi öğretmen Hatice Öztürk kütüphanesinin açılışı Vali Dr. Osman Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.
Şehadetinin üçüncü gününde rahmetle anıldı
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen Bahar Kalkanı harekâtı bölgesinde görevi başında yaşadığı elim kaza sonucu şehit olan Tank Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’yı şehadetinin üçüncü gününde rahmet, minnetle anıldı.
Adıyaman’ın yarasını saran koordinatör kaymakamlara başarı belgesi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan şehrin yaralarının sarılması için destek olan koordinatör kaymakamları başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Kütüphanedeki kitapları inceledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla öğrencilerle bir araya geldi. Kütüphaneyi gezen Vali Varol, kitapları da inceledi.
"Vatandaşlarımızı yeni yuvalarına yerleştirdik"
Adıyaman Valisi Osman Varol, yapımı tamamlanarak köy evlerine yerleşen Sadi Şahin’in misafiri oldu. Vali Varol, "Devletimizin güçlü desteği ve geleceğe umutla vatandaşlarımızı yeni yuvalarına yerleştirdik" dedi.
“Kadim şehrimiz eski canlılığına kavuşacak”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında Atatürk Bulvarındaki rezerv alanlarında devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Vatan toprakları için bedenlerini katık edenlerin emanetleriyle iftarda buluştu
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve il protokolü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kutsal vatan toprakları için bedenlerini katık eden kahraman şehitlerin kıymetli aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.
Görsel şölene dönüşen yarışlar tam not aldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, görsel şölene dönüşen Halk Oyunları İl Yarışmaları'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Varol, dereceye giren okullara madalya ve kupa verdi.
"Kamu kurumları tek çatı altına alınacak"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Tut Kaymakamlığı yeni hizmet binası inşaatında inceleme yaptı. Vali Varol, "Farklı yerlerde hizmet veren kamu kurumları tek çatı altına alınacak" dedi.
"Köylerimizi eskisinden daha güzel imar ediyoruz"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kahta ilçesinde devam eden Yerinde Dönüşüm projesini inceledi. Vali Varol, "Depremde hasar alan ilimizi, ilçelerimizi ve her bir köyümüzü eskisinden daha güzel, güvenli ve konforlu bir şekilde yeniden imar ediyoruz" dedi.
"Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Düzce köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Vali Varol, "Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük" dedi.
Sorunlar ve çözüm önerileri için toplantı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında yapılan toplantıda afet konutlarının teslim süreçleri, vatandaşlara farklı alanlarda verilen hizmetlerde yaşanan eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesi gibi konular görüşüldü.
"Depremin açtığı yaraları sarmak için çalışıyoruz"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında devam eden çalışmaları inceledi. Vali Varol, "Kadim şehrimizde depremin açtığı yaraları bir an önce sarmak için mesai kavramı gözetmeksizin gayretli çalışmalarımız devam ediyor" dedi.