Arama
Arama Sonuçları
"Omuzlarınızdaki bu ağır vebalin bilinciyle hareket edin"
Kastamonu Valisi Meftun Dalı, kentte atanan din görevlileriyle bir araya geldi. Vali Dallı, "Vazifenizi icra ederken omuzlarınızda taşıdığınız bu ağır vebalin bilinciyle hareket edeceğinize inancım tamdır" dedi.
“Gereksiz ararsak vebale girmiş oluyoruz”
Vatandaşları 112 acil çağrı merkezini gereksiz durumlarda aramamalarını isteyen Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik, “Çünkü acil bir durumda, asılsız bir çağrı gerçekleştirildiğinde vebale girmiş oluyoruz” dedi.
Kaymakam şahsi cep telefon numarasını paylaştı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medya hesabından şahsi kullandığı cep telefonu numarasını paylaşarak, “Gerçekten yardımıma ihtiyaç duyduğunuz her an arayabilirsiniz” dedi.
Aksaray'da okul kantinlerindeki fiyatlar sabitlendi
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kent merkezindeki okullarda kantin işletmecileriyle bir araya geldi. Aydoğdu, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, bazı dönemlerde herkesin fedakarlık yapması gerektiğini söyledi.
Nusaybin. Nasibeyn: Çift Nasipli yer…
Nusaybin, Nasibeyn: Çift Nasipli Yer: Beyaz güller diyarı, zengin diller senfonisi, ilim irfan kenti, dünyanın ilk üniversitesinin kenti, bünyeye güzellikten güzellik katan kent…
Vali Abdullah Erin: Allah devletimize zeval vermesin
Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa'dan ayrılmadan önce kamu kurumlarının yöneticileri ve Valilik personeliyle bir araya gelerek helalleşti. Erin, "Allah devletimize zeval vermesin" dedi.