Arama
Arama Sonuçları
Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'den videolu veda mesajı
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar vekalet edecek olan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Vali Su için bir video paylaştı. Çiftçi, Vali Su için, "Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın. 2 gün gibi geçen 2 yıl... Sayın Valimiz ilimize kattığı sayısız değerler ve büyük hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
"Iğdır, doğunun incisi haline gelecek"
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, "Iğdır, üretimde doğunun incisi haline gelecek" dedi.
Vali Şıldak'tan çağrı: Su hayattır can almasın!
Havaların ısınması ile birlikte olası boğulma vakaları için çağrıda bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, özellikle ailelere seslenerek “Su Hayattır Can Almasın” diyerek gerekli bilinçlendirmenin çocuklara yapılmasını istedi.
“Kanatların güçlü olsun Orman!”
Düzce Valisi Selçuk Aslan, geçtiğimiz hafta Dipsizgöl Köyü'nde yaralı olarak köylüler tarafından bulunup, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından tedavi edilen Şahin'i Düzce Kent Ormanı'nda doğaya saldı.
"Asla müsaade etmeyeceğiz"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiğini belirterek, "Bu kadim şehrin insanlarına zarar verilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
"Kahramanlar her zaman yanınızda"
Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179'uncu yıl dönümü dolayısıyla video hazırladı.
“Diyarbakır’a hizmet etmenin onurunu yaşadık”
Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, genel sekreter olarak görev yaptığı süre içinde yaptıkları hizmetleri anlattı.
Muhtarlık yarışını kaybeden Kırşehirli çobandan şiirli sitem
Kırşehir'de seçimleri kaybeden muhtar adayı, sosyal medyadan paylaşımda bulunarak akrabalarına ve yakınlarına şiirle sitemde bulundu. Muhtar adayının yayınladığı gülümseten videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşan Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, “Anadolu irfanının en güzel örneklerinden. Samimi, içten, içimizden” dedi. Muhtara sahip çıkan Vali Buhara, “Çoban, bu muhtarlık yapamaz. Devlet deyip daireye varamaz” denilen Aydın Battal hemşehrimize devletimizin kapıları her daim açık” mesajı gönderdi.
Ramazan’ı sokak iftarında gençlerle uğurlayacak
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, gençlerle karşıladığı Ramazan ayını sokak iftarında gençlerle uğurlayacak.
Öldürdüğü köpeği at arabasında sürükleyen şahıs yakalandı
Gaziantep Valiliği, Oğuzeli ilçesinde öldürülen sokak köpeğini at arabası arkasına bağlayarak sürükleten ve o anları cep telefonu ile kaydeden M. H.'nin yakalandığını duyurdu.
"Peygamberler diyarı Eğil için çalışıyoruz"
Diyarbakır Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, çalıştığı dönem boyunca yapılan çalışmaları gösteren bir video paylaştı. Kaymakam Hülür, "Peygamberler diyarı Eğil için çalışıyoruz" dedi.
"Ahirette misli misli karşınıza çıkacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa ilçesinde okul yaptıran ve okul yapılması için arsa temin ederek eğitime katkı sağlayan hayırseverlerle birlikte iftar yaptı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Soytürk, "Bunun bir de ahiret kısmı var. Bir gün öbür tarafa gideceğiz ve bir hesap vereceğiz. İnanıyorum ki ahirette bunun misli misli karşınıza çıkacak" dedi.
Berkay ve Yasin kardeşlerin videosunu paylaştı
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünde gösteri yapan Berkay ve Yasin kardeşlerin videosunu paylaştı.
"Aile yapılarına yönelik saldırılar var"
Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 2024 yılı Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edildi. Vali Kemal Çeber, "Sosyal medya, televizyonlar, dijital alem, bize örnek olarak gösterilmeye çalışılan çeşitli olaylar ile aile yapılarına yönelik saldırılar var. Bir millete ya da bir devlete zarar vermek istiyorsanız, aile yapısına zarar vermeniz lazım" dedi.
Vali Çelik'ten "Safahat" hediyesi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekilli Ali Çelik, İstiklal Marşı’nın Kabulünün Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programına katıldı. Vali Çelik, program sonunda misafir ve öğrencilere, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” kitabını hediye etti.
100 yaşındaki Aliye Nineyi iade-i ziyarete getirdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, geçen ay ziyaret ettiği 100 yaşındaki Aliye Nine’ye giderek kendisine iade-i ziyarete getirdi.
“Ayşe teyze, Sarıkamış Jandarma Komando olarak emanetlerinizi aldık. Ellerinizden öperiz”
Kocaeli’den Ayşe Sakı’nın ördüğü yün çoraplar Kars Sarıkamış jandarmasına ulaştı. Jandarma komanlar da Ayşe teyzeye çektikleri kliple teşekkür etti: “Ayşe teyze Sarıkamış Jandarma Komando olarak emanetlerinizi aldık. Ellerinizden öperiz.”
Ülke’nin çatlayan yanaklarına krem sürdü
Iğdır Valisi Ercan Turan, minik Ülke’nin çatlayan yanaklarına bizzat krem sürdü. Vali Turan, “Sen ne güzel kırmızı yanaklısın. Ama yanakların çatlamış. Bunu her akşam yanaklarına sür, anlaştık mı?” diyerek şefkat gösterdi.
Çocuk evlerinde kalan depremzede çocuklarla tiyatro izledi
Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde bulunan ve depremden etkilenen çocuklar için etkinlik düzenledi.
Yazdıkları ilk mektuplara Mehmetçikten videolu cevap geldi
Adıyaman Şehit Taha Uluçay K1 Konteyner Kent İlkokulu’nda birinci sınıf öğrencileri yazmayı öğrenir öğrenmez, Zeliha öğretmenleriyle beraber Hakkari-Şemdinli Güzelkonak Jandarma Karakol Komutanlığında görevli Mehmetçiklere mektup yazdı.
Şanlıurfa eğitiminde yeni dönem başlıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın Şanlıurfa’da öncelik verdiği ilk konu olan eğitimdeki başarının temelini oluşturacak Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin (BİGEP) Tanıtım Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Şıldak, “El birliği ile Şanlıurfa’mızda eğitimi çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.
“Belki zaman alır ama mutlaka çözülür”
Hakkari Valisi Ali Çelik, taksi durağını ziyaret etti. Çayı çok seven ve taksicilere “Çayınız var mı?” diye soran Vali Çelik, “Yanınızda çayınız varsa ve iyi insanlarla birlikteyseniz sorunlar mutlaka çözülür” dedi.
Valiler, metamfetamin’le mücadeleyi konuştu
10 ilin valisi ve ilgili vali yardımcıları video konferans aracılığıyla metamfetamin ile mücadeleyi konuştu. Valiler, çocukları her türlü uyuşturucu maddeden uzak tutmak için gerekli çalışmaların titizlikle yürütüleceği mesajı verdi.
“Çocuklarımızla birlikte eğlendik”
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Çocuk Şenliği’nde çocukların eğlencesine ortak oldu.
Palandöken’de kayak keyfi
Şehrin milli sporu olan kayak öğrenmeye başlayan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, aldığı ilk derslerin semeresini kısa sürede aldı. Vali Çiftçi, hocalarının nezaretinde Palandöken’de kayak keyfi yaşadı.
Vali Özkan, kaymakamları dinledi
Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın başkanlığında Kaymakamlar Toplantısı düzenlendi. Vali Özkan, kaymakamlardan ilçelerin genel durumu, güvenlik hizmetleri, yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.
"Şehrin geleceği için yeni bir yol haritası belirlendi"
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları sona erdi. Buluşmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Ortak Akıl Buluşmaları ile şehrin gelecek vizyonuna dair yeni bir yol haritası belirlendi. 16 farklı oturumda yaklaşık 450 kişiyle birebir görüştüm" dedi.
“Çocuklar sadece ailelerinin değil, hepimizin evlatları”
"Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM)” projesi 2023/2024 eğitim-öğretim yılı Dilovası ilçe programı Vali Seddar Yavuz 'un katılımıyla gerçekleştirildi. Vali Yavuz, “Evlatlarımız, sadece ailelerin değil aziz milletimizin geleceği, hepimizin evlatlarıdır” dedi.
Valiliğin videosu kamu spotu oldu
Kars Valiliğinin Sarıkamış Şehitleri 109. Anma Programı kapsamında hazırladığı video RTÜK tarafından “Kamu Spotu” olarak kabul edildi. RTÜK, videonun ‘kamu spotu’ olarak yayınlanması için televizyonlara öneride bulundu.