Arama
Arama Sonuçları
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
Van'da matematik dehaları yetiştiriliyor
Van Valisi Ozan Balcı, Türkiye’de ilk olan matematiği sevdirme projesi MATBİL’in kapanış törenine katıldı. Geleceğin matematikçilerinin yetiştirildiğini belirten Vali Balcı, "Proje devam ederse Van orta vadede matematikte Türkiye’de öncü olacak" dedi.
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
"Okullarımıza 75 halı saha yapıyoruz"
Van'da eğitim adına güzel işler yapıldığını ifade eden Vali Ozan Balcı, "Valilik olarak okullarımıza 75 halı saha yaptırıyoruz. Okullara 300 voleybol ve basketbol sahası yaptırdık. 23 tane spor salonunu bitirdik. 13 yüzme havuzu yaptık" dedi.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
"Harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parası"
Yüzme havuzu ve kapalı spor salonunun açılışına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Vanlı hemşehrilerimize, kadın, çocuk ve gençlere hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parasıdır" dedi.
“Biz büyük bir aileyiz”
Muş ASP Spor Kulübü oyuncuları, valilik tarafından kendilerine sağlanan spor malzemeleri için Vali Avni Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
"Hakkâri, özel hazırlanmış bir plato gibi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin doğası ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik, "Hakkari coğrafi olarak inanılmaz bir alan, adrenalin tutkunları için çok değerli. Kanodan, dağ kızağına, yamaç paraşütünden, dağcılık faaliyetlerine ve trekkinge kadar birçok alanda Hakkâri sanki macera severlere özel hazırlanmış bir plato gibi" dedi.
2023 spor kompleksinin açılışını yaptı
Van Valisi Ozan Balcı, Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı dolayısıyla 11 ilçede yapılan ve basketbol, voleybol, halı saha ve tenis kortundan oluşan 2023 spor kompleksinin açılışını yaptı.
Valinin en 'özel' rakibi
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bitlis'te Özelim Projesi" kapsamında özel çocuklarla bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu, hem eğlenen hem de öğrenen özel çocukların çalışmalarını izledi.Ardından bir öğrenciyle masa tenisi oynadı.
Öğrencilere spor malzemesi dağıttı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, spor malzemeleri dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Ürkmezer, "Gençlerimizin spora da yönelerek kendilerini geliştirmelerini istiyoruz" dedi.
“Yavrularımız gülüyorsa her şey yolunda demektir”
Ankara Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, ilçedeki anaokulu, lise ve meslek lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Çayırhan Anaokulunda minikleri kucağına alan Kaymakam Dinç, “Yavrularımız gülüyorsa her şey yolunda demektir” dedi.
Halfeti'nin başarılı sporcularını tebrik etti
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, 2023-2024 Okul Sporları Mahalli Müsabakalarında başarı elde eden genç sporcularla bir araya gelerek, başarılar diledi.
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
Desteğin rengi yeşil beyaz
Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi amacıyla Muğlaspor’la yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca “Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi” hazırlandı.
Sporcu Fabrikası açılışa hazırlanıyor
Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Sporcu Fabrikası’nı gezdi. Balcı, kentin spor altyapısına büyük katkı sağlayacak olan sporcu fabrikasının tamamlandığını ve kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
Bilecik Valisi Aygöl, skandal paylaşıma el attı
Bilecik’te taraftar grubu Belekoma Tayfa'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu. Skandal paylaşımla ilgili açıklama yapan Vali Şefik Aygöl, "Huzur şehri olan Bilecik’te huzura kastedenlere taviz verilmeyecek ve gereği yapılacak" dedi.
"Amacımız; her çocuğumuz bir spor branşıyla uğraşsın"
Edirne Valisi Yunus Sezer, daha önce spor yapmamış 950 öğrenciyi farklı spor branşlarıyla buluşturan “Mahalle Ligi” projesini başlattı. Vali Sezer, "Amacımız; her çocuğumuz bir spor branşıyla uğraşsın" dedi.
Ustalar ve gençler voleybolda buluştu
Muş Valisi Avni Çakır ile Vali yardımcıları Hasan Taş, Cihat Abukan, Mustafa Batuhan Alpboğa, Olimpik Kadın Voleybol Takımı ile maç yaptı.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
“Sporu ve sporcuyu seviyorum”
Van’a çok önemli spor yatırımları yapan, sporu ve sporcuyu seven Vali Ozan Balcı, Edremit’te inşaatı süren yeni spor lisesinin en kısa sürede eğitime açılacağını söyledi.
“Kim zerre katkıda bulundu ise Rabbim razı olsun!”
Sınıfının en büyüğü olan spor kompleksi inşaatı ile Bölge Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kim zerre katkıda bulundu ise Rabbim razı olsun!” dedi.
Kaymakamdan penaltı atışı
Amatör Spor Haftası Kutlama Programına katılan Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, genç sporculara penaltı attı. Kendisi de futbolcu olan Kaymakam Polat'ın attığı penaltılar gol oldu.
‘Spor Van’a halaylı açılış
Spor Van Projesinin 2023-2024 yılı açılışı Vali Ozan Balcı’nın katılımıyla yapılan törenle Van Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi.
Van’da Yamaç Paraşütü Yarışması
Van Valisi Ozan Balcı, Van Gölü'nün Ayanis sahillerinde gerçekleştirilen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması ile Paramotor Şampiyonasının ödül törenine katıldı.
“Gençlerimiz mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmeli”
Tomarza’da sporcu gençlerle bir araya gelerek voleybol oynayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Gençlerimiz hangi dalı olursa olsun mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmeliler” dedi.
Van Denizi'nde Su Sporları Festivali
Van Gölü’nü tanıtmak amacıyla bu yıl 11.’si düzenlenen "Van Denizi Edremit Su Sporları Festivali, Vali Ozan Balcı'nın katılımıyla başladı.
Bağımlı gençleri şifaya kavuşturacak merkez
Kayseri Valiliği, Yeşilay ve hayırseverlerin işbirliği ile yaptırılacak olan Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
“Çocuklarımızın mutluluğu en kıymetli hazinemiz”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Cumhuriyet Parkı’nda 500 çocuğun katılımıyla düzenlenen etkinliğe katılarak, çocukların oyunlarına eşlik etti.
Gençlere spor malzemesi dağıttı
Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen yaz spor okulu projesi kapsamında Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla Artuklu spor salonunda malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.