Arama
Arama Sonuçları
RTÜK Başkanı Şahin: Hiç kimsenin Kamu Bankamıza ve Üst Kurulumuza haksızca saldırmasına hakkı yoktur
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, bazı basın yayın organlarında ‘sansür’ uygulandığı iddiaları ile ilgili yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, “Hiç kimsenin vatandaşımızın hizmetinde olan güzide bir Kamu Bankamıza ve Üst Kurulumuza haksızca saldırmasına hakkı yoktur” ifadelerine yer verdi.
'Öğrenci yurdu Filistinli derneğe verilecek' iddiasına yalanlama
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İstanbul’da geçici görevli personelinin konakladığı eski öğrenci yurdunun bir Filistin derneğine verileceği yönündeki iddiaları yalanladı.
Nüfus’a ilk kez ‘nüfus bölümü' mezunları alınacak
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne ilk kez meslek yüksekokullarının ‘nüfus ve vatandaşlık bölümü’ mezunlarından eleman alınacak.
“Depremzedelerden hiçbir belge istemiyoruz”
AFAD Başkanı Yunus Sezer, "Vatandaşlarımızdan, afetzede olduklarına dair, 'depremzede bilgi kartı' isteniyor gibi değişik değerlendirmeler var, biz herhangi bir belge istemiyoruz. Gittiklerinde ikametleri sorgulanarak, onlara uygun barınma sağlanmaktadır" dedi.
Göç İdaresi’nden 'Kayseri'de düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı' iddialarına yalanlama
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı iddialarına ilişkin, "Söz konusu şahısların büyük çoğunluğu Afganistan uyruklu Türk soylu (Türkmen ve Özbek kökenli) yabancılardan oluşan uluslararası koruma kapsamında olmaları sebebiyle kayıt illerine yönlendirilen yabancılardan oluşmaktadır" dedi.
Damadını işe aldırdığı iddia edilen kaymakam: İlk çocuğumu aralıkta kucağıma alacağım
34 yaşında ve eşi hamile olan Siirt Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, damadını belediyede işe aldırdığını iddia eden CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’a cevap verdi: “İlk evladımı Allah nasip ederse aralık ayında kucağıma alacağım”
NVİ'de yenilik ve proje bitmiyor: Yerli e-Pasaport, Yeni e-Mavi Kart ve Yeni e-Sürücü Belgesi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Yerli e-Pasaport, Yeni e-Mavi Kart ve Yeni e-Sürücü Belgesi Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.