Arama
Arama Sonuçları
Erzurum Valisi Çiftçi, Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye birincisi oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 'Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye finalinde 15 cüz kategorisinde birinci oldu. Erzurum Valisi Çiftçi, plaketini eşi Azime Çiftçi ile Erzincan Valisi Aydoğdu'dan aldı.
Öğrencilerle yaya geçidinde yürüdü: Yayalar kırmızı çizgimiz
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu himayesinde Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Valilik Hizmet Binası önündeki yaya geçidinde, yayaların güvenliği ve trafik kurallarına uyulması konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenen “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” etkinliği düzenlendi.
"Güzelliklerle anılmaya devam edeceğiz"
Bir zamanlar terörün kol gezdiği Siirt’in Eruh ilçesi yurt içi ulusal yarışmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Çırav Dağı eteklerinde Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası
Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası ve İl Karmaları Ligi Birinci Etap yarışları Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın öncülüğünde Siirt'in Eruh ilçesinde gerçekleştirildi.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
Yemek yarışmasında jüri üyeliği yaptı
Malatya Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 14-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kale Turizm ve Otel İşlemeciliği Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek düzenlenen etkinliğe katıldı.
Bakan Yerlikaya: 75 kişi hayatını kaybetti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 6 bin 530 kazanın meydana geldiğini ve bu kazalarda 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
ŞURKAV’dan Urfa kültürünün yaşatılmasına katkı
Şanlıurfa Kültür Sanat Eğitim ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) “Tek Ses İki Hareket Projesi” kapsamında okullar arası Valilik Kupası koro ve halk oyunları yarışmalarının bu yıl üçüncüsünü düzenliyor.
‘Gastro Kemer’ yarışması ile yöresel lezzetler gün yüzüne çıkacak
Antalya Kemer’de yöresel lezzetler ve bölgenin gastronomi zenginliklerinin ön plana çıkartılması amacıyla Kaymakam Ahmet Solmaz'ın öncülüğünde Gastro Kemer Yarışması düzenlenecek.
Valilikten ‘Benim Canım Ailem’ temalı ulusal fotoğraf yarışması
Gaziantep Valiliği tarafından Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ‘Benim Canım Ailem’ temalı, ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor.
19. kez düzenlenen Runtalya Maratonu koşuldu
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 52 ülkeden sporcunun katıldığı 19. Uluslararası Runtalya Maratonu’nun startını verdi.
100 bin bardak çay ikram edilecek
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonuyla “Size Bize Hepimize Rize” sloganıyla 02-05 Mayıs tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenecek Rize Günleri için bilgilendirme toplantısı Vali İhsan Selim başkanlığında gerçekleştirildi.
"Devletin defterine adımız resmi olarak karalandı"
108. dönem kaymakam adaylarından Düzce Yığılca Kaymakam Vekili Hüseyin Demirkol, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile asaleten atandı.
İl seçmelerinde sporcuları yalnız bırakmadı
Bilecik'te, okul sporları minikler, küçükler ve yıldızlar yüzme dalında il seçmesi 70 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Vali Şefik Aygöl, seçmelere katılan sporcuları yalnız bırakmadı.
Bilgilerini yarıştırdılar
Konya’nın Kulu ilçesinde "Haydi Bil Bakalım" bilgi ve kültür yarışmasının finali gerçekleştirildi. Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, birinci olan okulun öğrencilerine ödüllerini verdi.
Umre ödüllü hadis yarışması
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Hadislerle O'nu Anlamak" konulu Gençlik Bilgi Yarışması ödül törenine katıldı. Vali Aydoğdu, “Gençlerimiz dini değerlerini de milli değerlerini de en güzel şekilde öğrenerek tüm dünyaya rol model olacak” dedi.
“Girişimci öğrenciler, milli şirketler ve ilham veren anlar!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Fındıklı’nın Sümer Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, okulun içerisinde yer alan tarım alanları ve atölyeleri gezdi. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sümer Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması” etkinliğine katıldı.
Sonbahar - kış yarış sezonu start aldı
Şanlıurfa Hipodromu 2023 Sonbahar - Kış Yarış Sezonu Vali Şıldak'ın katıldığı açılış töreni ile başladı. Sezonun ilk yarışının ardından düzenlenen seremonide Vali Şıldak kazasız bir sezon dileklerinde bulundu.
“Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz”
Mülki idare amirleri camiasına yeni kan olan 111. dönem kaymakam adaylarının önemli bir kısmı bugün ilk kaymakamlık görevine başladı. İlk görev heyecanını yaşayan kaymakamlar, “Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz” dedi.
Pedallar start verince dönmeye başladı
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabı olan Alanya-Antalya parkuru, Vali Hulusi Şahin ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın start vermesiyle başladı.
‘Kuzu gömleğinde ahi pilavı’ birinci oldu
Kırşehir’de 36. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen Ahi Sofrası Yöresel Yemek Yarışmasında dereceye girenlere Vali H. Mete Buhara ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.
Kaymakam İsa Bertan’ın mutlu günü
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Gelir Uzmanı olarak görev yapan Aylin Doğan ile dünya evine girdi.
Öğrencilerin eğlencesine katıldı
Kayseri Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Şehit Mustafa Aydın Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin oyunlarına eşlik eden Kaymakam Kaya, öğrencilerden bol bol kitap okumalarını istedi.
Şehit ve gazi çocuklarıyla oyun oynadı
Şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp yarışmalar yaptı.
Off-road heyecanına ortak oldu
Sivas Şarkışla Kaymakamı Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ile birlikte Aşık Veysel Kültür Şenlikleri kapsamında düzenlenen Off-road yarışının startını verdi.
Şehit kaymakam anısına paraşüt şampiyonası
Mardin'in Derik ilçesinde, şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına “Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası” düzenlendi.
Off Road yarışlarını başlattı
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Türkiye Off Road Şampiyonası’nın birinci yarışı olan Kızılcahamam etabının ilk gününde açılış startını verdi.
“Mukaddes kitabımızı okurken manasını tefekkür etmeli, ömrümüzü Kur’an ile süslemeliyiz”
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Piri Reis Kültür Merkezinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışması 6. Bölge final programına katıldı.
Maraş için canla başla!
Depremlerle yıkılan Kahramanmaraş’ın yaralarını sarmak için depremlerin hemen ardından başladıkları koordinatör valilik görevlerini sürdüren Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Kahramanmaraş için canla başla çalışmaya devam ediyor.