Arama
Arama Sonuçları
Edirne'de en çok harcama ulaştırma ve haberleşmeye yapıldı
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer, "İl genelinde 305 projenin 68 tanesi bitirildi, 171'i devam ediyor, 66 proje ise ihale ve proje aşamasında. Dönem sonu itibariyle en çok harcama 895 milyon TL ile ulaştırma-haberleşme sektöründedir" dedi.
"Batman'da sağlık yatırımlarında patlama yaşanıyor"
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi alanında incelemelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, "İçinde bulunduğumuz dönem sağlık yatırımları açısından bir patlamanın yaşandığı dönemdir. Batman kurulduğu günden bu yana, sağlık yatırımlarının bu kadar yoğunlaştığı ikinci bir dönem daha yoktur" dedi.
"Yeni bir bilim ve irfan yuvası"
Çelik konstrüksiyondan yapılan ilkokul ve ortaokulda inceleme yapan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza yeni bir bilim ve irfan yuvası kazandırıyoruz" dedi.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
"Eğitim seviyesini üst noktalara taşıyacağız"
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, okul müdürleriyle bir araya geldi. Vali Kızılkaya, "İlimizde eğitim seviyesini daha üst noktalara taşımak ve eğitimde fiziki problemleri çözmek adına çok ciddi çalışmalar başlattık. Bu çalışmalarda önemli mesafeler kaydettik" dedi.
Yüzde 100 dolulukla sezonu açtı
Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi, sezonu yüzde 100 dolulukla açtı. Vali Yılmaz Şimşek, “Tam kapasite ile sezonu açmış durumdayız. İnşallah kazasız, belasız verimli bir sezon geçiririz" dedi.
“Üretmekten başka çaremiz yok”
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan firmaları ziyaret etti. Erzincan’ın üretmekten başka çaresinin olmadığını vurgulayan Vali Aydoğdu, “Üretim, üretim, üretim” dedi.
11 Ekim'de verdiği doğalgaz sözünü yerine getirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 11 Ekim'de ziyaret ettiği Kayıboyu Mahallesi için söz verdiği doğalgaz yatırımını hayata geçirdi. Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından mahalleli doğalgaza kavuştu. Evlerine doğalgaz bağlanan vatandaşları ziyaret eden Vali Aygöl, ocağı denedi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
LGS öğrencilerine soru bankası hediye etti
Afyonkarahisar Bayat Kaymakamı Ahmet Aykaç, LGS hazırlık sınavlarında dereceye giren öğrencilere soru bankası seti hediye ederek, başarılar diledi.
“Girişimci öğrenciler, milli şirketler ve ilham veren anlar!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Fındıklı’nın Sümer Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, okulun içerisinde yer alan tarım alanları ve atölyeleri gezdi. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sümer Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması” etkinliğine katıldı.
“Eğitim yatırımları hız kesmeyecek”
Tekirdağ Ergene Kaymakamı Kadir Duman, yapımına başlanan 4 derslikli anaokulunun zemin hazırlığı sürecini yerinde inceledi. Okulun ağustos ayına yetiştirilmesini isteyen Kaymakam Duman, “Eğitim yatırımları hız kesmeden devam edecek” dedi.
"Katma değeri yüksek üretimi hedefliyoruz"
Kütahya Vali Musa Işın’ın başkanlığında OHB için değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Işın, "Modern ve planlı üretim imkanının sağlanması, sürdürülebilir, güvenilir ve katma değeri yüksek üretimi hedefliyoruz" dedi.
"Önemli olan insanlara yatırım yapmak"
Kütahya Valisi Musa Işın, gençlerle bir araya geldi. Vali Işın, "Güzel binalar yaparız, ihtişamlı yapılarımız olur ama içinde insan yoksa emekler boşa gider. Önemli olan insanlara yatırım yapmaktır" dedi.
Batman'ın selden korunması için toplantı
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’ya ziyaret etti. Ziyarette Batman'ın selden korunması için alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
“Sporu ve sporcuyu seviyorum”
Van’a çok önemli spor yatırımları yapan, sporu ve sporcuyu seven Vali Ozan Balcı, Edremit’te inşaatı süren yeni spor lisesinin en kısa sürede eğitime açılacağını söyledi.
“İnternetten mümkün olduğunca uzak durun!”
Haftanın ilk iş günü mesaisine Eyyübiye ilçesine bağlı Gazi Ortaokulunu ziyaret ederek başlayan Vali Şıldak, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasını hayırsever yaptıracak
Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen hayırsever iş insanları Özcan ve Zeynep Başak Halaç tarafından yaptırılacak olan “AKÜ İlahiyat Fakültesi Halaç Ailesi Eğitim Binası” temel atma törenine katıldı.
“Yatırımı ve yatırımcıyı destekleyeceğiz”
Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu’na başkanlık yapan Vali Hasan Şıldak, “Yatırımı ve yatırımcıyı destekleyeceğiz” dedi.
Nusaybin’deki yatırımları inceledi
Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda beraberindeki heyet ile birlikte Nusaybin ilçesini ziyaret ederek yapılan, yapılması planlanan ve devam eden projeleri/yatırımları yerinde inceleyip ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.
Gaziantep’i havadan inceledi
Gaziantep’i helikopterle havadan inceleyen Vali Kemal Çeber, “Hayatı normale hep birlikte döndüreceğiz inşallah” dedi.
“Devletimizin ve milletimizin her daim emrindeyiz”
Valiler Kararnamesi ile sürpriz bir şekilde Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Devletimizin ve milletimizin her daim emrindeyiz” dedi.
Tekvandoculara madalya
Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu, ilçede gerçekleştirilen tekvando müsabakalarında dereceye gören öğrencilere madalyalarını verdi.
Yeni Hasankeyf’te yeniden tarih yazılıyor
Kapsamlı bir katalog hazırlayarak tanıtım atağı başlatan Batman Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, “Hep birlikte aynı hedefle bu şehri Turizm Cenneti şehirlerimizden biri yapacağız” diyor.
Antalya’da eğitime 2 milyar liralık dev yatırım
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Yatırım İzleme Müdürlüğü tarafından yürütülen ve yapımı devam eden toplamda 63 projeden oluşan Milli Eğitim Yatırımları ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Antalya’nın eğitimde dev yatırımlarla yoluna devam ettiğine değinen Vali Yazıcı, vizyon projelerle Antalya’yı eğitimde de zirveye taşımak istediklerini belirtti.
Cehennem Deresi, turizmde adını daha fazla duyuracak
Dünyada sayılı kanyonlar arasında gösterilen ve Artvin’in Ardanuç ilçesinin önemli turizm değeri olan Cehennem Deresi Kanyonu, Artvin ve Ardanuç’un turizmine daha fazla katkı sağlayacak.
“Batman’ın lokomotif sektörü sanayi olacak”
Müstakil İş Adamlar Derneği (MÜSİAD) Batman şubesi tarafından düzenlenen 'Dost Meclisi Toplantısı'nın konuğu olan Batman Valisi Ekrem Canalp, iş insanları ile bir araya geldi.
Tatili öğrencilerle birlikte karşıladılar
Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullarda ikinci ara tatil öncesi son ders gününü Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulunda öğrencilerle birlikte karşıladı.
10 bin yöre insanına iş ve aş
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu ilçesinin Karaağaç mahallesi ile Ulubey ilçesinin Güzelyurt ve Eymür mahalleleri sınırları içerisinde 877 dönüm arazi üzerine kurulan Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.
“Sağlık turizminde bölgenin gözdesi olacağız”
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Sağlık Bakanlığı’nca yapımı planlanan sağlık yatırımlarını yerinde inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
5 yeni tekstil atölyesi istihdama katkı sağlayacak
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile birlikte Mardin 2.Organize Sanayi Bölgesinde bitme aşamasına gelinen tekstil atölyelerinde incelemelerde bulundu.