Arama
Arama Sonuçları
Vali Yavuz, sabah saatlerinde sahayı denetledi
Sabah saatlerinde sahada denetleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Orta hasarlı iken güçlendirme müracaatı yapılmayan binaların yıkımı hızla devam ediyor. Bugün itibariyle yıkılması gereken orta hasarlı binaların yüzde 40’ını yıktık. Çalışmalar sürüyor" dedi.
"Bu proje, tarımsal üretim potansiyelini artıracak"
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İle Araziler Taçlanıyor "TABİAT KARABÜK" Projesi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali Mustafa Yavuz, "Bu proje, ilimizin tarımsal üretim potansiyelini artırarak hem üreticilerimize hem de ülkemizin milli ekonomisine katkılar sağlayacak" dedi.
"Karabük'teki eğitim başarısını üst seviyelere taşıdık"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Eğitim Kenti Karabük Projesi sayesinde eğitimdeki başarı grafiğini daha üst seviyelere taşıdıklarını belirterek, "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’na Eğitim-Kenti Karabük Projesi ile yeni hedeflerle başlıyoruz" dedi.
"Olimpiyat ikincisi Alican, gençlerimize ilham oluyor"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda olimpiyat 2.’si olan milli tekvandocu Alican Özcan ile bir araya geldi. Vali Yavuz, Özcan'ı tebrik ederek, "Alican Özcan, azmi ve kararlılığıyla gençlerimize ilham oluyor" dedi.
Sahada yıkım çalışmalarını denetledi
Yıkımı devam eden binalarda inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Hemşehrilerimizin yıkımları desteklemesi ve yardımcı olmasıyla daha hızlı bir şekilde inşa çalışmalarına başlayacağız" dedi.
Karabük'te sağanak kabusu
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, kentte etkili olan sağanağın ardından su baskınlarının yaşandığı bölgelerde inceleme yaptı. Karabük merkeze 30-35 dakika içerisinde metrekareye yaklaşık 42 kg yağış düştüğünü belirten Vali Yavuz, "Ekipler, sahada çalışmalarını sürdürüyor" dedi.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Kazada yaralanan vatandaşları yalnız bırakmadı
Malatya Valisi Seddar Yavuz, yolcu otobüsünün Akçadağ ilçesinde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan ve hastanelere sevk edilen vatandaşları ziyaret etti.
Adana'nın sorunlarını yazıp, Vali Köşger'den yardım istedi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisine sosyal medyadan ulaşan bir sayfanın şikayetine kayıtsız kalmadı. Vali Köşger, "Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar gereken yapılacak…" dedi.
"Arapgir ilçemizde 198 deprem konutunu bitirdik"
Arapgir ilçesinde inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Devletimiz şehrimizin yeniden inşası için Malatya'mızın yanında... Arapgir ilçemizde 198 konutu bitirdik" dedi.
Vali Yavuz, Malatya'daki inşaat alanlarını karış karış gezdi
Malatya Valisi Seddar Yavuz, TOKİ ve Emlak Konut tarafından inşası devam eden kalıcı konut ve işyerlerinde incelemeye yaparak, "Muhteşem yeni bir şehir kuruyoruz" dedi.
"Malatya'yı hızla ayağa kaldırmak için gayretle çalışacağız"
6 Şubat depremlerinden sonra yıkılan ve aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Valilik Binası'nda inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Şehrimizi hızla ayağa kaldırmak için gayretle çalışacağız. Yatırımları yakinen takip ederek, kısa zamanda hizmete sunacağız" dedi.
Tokat valisiz kalınca, akıllara o türkü geldi
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Elazığ Valiliğine atandı. Ancak Tokat Valiliği'ne henüz bir atama yapılmayınca "Tokat valisiz olursa, kızlar kocasız olmaz" türküsü de gerçek oldu.
"Hedefimiz, yeni yatırımlara imza atmak"
Yatırım Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Hedefimiz, ilimizin kalkınmasına katkıda bulunacak yeni yatırımlara imza atmak ve mevcut yatırımların en verimli şekilde tamamlanmasını sağlamak" dedi.
Valilerden, kararname için ilk yorum
Valiler Kararnamesi'nin yayımlamasıyla Diyarbakır Valiliğine atanan Murat Zorluoğlu, Malatya Valiliğine atanan Seddar Yavuz, Elazığ Valiliğine atanan Numan Hatipoğlu sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.
Valiler Kararnamesi yayımlandı
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ valiliklerine yeni isimler atandı.
Görevinden istifa edip, MHP'den aday adayı olmuştu
Adana Vali Yardımcılığı görevinden istifa edip, MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Huriye Küpeli Kan, yeniden mülki idare amirliği görevine döndü. Kan, yapılan son atamalarla Aydın’ın Nazilli ilçesine kaymakam olarak atandı.
Yangınlara karşı polisler de denetimde
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, orman yangınlara karşı polis teşkilatının da sahada denetim yaptığını belirtti.
"Devletinize ve onu yönetenlere güvenin"
Halk günü buluşmalarına devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 10 vatandaşla bir araya gelerek dertlerine derman oldu. Talepleri tek tek dinleyen Vali Yavuz, "Devletimiz her daim sizin yanınızda, devletinize ve onu yönetenlere güvenin" dedi.
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
"Ödülle döneceğinize inanıyorum"
Karabük Bilim Şenliği'ne katılan Vali Mustafa Yavuz, "Teknofest başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenecek proje yarışmalarında, bu projelerin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve ödülle döneceğine inanıyorum" dedi.
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
Kaymakam Bayraklı’ya 'fahri hemşehrilik beratı’ verildi
Hatay Kırıkhan Belediye Meclisi'nde alınan kararla Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'ya ’fahri hemşehrilik beratı’ verildi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Kooperatifleri her zaman destekleyeceğiz"
Karabük Uğraşan Kadınlar Kooperatifi'ni ziyaret eden Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Karabük’te kadın kooperatiflerinin her zaman yanlarındayız ve projelerine her zaman destek vereceğiz" dedi.
Şampiyonlara başarılar diledi
Aksaray ve Kayseri Bölge finallerinde birinci olup TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılacak öğrencilerle bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Şampiyon Misafirlerimiz... Sevgili gençler, başarılarınız daim olsun" dedi.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
Karabük Bilim Şenliğine hazır
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 30 Mayıs'ta ilk kez düzenlenecek olan "Karabük Bilim Şenliği" için hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Önemli bir hazırlık süreci geçirdik" dedi.
Adana şalvarı coğrafi işaretle tescillendi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana'nın yöresel kıyafetlerinden olan şalvarın Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaretle tescillendiğini ifade etti.
Adana Şalvarı coğrafi işaretle tescillendi
Kendine has tarzıyla Adana ile sembol hale gelen Adana şalvarı, coğrafi işaretle tescillendi.