Arama
Arama Sonuçları
"ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı"
Orman ve Köy İlişkileri Tanıtım ve Teslim Töreni'ne katılan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "265 köylümüze 40.000.000TL ferdi kredi desteği sağlanmıştır. ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı, sen olduğun sürece orman köylümüz hep güvende" dedi.
Ahmet Çırakoğlu
Mersin Vali Yardımcısı
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
"Erzincan tulum peyniri bu yıl satışa sunulacak"
Heybeli Yaylası'nı ziyaret ederek, tulum peyniri üretiminin yayladaki aşamaları hakkında bilgi alan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Erzincan markasını taşıyacak tulum peyniri bu yıl satışa sunulacak" dedi.
"Biz idarecileri en mutlu eden şey: Verdiğimiz sözü gerçekleştirmek"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere-Kiğı arasındaki yolun onarımı için vatandaşlara söz vermişti. Sözünü tutan ve çalışmaları başlatan Vali Usta, "Biz idareciler için halkın karşısında verdiğimiz sözü gerçekleştirmek kadar mutluluk verici bir şey yok" dedi.
"Düzce'deki üç gölümüzü birbirine bağlayacağız"
Üçgöller Destinasyon Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce Valisi Selçuk Aslan, ""Bu proje ile Korugöl ve Yaylagöl’deki çalışmalara eski adıyla Sülüklügöl yeni adıyla Saklıgöl’ü de dahil edip bir master çalışmayla üç gölümüzü birbirine bağlayacağız" dedi.
2300 rakımlı yaylada piknik yaptılar
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Kur'an kursu öğrencilerinin 2300 rakımlı Meydan Yaylası'nda düzenlediği pikniğe katıldı.
Ağrı Dağı'ndaki meteor çukuru turizme kazandırılacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, Ağrı Dağı'ndaki Korhan Meteor Çukuru'nun turizme kazandırılacağını ifade ederek, "Doğal bir oluşum, belki 1 milyon yıl önce oluştu ama hala etkileri, etraftaki kayaç yapıları izlerini taşıyor. Burası merak edilen bir nokta" dedi.
Terörden temizlenen Korhan Yaylası turizm merkezi olacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası bölgesinde yol çalışmalarının yapılacağını belirterek, "Bölgeyi hem turizm merkezi hem de hayvancılığın yapılacağı bir nokta haline getireceğiz" dedi.
Terörden temizlenen yaylarda artık çocuk sesleri yükseliyor
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Korhan Yaylası'nı ziyaret etti. Yaylada oynayan çocuklar, Vali Turan'ı asker selamıyla karşıladı.
Valiler yayla şenliğine katıldı
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı Şenliği'ne katıldı.
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
“Andırın'ın güzelliklerini dünyaya duyurmalıyız”
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Andırın ilçesinin Emirler Mahallesi'nde bulunan doğa harikası Kanlıböğet Kanyonu'nu gezdi.
"Birlikte daha nice zaferlere"
Dünya Spor Oyunları'nda dünya ikincisi olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Vali Elban, "Onların başarısı, kararlılıkları ve azimleri takdire şayan. Birlikte daha nice zaferlere" dedi.
Bakan Yerlikaya: Terörü kaynağında pençeledik
Hakkari'ye giden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yüksekova’daki 2.945 rakımlı Koç Tepe Üs Bölgesi'nde kahraman Mehmetçikle iftar yaptı. Bakan Yerlikaya, "Artık hiçbir mera ve yaylalarımız güvenlik nedeniyle kapalı değil, terörü kaynağında pençeledik, etkisiz hale getirdik. Bütün dağlara, ovalara jandarmamız hâkim" dedi.
Hitit Gastronomi Yürüyüşüne öncülük etti
Çorum İskilip Kaymakamlığı öncülüğünde Çorum Dağcılar Birliği Spor Kulübü tarafından ilçede Hiking etkinliği düzenlendi.
Ahmed Tayyib Kahraman
Pazaryeri Kaymakamı
Şehit çocuklarının tekvando heyecanına ortak oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehit Murat Yıldırım ve Muhammed Önek'in çocuklarının tekvando kuşak bağlama törenine katıldı.
Rize'nin karlı vadileri dünya şampiyonasına aday
2024 Yılı Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası ve Uluslararası Açık Dağ Kayağı Yarışması” Rize'de başladı. Yarışları izleyen Vali İhsan Selim Baydaş, "İnşallah önümüzdeki yıllarda burada Dünya Dağ Kayağı Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya aday olacağız" dedi.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
Fransa, Bingöl balına ödül verdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Yayla Balı'nın Paris Bal Ödülleri Yarışması'nda 'Paris HONEY Awards 2024 GOLD QUALITY' ödülünü kazandığını belirtti.
“Vatandaşın randevu alamadığı anlayıştan ayağına gidildiği anlayışa…”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde dinleyen Vali Akkoyun, “Değişen ve gelişen devletimiz, vatandaşlarımızın kurumlardan randevu alamadığı anlayıştan vatandaşın ayağına giden bir anlayışa evrildi” dedi.
1915'te şehit edilen askerler anıldı
Sivas'ın Suşehri ilçesinde 10 Şubat 1915'te Ermeniler tarafından şehit edilen 71 asker anıldı. Anma programına Kaymakam Ahmet Korkmaz da katıldı.
“Vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde çözüyoruz”
Kırsal mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesine bağlı kırsal Eroğlu, Yüce, Sultanköy, Yayla ve Özlüce Mahalleleri muhtarları ve sakinleriyle buluştu.
Çambaşı Yaylası'nda Kış Festivali başladı
Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 19. Çambaşı Kış Festivali başladı. 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda düzenlenen festivale Vali Muammer Erol da katıldı.
Anamur'da yeni bir ters lale türü keşfedildi
Mersin'in Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Evcialanı Yaylası'na yeni bir ters lale türü keşfeden Coğrafya Öğretmeni Nevzat Çağlar ile bir araya geldi. Kaymakam Bozdemir, Nevzat Çağlar'ı tebrik etti.
Vatandaşların taleplerini evlerinde dinledi
Şişli ilçesine giden İstanbul Valisi Davut Gül, depremzede aileleri ve bazı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Gül, çözüm için tek tek not aldı.
"Güzelliklerin saklı olduğu bir il"
Ayder Yaylası, bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Kar Festivali ile misafirlerine ev sahipliği yaptı. Festival alanını gezen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, "Rize İyidere’den Fındıklı'ya kadar her köşesinde ayrı güzelliklerin saklı olduğu bir ildir" dedi.
"Tozanlı Vadisi eşsiz nimetler sunuyor"
Sivas'ın Tozanlı Vadisi'nde üretilen organik ham propolis özütünün tozu elde edildi. Türkiye'de bir ilk olan ürünü inceleyen Vali Yılmaz Şimşek, "Tozanlı Vadimiz, el değmemiş tabiatı ve yüzlerce çeşit çiçek varlığıyla eşsiz nimetler sunuyor" dedi.