Arama
Arama Sonuçları
Adı gibi tatlı Helva Şenliği
Niğde merkeze bağlı Yeşilburç köyünde geleneksel hale getirilen Helva Şenliği bu yıl da aynı coşkuyla gerçekleştirildi. Helva dağıtımına eşlik eden Vali Cahit Çelik, “Yeşilburç Köyümüzün yıllardır devam eden geleneklerinden Helva Şenliği, adı gibi tatlı, sıcak ve samimiydi. Koskoca bir aile olan köy sakinlerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
Çocuklar sokak oyunlarıyla buluştu
Niğde Valisi Cahit Çelik, "Sokaklar, Zeka Oyunları Parkuru ve Macera Maratonuna Dönüşüyor” projesi kapsamında parka kurulan oyun alanlarında çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.
Asırlık Helva Günü Şenliği
Her yıl geleneksel olarak yapılan Yeşilburç Helva Şenliğine katılan Niğde Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, şenlik sonrası köy sakinleri ve şenliğe gelen konuklarla bir araya geldi.
Köy halkıyla sıcak buluşma
Niğde Valisi Mustafa Koç, köy ziyaretlerine devam ederek, vatandaşlarla buluştu. Köylüler tarafından ilgiyle karşılanan Vali Koç, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kağıthane muhtarlarından Vali Koç’a vefa
Niğde Valisi Mustafa Koç’un bir önceki görev yeri olan İstanbul’un Kağıthane ilçesi mahalle muhtarları, Vali Koç’u makamında ziyaret etti.