Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"326 vatandaşı konteynerlere yerleştirdik"
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kentte meydana gelen depremlerin ardından 326 vatandaşı konteynerlere yerleştirdiklerini belirtti.
Kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi ile uğurladı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ildeki görevlerini tamamlayan ve dil stajı nedeniyle Tokat’tan ayrılacak olan kaymakam vekillerini ‘başarı belgesi’ ile uğurladı.
Tokat'ta art arda 2 deprem
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaklaşık bir buçuk saat arayla 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde iki deprem oldu. Depremin ardından Sulusaray ilçesinde inceleme yapan Vali Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerinde eğitim 1 gün ara verildiğini belirtti.
‘Kıllor’ ikramını geri çevirmedi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, akşam saatlerinde sokağa çıkarak vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar Kaymakam Yeşilyurt’a ilçenin geleneksel lezzeti olan külünçe (Kıllor) ikram etti.
Yiğitler Karakolu'nda yiğitlerle iftar yaptı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bir zamanlar terörün kol gezdiği Karacehennem Ormanları bölgesindeki Yiğitler Karakolu'nda görev yapan jandarmayla iftar sofrasında buluştu.
Kaymakamlar nohut tohumlarını toprakla buluşturdu
Malatya Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, koordinatör kaymakamlar Tayfun Yılmaz ve Tarık Emre Uşen, Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar ve Yeşilyurt İlçe Tarım Orman Müdürü Süleyman Berktaş ile birlikte Fatih Mahallesinde bulunan arazide Tarım ve Orman Bakanlığınca hibe edilen nohut tohumlarını çiftçilerle beraber toprakla buluşturdu.
“Bölücü terör örgütünün propagandasını yapanlara göz açtırmayacağız”
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Bölücü Terör Örgütünün (BTÖ) propagandasını yapanlara yönelik 2 adreste eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı, yakalanan şüphelilerin ifadeleri alınarak Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Öğrencilerin isteğini yerine getirdi
Çankırı Kurşunlu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt, okul ziyaretlerinde öğrencilerin kendisinden talep ettiği kitapları okullara gönderdi.
Ahmet Yeşilyurt
Kurşunlu Kaymakamı
Deprem şehitleri sabah namazında dualarla anılacak
6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat edenler ülke genelinde sabah namazında dualarla anılacak.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Kutsal Baytak’a özel ödül
Malatya Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, 10 Ocak İdareciler Günü kapsamında 81 ilin valisinin katılımıyla düzenlenen törende ‘Yılın İdarecisi’ olarak seçilerek Türk İdareciler Derneği Özel Ödülü aldı.
Ödüllerini Erdoğan’ın elinden aldılar
10 Ocak İdareciler Günü kapsamında Türk İdareciler Derneği tarafından belirlenen yılın başarılı mülki idare amirlerine ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.
Şehit anne babasına doğum günü sürprizi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, şehit polis Mehmet Taş’ın anne ve babasına doğum günü sürprizi yaptı. Kaymakam Yeşilyurt, doğum günleri birbirine yakın olan şehit anne ve babasının doğum günlerini birlikte kutladı.
Depremzede çiftçilere 4,5 milyonluk destek
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt/Sütlüce Mahallesi Sincikler Küme Evlerinde depremde zarar gören üreticilere yönelik gerçekleştirilen “Besilik Hayvan ve DAP İdaresi Başkanlığı Hayvansal Üretim Destek Programı Kapsamında Makine Ekipman Dağıtım Törenine” katıldı.
Malatya'da 4,6 büyüklüğünde deprem
Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Vali Ersin Yazıcı, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, herhangi bir ihbarın gelmediğini açıkladı.
“Hayata Başlarken” projesi umut oluyor
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen "Hayata Başlarken" adlı proje kapsamında hazırlanan programa katıldı.
Depremzede çiftçilere hayvan desteği
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt/Sütlüce Mahallesi Sincikler Küme Evlerinde depremde zarar gören üreticilere yönelik yapılan büyükbaş hayvan ve sıvat dağıtım programına katıldı.
“Meslek lisesinden altın bilezikle mezun olursunuz”
Bozova’da bir dizi temas ve incelemede bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, meslek lisesi ziyaretinde öğrencilere, “Buradan elinizde mesleğinizle yani kolunuzda altın bileziğiniz takılı vaziyette mezun olursunuz ve iş hayatına çabucak atılabilirsiniz” diye seslendi.
“Allah şehitlerimizden ve onları bu millete armağan eden ailelerinden razı olsun”
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Sağar ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, birlikte vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin en kıymetli emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.
Deprem şehitlerinin ismi hatıra ormanında yaşayacak
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı İnderesi Tabiat Parkında düzenlenen “6 Şubat 2023 Depremi 1246 Deprem Şehidi Anısına Hatıra Ormanı’nda 1246 fidan toprakla buluştu.
Eğitimde İş Birliği Protokolü
Malatya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında, Malatya İl Müftülüğü ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.
100 yaşındaki Harun amca unutulmadı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında 100 yaşındaki Harun Yeşilyurt'u evinde ziyaret ederek, Türk bayrağı tablosu hediye etti.
Vali Usta, yaya geçidi boyadı
Bingöl'de, trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak amacıyla ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Vali Ahmet Hamdi Usta, önce ekiplerle birlikte yaya geçidini boyadı ardında da öğrencilerle yaya geçidinde yürüdü.
Ali Kantilav
Uluborlu Kaymakamı
Kaymakamlıktan öğrencilere 1.5 milyonluk eğitim yardımı
Şanlıurfa Bozova Kaymakamlığı, çeşitli illerde üniversite eğitimi alan 250 Bozovalı öğrenciye 450 bin TL, ilçede ilk-orta ve lise eğitimi alan 3.100 öğrenciye ise 1 milyon lira eğitim yardımı yaptı.
Türkiye’nin en büyük barajını inceledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dolgu hacmi bakımından Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise altıncı büyük barajı olan Atatürk Barajında incelemelerde bulundu.
3 ilçeyle daha tanıştı
İlçe ziyaretlerine devam eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bugün Bozova, Hilvan ve Siverek'te incelemelerde bulunarak, ilçe yöneticileriyle tanıştı.
Burak Akeller
Kulp Kaymakamı