Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
Sokak hayvanları için Batman modeli
Bölgenin en büyüğü olan Batman Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr.Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.
"Daha çok parlayın diye yanınızdayız"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Vali Serdengeçti, "Enerjinizin, ışığınızın farkındayız; daha çok parlayın diye yanınızdayız" dedi.
Silah arkadaşları şehidin adına kütüphane kurdu
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Yazıköy İlk ve Ortaokulu bünyesinde Şehit P. Kom. Uzm. Çavuş İslam Sancak adına yapılan kütüphanenin açılış programına katıldı.
Taahhüt edilen sürede bitirilecek
Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremzedeler için yapılan kalıcı konutların taahhüt edilen sürede bitirileceğini söyledi.
“Bilecik’te eğitim önceliğimiz olacak”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik’te yapımı devam eden eğitim kurumları inşaat alanlarını inceledi. Aygöl, “Bilecik’te eğitim önceliğimiz olacak” dedi.
Halid Yıldız
Mülkiye Müfettişi
Emeklileri 5 yıldız konforunda ağırlayacak merkez
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, hayırsever Ömer Emel tarafından yaptırılan ve Korkuteli Belediyesi’nce işletilecek olan Şefika-Şevket Emel Emekliler Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Vali Yazıcı; “Emekli vatandaşlarımızın hizmetine sunulan bu güzel tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Musa Ayyıldız
Varto Kaymakamı
12 ay turist ağırlayabilecek
Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi’nin genel durumunu değerlendiren Kütahya Valisi Ali Çelik, “Kayak, spor, termal su, yayla ve doğa turizmini de içinde barındıran potansiyeli yüksek bir turizm profiline sahibiz” dedi.
Kütüphanenin genç müdavimlerine çikolata
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ilçe halk kütüphanesinde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek, bol bol kitap okumalarını istedi.
Viranşehir Kaymakamlığı’nın logosu değişti
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel’in talimatı ile değişen ve gelişen Viranşehir’in vizyonuna ve değerlerine uygun olarak motif, renk ve desenleri ile ilçenin tarihi ve kültürel unsurlarını yansıtan yeni bir logo çalışması yapıldı.
‘Yıldız Dağı, bambaşka bir sezon yaşayacak’
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde hazırlıkların sürdüğünü belirterek, kayak severlerin bu yıl bambaşka bir sezon yaşayacağını söyledi. Girişimler neticesinde bu yıl iki uluslararası yarışmanın da Yıldız Dağı’nda gerçekleştirileceğini açıkladı.
Ali Can YILDIZ
İkizce Kaymakamı
Emine KARATAŞ YILDIZ
Boğazkale Kaymakamı
Caner YILDIZ
Muğla Vali Yardımcısı
Mustafa YILDIZ
İzmir Vali Yardımcısı
Kemal YILDIZ
Atakum Kaymakamı
Murat Yıldız
Diyarbakır Vali Yardımcısı
Bünyamin YILDIZ
Trabzon Vali Yardımcısı
Ahmet YILDIZ
Bayburt Vali Yardımcısı
Mahmut Fazıl YILDIZ
Hozat Kaymakamı
Yunus Emre YILDIZ
Doğanşar Kaymakamı
Erol AYYILDIZ
Emniyet Genel Müdürü