Arama
Arama Sonuçları
'Yılın Valisi' seçildi
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından "Yılın Valisi" seçildi.
Vali Çelik, Ankara'ya çıkarma yaptı
Hakkari’nin sorunlarına çözüm bulmak için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'la başladığı Ankara temaslarını bugün de sürdüren Vali Ali Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.
Mubin DEMİRKIRAN
Selim Kaymakamı
Burak Yılmaz
Ilgaz Kaymakamı
Vedat Yılmaz
Beypazarı Kaymakamı
Deprem bölgesine yeni koordinatör valiler görevlendirildi
İçişleri Bakanlığı, deprem bölgesine yeni koordinatör vali görevlendirmesi yaptı. Bu kapsamda Kastamonu Valisi Avni Çakır, Gaziantep İslahiye’ye, Ardahan Valisi Hüseyin Öner de Kahramanmaraş Göksun’a, Karabük Valisi Fuat Gürel ise Adıyaman'a, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kahramanmaraş Nurhak'a, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Adıyaman Gölbaşı'na koordinatör vali olarak görevlendirildi.
Depremden kurtulan Elif, çadırdaki yangında hayatını kaybetti!
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İskenderun'da Denizciler Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu bahçesine depremzedeler için kurulan çadırda meydana gelen yangında vefat eden 4 yaşındaki Elif Mislina Eker'in Sakarcalık Köyündeki cenazesine katılarak, aileye başsağlığı dileklerini iletti.
Boyabat Kaymakamlığı’ndan deprem bölgesine 1,5 milyon liralık destek
Sinop Vali Yardımcısı ve Boyabat Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz, Boyabat Kaymakamlığı’nın deprem yardım hesabında 1,5 milyon lira bağış biriktiğini, toplanan bağışın AFAD hesabına aktarıldığını açıkladı.
Düzce'de 5,9'luk deprem: Biri ağır 46 yaralı
AFAD, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında olduğu çok sayıda ilde hissedildi. Düzce ve çevre illerde panik nedeniyle biri ağır 46 kişi yaralandı. AFAD, depremin ardından 96 artçı sarsıntı kaydedildiğini açıkladı.
Ülke genelinde ‘Hayata Saygı Duruşu’ yapıldı
İl ve ilçelerde eş zamanlı olarak vali ve kaymakamların katılımı ile "Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu" etkinliği gerçekleştirildi.
Bahadır YILMAZ
Ovacık Kaymakamı
Erdoğan KANYILMAZ
Çorum Vali Yardımcısı
Ömer YILMAZ
Kilis Vali Yardımcısı
Ali Yılmaz
Trabzon Vali Yardımcısı
Ahmet YILMAZ
Manisa Vali Yardımcısı
Fatih YILMAZ
Menemen Kaymakamı
Abdüllatif YILMAZ
Senirkent Kaymakamı
Enver YILMAZ
Boyabat Kaymakamı
Sercan YILMAZ
Otlukbeli Kaymakamı
Mahmut Sami YILMAZ
Belen Kaymakamı
Cemalettin YILMAZ
Keşan Kaymakamı
Feyza Yılmaz
Demirözü Kaymakamı
Remzi Oğuz YILMAZ
Tokat Vali Yardımcısı
Armağan ÖNAL
Aydın Vali Yardımcısı
Yalçın YILMAZ
Aydın Vali Yardımcısı
Vahit YILMAZ
Çermik Kaymakamı
Dr. Erdinç YILMAZ
Osmaniye Valisi
Dr.Bayram YILMAZ
Ceyhan Kaymakamı