Arama
Arama Sonuçları
Vali Demirtaş, Emniyet Genel Müdürü oldu
Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
DASK'ta yeni tarifeye dikkat…
Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, Star Gazetesi’ndeki köşe yazısında depremlerin ardından ilk olarak karşılaşılan ceza hukuku uygulamalarının ardından şimdi de vatandaşların hakları ile kurumların ödevlerini içeren tazminat meselesini kaleme aldı.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Sınır dışı edilen göçmen sayısı 100 bini geçti
Düzensiz göçle mücadele ve sınır dışı operasyonları aralıksız devam ediyor. 2022 yılının 11 aylık döneminde sınır dışı edilen düzensiz göçmen sayısı 101.574’e yükseldi.
Sınır dışı edilen kaçak göçmen sayısı yüzde 142 arttı
Türkiye'nin kaçak göçle kararlı mücadelesi ve sınır dışı operasyonları aralıksız devam ediyor. Göç İdaresi Başkanlığı, yılbaşından bugüne ülkeden sınır dışı edilen kaçak göçmen sayısının geçen yıla göre yüzde 142 artarak 69.692'ye ulaştığını duyurdu.
59 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Göç İdaresi Başkanlığı Türkiye genelinde son 7 ayda 59 bin 40 düzensiz göçmen sınır dışı edildiğini açıkladı.
Ek gösterge düzenlemesi yasalaştı
Merkezde görevli valiler, Kurul Başkanı, Genel Müdür, Strateji Geliştirme Başkanı ile bu görevleri yürüten merkezde görevli valiler, birinci sınıf olup 1. derecenin 4. kademesinden aylık alanların ek ödemeleri için oranlar artırıldı.
Türker Çağatay Halim
Yozgat Vali Yardımcısı
Dr. Erdinç YILMAZ
Osmaniye Valisi