Arama
Arama Sonuçları
Vali Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, "Allah rızası için herkes evlerine gitsin. Arkadaşlar ben şimdi aşağı iniyorum, aranıza geleceğim ve sohbet edeceğiz. Ben sizleri anladım" dedi.
Bursa Valisi Demirtaş: Yangının ilerlemesi durduruldu
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını belirterek, "Yangının ilerlemesi durduruldu ve tehlike geride kaldı" dedi.
"Biz idarecileri en mutlu eden şey: Verdiğimiz sözü gerçekleştirmek"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere-Kiğı arasındaki yolun onarımı için vatandaşlara söz vermişti. Sözünü tutan ve çalışmaları başlatan Vali Usta, "Biz idareciler için halkın karşısında verdiğimiz sözü gerçekleştirmek kadar mutluluk verici bir şey yok" dedi.
Edirne Gülü doğduğu topraklarda yeniden hayat buluyor
Kâtip Çelebi’nin Cihannüması’nda gül bahçelerini övdüğü Edirne’de gül üretiminin artırılması amacıyla “Gül ve Gülcülük” akademik olarak ele alındı.
Kütahya’da ‘Hıdırellez’ ve ‘Fetih’ coşkusu
Bolluk ve bereketin simgesi, baharın habercisi Hıdırellez Bayramı ve Kütahya’nın fethinin 950’nci yıl dönümü Kütahya’da coşkuyla kutlandı.
Bakan ve yardımcılarının araç ve koruma sayısı azaltıldı
İçişleri Bakanlığı'nda tasarruf bakan ve yardımcılarının araç ve koruma polis sayılarından başladı. İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında Bakan Ali Yerlikaya ile yardımcılarının araç ve koruma sayılarının azaltıldığını açıkladı.
“Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.
Dünyaya nam salmış Kemalpaşa Kirazı'nı topladı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yetişen ve dünya çapında tanınan bir lezzet olan Kemalpaşa Kirazı'nda sezonun ilk hasadı yapıldı. Kiraz toplayan Vali Süleyman Elban, toplanan ilk kirazların Katar'a ihraç edileceğini belirtti.
“Emniyet ve jandarma Şanlıurfa’nın huzuru için çalışıyor”
Şanlıurfa'da Polis ve Jandarma ekiplerinin uyuşturucu kullanımı ve satışının önüne geçilmesi yönündeki çalışmaları devam ederken Vali Hasan Şıldak son bir haftalık verileri açıkladı.
Bursa'nın fethinin 698. yıl dönümü kutlu olsun!
Bursa’nın fethinin 698. yıl dönümü törenlerle ve dualarla kutlandı.
Öğrencilerle sahurda buluştu
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileriyle sahur yaptı.
Van ve Bitlis’te gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 15 gün süreyle yasaklandı
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, kent genelinde 3 Nisan'dan geçerli, 17 Nisan da dahil olmak üzere 15 gün süreyle Valilik ve Kaymakamlık makamlarınca uygun görülenler hariç olmak üzere, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu hükümlerine göre düzenlenecek gösteri yürüyüşü, açık hava toplantıları ve kapalı yer toplantılarının yasaklandığı belirtildi.
"Bingöl depremlerden çok çekti"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, olası bir depreme karşı 4 bölgeye konteyner kent alanlarının kurulacağını belirterek, "Bingöl'ümüz depremlerden çok çekti. Depreme hazırlıklı olmak en büyük önceliğimiz" dedi.
"Orman teşkilatı göğsümüzü kabartıyor"
Fidan dikim etkinliğine katılan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Orman teşkilatı, son 20 yılda Cumhuriyet tarihindeki en fazla ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Bu gerçekten göğüs kabartıcı" dedi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
İftar için yemekhane sırasına girdi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Yavuz iftar öncesi, yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini aldı.
Yurtta kalan öğrencilerle sahur yaptı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Piri Sami Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki öğrencilerle sahur yaptı.
'Öğrenci yurdu Filistinli derneğe verilecek' iddiasına yalanlama
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İstanbul’da geçici görevli personelinin konakladığı eski öğrenci yurdunun bir Filistin derneğine verileceği yönündeki iddiaları yalanladı.
İftar sofrasında öğrencilerin hayallerini dinledi
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Kadir Has Anadolu Lisesi Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, daha sonra da öğrencilerin hayallerini dinledi.
“Türkiye’de tek: Kendimiz pişirip kendimiz dağıtıyoruz, hem de ücretsiz”
Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı V. Şükrü Alperen Göktaş, şehre yapılan bazı hizmetleri sosyal medya hesabından paylaştı.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
Yurtta kalan öğrencilerle iftarda buluştu
Çorum Bayat Kaymakamı Seher Söyler, yurtta kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.
Öğrencilerin sahur coşkusuna ortak oldu
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Ramazan ayının manevi atmosferinde 'Yeşilçay Erkek Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin Ramazan coşkusuna ortak oldu.
Metehan, kaymakam abisini beklerken uyuya kaldı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, her hafta Salı ve Perşembe günleri İskenderun’da depremde yetim ve öksüz kalan çocukları ziyaret ediyor.
Yurtta kalan öğrencilerle iftar yaptı
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, erkek öğrenci yurdunda öğrenciler ve idareciler ile iftar yaptı.
Şehitlerin kabirleri gül suyuyla yıkandı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın talimatıyla başlatılan camilerdeki ve şehitliklerdeki temizlik çalışmaları tamamlandı. Ekipler, aziz şehitlerin kabirlerini gül suyu ile yıkadı.
"Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizlere düşüyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir ilçesinde yapımı tamamlanan yüksek öğretim öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, "Hiçbir öğrencimiz barınma sıkıntısı yaşamayacak. Mersin'e misafir olarak gelen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak devletimiz adına bizlere düşüyor" dedi.
Yaz sonunda hizmete açılacak
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bu yaz sonunda hizmete açılacağını duyurdu. Vali Çiçek, "Kayserililere verdiğimiz sözü tutacağız” dedi.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Yurt sorunu çözülüyor
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için Turgutreis Öğrenci Yurdu'nun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı. Ayrıca Menteşe ve Fethiye yurtlarının altyapı sorunları da çözüme kavuşacak.