Arama
Arama Sonuçları
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
"Sulama kanalları, barajlar ve göletlere girmeyin"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sulama kanalı, baraj ve göletlerde yaşanan boğulma vakalarına dikkat çekerek, bu alanlarda suya girilmesinin yasak olduğunu ve tehlikeli olduğunu belirtti.
Samsun'da 17 noktada denize girmek yasak
Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesi Toplantısı yapıldı. Vali Tavlı, "204 km’lik Samsun kıyı şeridinde 2024 yılında toplam 20 km’lik 10 adet yüzme alanı, 46 km’lik 17 adet denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu alan belirlenmiştir" dedi.
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
"Sizlerin derdini çözmeye gayret ediyoruz"
Engelliler Haftası programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını biliyoruz, sizlerin her zaman yanındayız. Derdinizi çözmeye gayret ediyoruz" dedi.
Van'da matematik dehaları yetiştiriliyor
Van Valisi Ozan Balcı, Türkiye’de ilk olan matematiği sevdirme projesi MATBİL’in kapanış törenine katıldı. Geleceğin matematikçilerinin yetiştirildiğini belirten Vali Balcı, "Proje devam ederse Van orta vadede matematikte Türkiye’de öncü olacak" dedi.
Batman'da riskli alanlar belirlendi
Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlığında Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda Batman'da boğulma olayları açısından riskli alanlar belirlendi.
Vali Şıldak'tan çağrı: Su hayattır can almasın!
Havaların ısınması ile birlikte olası boğulma vakaları için çağrıda bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, özellikle ailelere seslenerek “Su Hayattır Can Almasın” diyerek gerekli bilinçlendirmenin çocuklara yapılmasını istedi.
"Okullarımıza 75 halı saha yapıyoruz"
Van'da eğitim adına güzel işler yapıldığını ifade eden Vali Ozan Balcı, "Valilik olarak okullarımıza 75 halı saha yaptırıyoruz. Okullara 300 voleybol ve basketbol sahası yaptırdık. 23 tane spor salonunu bitirdik. 13 yüzme havuzu yaptık" dedi.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
"Harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parası"
Yüzme havuzu ve kapalı spor salonunun açılışına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Vanlı hemşehrilerimize, kadın, çocuk ve gençlere hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parasıdır" dedi.
Amatör spor kulüplerine malzeme desteği
Amasya Valiliği öncülüğünde, İl Özel İdaresi tarafından çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine temin edilen spor malzemelerinin dağıtım töreni gerçekleştirildi.
2023 spor kompleksinin açılışını yaptı
Van Valisi Ozan Balcı, Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı dolayısıyla 11 ilçede yapılan ve basketbol, voleybol, halı saha ve tenis kortundan oluşan 2023 spor kompleksinin açılışını yaptı.
Minik yıldızlara madalya
Minik yıldızlar yüzme yarışması Şanlıurfa Haliliye’de gerçekleştirildi. Kaymakam Serap Özmen Çetin, yarışmada dereceye giren öğrencileri yalnız bırakmadı.
Eksi 6 derecede Muradiye Şelalesi’ne girdiler
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, tarihi ve turistik değere sahip olan Muradiye Şelalesinde Van Gölü Aktivistleri Derneği tarafından düzenlenen yüzme etkinliğine katılarak katılımcılara çorba ikramında bulundu.
Sporcu Fabrikası açılışa hazırlanıyor
Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Sporcu Fabrikası’nı gezdi. Balcı, kentin spor altyapısına büyük katkı sağlayacak olan sporcu fabrikasının tamamlandığını ve kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
Kütahya'ya 30 milyon TL'lik turizm yatırımı
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 30 milyon TL'lik turizm yatırım projesinin temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Musa Işın, "Devletimiz, yaşadığımız depreme rağmen hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Bizler sizlere hizmetkar olmaya geldik. Halkımızın emrine amadeyiz" dedi.
Yarı olimpik yüzme havuzu açıldı
Bolu Valisi Erkan Kılıç, bakım ve onarımı tamamlanarak hizmete açılan Karaçayır Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu ziyaret etti. Kılıç, "200 kişi kapasiteli havuz ilimize hayırlı olsun" dedi.
Vali Baydaş, Ardeşen'e çıkarma yaptı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ardeşen ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ardeşen programı kapsamında ilk olarak Ardeşen Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baydaş, Kaymakam Ferhat Altay'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlarla ilgili brifing aldı.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Dondurucu soğukta antrenman
Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt ilçesinde inceleme ve temaslarda bulundu. Vali Çakır, dondurucu soğukta atletizm koşularına hazırlanan minik sporcuları azimlerinden dolayı tebrik etti.
Samsun turizmi için çalıştay yapılacak
Samsun'da, deniz, tarih-kültür, gastronomi, spor ve sağlık turizmi alanlarında gerçekleştirilecek çalıştaylarla ilgili hazırlıkların görüşüldüğü toplantı Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında yapıldı.
“Sporu ve sporcuyu seviyorum”
Van’a çok önemli spor yatırımları yapan, sporu ve sporcuyu seven Vali Ozan Balcı, Edremit’te inşaatı süren yeni spor lisesinin en kısa sürede eğitime açılacağını söyledi.
“Ulaşılabilir olacağız”
Gölpazarı’nda esnaf, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “En büyük hedefimiz Valilik Makamı da dâhil olmak üzere mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin ulaşılabilir olmasıdır” dedi.
“Gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz”
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ile birlikte belediye tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, “Gençlerimiz ve daha yeşil bir Diyarbakır için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Yurda yerleşmede Kelkit yüzde 99’la rekor kıracak
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözmek için ek yurt projesinin bitmesiyle ilçede yerleştirme oranının yüzde 99’la rekor düzeye çıkacağını söyledi. Yurdun bir hafta içinde açılması için yoğun gayret gösteren Kaymakam Algın, "KYK yedek listedeki tüm öğrencileri yurda alacağız" dedi.
“Gençlerimizi önemsiyoruz”
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Genç ve dinamik bir nüfusumuz var. Bu genç nüfusu spor faaliyetlerine yönlendirebilmek, onların içerisinden iyi eğitim almış, her branştan yeni milli sporcular yetiştirebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
‘Spor Van’a halaylı açılış
Spor Van Projesinin 2023-2024 yılı açılışı Vali Ozan Balcı’nın katılımıyla yapılan törenle Van Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi.
Van’da Yamaç Paraşütü Yarışması
Van Valisi Ozan Balcı, Van Gölü'nün Ayanis sahillerinde gerçekleştirilen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması ile Paramotor Şampiyonasının ödül törenine katıldı.
Nusaybin’deki yatırımları inceledi
Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda beraberindeki heyet ile birlikte Nusaybin ilçesini ziyaret ederek yapılan, yapılması planlanan ve devam eden projeleri/yatırımları yerinde inceleyip ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.