Arama
Arama Sonuçları
"Bu etkinlikler toplumun gelişimine katkı sağlıyor"
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışına katılan Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, "Bu tür etkinlikler toplumun gelişimine katkı sağlıyor" dedi.
Öğrencilerin sorularını cevapladı
Şanlıurfa Halfeti Anadolu Lisesi öğrencileri, yayınlanacak olan “Okurzade” dergisi için Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan ile röportaj yaptılar.
Galatasaray yönetimi Halfeti'de
Galatasaray Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini ziyaret etti.
"Personellerimizi ailemden birer üye olarak görüyorum"
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki kamu kurum personelleri ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. Kaymakam Erdoğan, "Ailemden birer üye olarak gördüğüm tüm personellerimizin mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum" dedi.
Özel misafirlerini ağırladı
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Saylakkaya Ortaokulu'nda eğitim gören özel öğrenciler, Kaymakam Zikrullah Erdoğan'ın ev sahipliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.
Deprem konutları en kısa sürede teslim edilecek
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, kaymakamlığın koordinasyonunda yürütülen Argıl ve Yukarı Göklü Mahallesindeki TOKİ Deprem Konutları inşaat sahasında denetlemelerde bulundu.
Kurslardaki eğitim 8 saate çıkarıldı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde görevli usta öğreticilerinin, ders saatlerini 8 saate çıkardıklarını belirterek, "Kurslarımızın kalitesini arttırmayı ve kursiyerlerimize daha geniş bir öğrenme fırsatı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.
"Öğrencilerin ve öğretmenlerin konforu için çalışıyoruz"
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Meslek Yüksek Okulu'na tahsisi planlanan binayı gezdi. Kaymakam Erdoğan, "Öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize daha rahat ve daha konforlu imkanlar sağlamak amacıyla çalışıyoruz" dedi.
Halfeti'nin başarılı sporcularını tebrik etti
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, 2023-2024 Okul Sporları Mahalli Müsabakalarında başarı elde eden genç sporcularla bir araya gelerek, başarılar diledi.
Kelaynaklar doğaya kanat çırptı
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Birecik’in simgesi kelaynak kuşlarının doğaya salınma etkinliğine katıldı.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
Yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 95’i tamamlandı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, yıkım ve enkaz kaldırma ekibiyle toplantı yaptı. İlçede enkazın yüzde 95’inin kaldırıldığını belirten Kaymakam Erdoğan, kalan sürecin de bir an önce tamamlanmasını istedi.
Deprem konutlarını denetledi
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Argıl Mahallesindeki TOKİ Deprem Konutları inşaatını koordineli bir şekilde denetledi.
Miniklerin kaymakam abi sevgisi
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Yukarıgöklü Mahallesi’nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Mahalleli ile bir araya gelen ve öğrencilerle sevgi dolu anlar yaşayan Kaymakam Erdoğan, miniklerin oyunlarına da eşlik etti.
"Safir tohumu ile verimli topraklarımız buluştu"
Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamlığı kontrolünde 50 dekar alana Safir çeşidi olan aspir tohumu ekildi. Kaymakam Zikrullah Erdoğan, "Safir tohumu ile verimli topraklarımız buluştu" dedi.
“Eğitim standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Hilalli İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin düzenlediği sıcak karşılama programında memnuniyetini ifade eden Kaymakam Erdoğan, sınıflara girerek öğrencilerin sıralarını paylaştı.
"Vatandaşlarımız tam kapasiteli sağlık hizmeti alacak"
Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, İlçe Devlet Hastanesi'nin acil bölümünde başlatılan genişletme çalışmalarını inceledi. Kaymakam Erdoğan, "Vatandaşlarımızın daha nezih ve geniş ortamda, tam kapasiteli sağlık hizmeti alacak" dedi.
Üreticilere eğitim verildi
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Antep fıstığı ve zeytin yetiştiriciliğinde hastalık ve zararlarla mücadele hakkında üreticilere eğitimler verildi.
"Eğitim birinci önceliğimiz"
Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ders başı yapan öğrencilerle bir araya gelerek, "Eğitim bizim birinci önceliğimiz" dedi.
“İnşallah sabah namazını birlikte burada eda ederiz”
Depremde hasar gördüğü için yıkılan Karaotlak Camiinin temelini atan Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “İnşallah en kısa zamanda sabah namazını birlikte burada eda ederiz” temennisinde bulundu.
106. dönem kardeşliği
106. dönem mülki idare amirleri Diyarbakır’da buluştu. Diyarbakır Vali Yardımcısı İlyas Öztürk’ün ev sahipliğinde bir araya gelen dönemdaş vali yardımcısı ve kaymakamlar, eski günleri yad etti.
Kandil gecesi lokma ikramı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Mevlid Kandili Programı sonrası vatandaşların kandilini tebrik ederek, tatlı ikramında bulundu.
Halfeti’ye gelen turist sayısı artacak
İlçe ziyaretlerini Suruç ve Halfeti ile sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçelere gelen turist sayısını arttırmak için hep birlikte çaba göstereceklerini söyledi.
İlçe Jandarma Komutanı'nın yeni rütbesini taktı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, üsteğmenliğe terfi eden İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fırat Temel’in yeni rütbesini taktı.
Bakım ve tadilat işleri okulların açılışına yetişecek
Okulların yeni öğretim yılına hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “Yaklaşık 2.5 milyon TL bütçe tahsis ederek, okullarımızın bakım, onarım ve tadilat işlemlerini hızla tamamlıyoruz” dedi.
Vali Yardımcısı Sungur, dünya evine girdi
Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Sivas’ta düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Sungur’un nikah şahitliğini Şanlıurfa ve Sivas valileri yaptı.
Kaymakam adayları Karagül diyarına hayran kaldı
111. dönem kaymakam adaylarından bir grup, tarihi taş evleri ve doğal güzellikleriyle bölgenin saklı cenneti olan Karagül diyarı Şanlıurfa Halfeti’nin güzelliklerine tanıklık etti.
Kuraklıkla mücadele için yeni adım
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamlığı koordinasyonunda, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Halfeti Safir ile Pırlanta Gibi Parlayacak Yayım Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Şehit aileleri ve gazileri iftarda ağırladı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, şehit aileleri, gaziler ve ailelerini iftarda ağırladı.
“Devletimiz her yerde vatandaşımızın yanında”
Muhtarlarla iftarda bir araya gelen Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “Devletimiz her yerde, her alanda vatandaşımızın yanında” dedi.