Arama
Arama Sonuçları
Su sorununa neşter vurmak için 3 bin rakımlı yaylada inceleme
Hakkari Valisi Ali Çelik, içme suyu sorunlarına belirlenen çözüm yollarının uygulamasını incelemek üzere Berçelan Yaylasına gitti.
Vali Şıldak, gece yarısı hastaneyi denetledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum denetimlerine Siverek Devlet Hastanesi ile devam etti. Gece saatlerinde program dışı hastaneyi ziyaret eden Vali Şıldak, birimleri inceledi ve hastaneye davet ettiği başhekime gerekli talimatları verdi.
Kaymakamın aracını kontrol ettiren teğmenin ifadesi ortaya çıktı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit’in makam aracını askeriye girişinde kontrol ettiren ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S.’nin mülkiye müfettişlerine verdiği ifade ortaya çıktı.
Vali Çelik, çift kale maçta fırtına gibi esti
Hakkari Valisi Ali Çelik, Zapspor futbolcuları ile bir araya geldi. Formasını giyen ve futbolcularla çift kale maç yapan Vali Çelik'in performansı büyük alkış aldı.
Şanlıurfa'nın ağaçları tescillenecek
Fıstık hasadına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte 45 milyon fıstık ağacının olduğunu ve asırlık fıstık ağaçlarının tescilleneceğini belirtti.
Kaymakamdan MİA Haber'e övgü
MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan, Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ile bir araya geldi. Kaymakam Kılıç, "MİA Haber, mülki idare camiasına güzel hizmetlerde bulunuyor" dedi.
"Keyfiyeler giyildi, 743 yıllık gelenek başladı"
743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri başladı. Şenliğin açılışında konuşan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Keyfiyeler giyildi, 743 yıllık gelenek başladı. Şanlı tarihimizin manevi coşkusuyla, Ecdad topraklarındayız" dedi.
"Diyarbakır ve Şanlıurfa arasındaki ilişkileri güçlendireceğiz"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın başkanlığında Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun katılımıyla Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Şıldak, iki il arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.
Vali Aygöl, Ertuğrul Gazi şenliklerine herkesi davet etti
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek “743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri”ne herkesi davet etti.
Sahada hem inceleme yaptı hem talepleri dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Pehlivan Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını inceledi. Sahada hem inceleme yapan hem de vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Çelik, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü için Bitlis'e gitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlamaları için Bitlis'e gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Vali Erol Karaömeroğlu ve il protokolü karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret edip, dua etti.
Vali Çelik, sınır duvarlarını inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Esendere’de sınır duvarlarında inceleme yaptı.
Çin Büyükelçisi, Rize çayına hayran kaldı
Rize'yi ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sbaobin Liu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi. Vali Baydaş, Büyükelçi Liu’ya Rize’de üretilen çeşitli çayları ikram etti. Büyükelçi Liu, tüm çay çeşitlerini çok beğendiğini belirterek, "Tadına baktığım bütün çaylara 100 puan verdim" dedi.
Vali, köy statüsüne kavuşan vatandaşların sevincine ortak oldu
Batman Valisi Ekrem Canalp, köy statüsüne kavuşan Alagöz köyünü ziyaret etti. Mezranın köy statüsüne kavuşması sevincine ortak olan Vali Canalp, talepleri de dinledi.
Almus'un ikinci hanım ağasına madalya verdi
Tokat'ın Almus Kaymakamı Emre Çömen, Kınık beldesinde ikamet eden Songül Yılmaz’ı hanım ağa ilan etti, birde madalya verdi. Kaymakam Çömen, "Songül Yılmaz, Çaykaya Köyüne hanım ağa ilan edilen Gonca Yalçın’ın ardından ilçemizin ikinci hanım ağası oldu" dedi.
Gümüşhane'de 5 yıllık Stratejik Plan kabul edildi
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever başkanlığında İl Encümeni Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Tanrısever, İl Özel İdaresi’nin 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Planı'nın kabul edildiğini belirtti.
Antrenman yapan sporcularla sohbet etti
Hakkari Valisi Ali Çelik, Ferdi Branşlar Spor Salonunu ziyaret ederek, antrenman yapan sporcularla sohbet etti.
Antalya'nın simgesi Hadrian Kapısı'nda çalışmalar başladı
Antalya Valisi Hulusi Şahin, kentin kalbinde yer alan ve Roma İmparatoru Hadrianus’un ziyareti anısına M.S. 130’da inşa edilen Hadrian Kapısında, bakım ve iyileştirme çalışmasının başladığını belirtti.
"Kadim kültürümüzü tanıtıp ayakta tutuyorlar"
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Çekerek ilçesine bağlı Kamışçık köyünü ziyaret etti. Türkmen kültürünün tanıtıldığı stantları gezen Vali Özkan, "Kadim kültürümüzü tanıtıp ayakta tutuyorlar" dedi.
Samsun'a atanan kaymakamdan 'çiçek getirmeyin' talebi
Samsun'un Canik ilçesine atanan ve göreve başlayan Kaymakam Şeref Aydın, "Hayırlı olsun ziyaretine gelecek hemşehrilerimizin, dostların çiçek getirmemesini istirham ediyorum. Arzu eden, Türkiye Down Sendromu Derneği'ne bağışta bulunabilir" dedi.
İncelemeye gittiği ilçedeki bahçeye hayran kaldı
İncelemerde bulunmak üzere Üzümlü ilçesine giden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, meyve yetiştiricisi Salim Doğan’ın bahçesine hayran kaldı. Dalından meyve toplayan Vali Aydoğdu, "Üzümlü’de Salim hocamızın bahçesinde, adeta cennetten bir köşedeydik" dedi.
"Lokmalarımızı canlarla paylaştık"
Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Karaşar Cemevi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Kaymakam Yılmaz, "Muharrem ayı nedeniyle bugün lokmalarımızı canlarla paylaştık" dedi.
Kış oyunlarının sembol tesislerini denetledi
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın sembol tesislerinden biri olan Kiremitlik Tepe Kayakla Atlama Kuleleri’ni inceleyen Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaymakam, çalışmalar için sahada keşif yaptı
Ağrı'nın Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, 5 köyü ziyaret ederek, köylerde yapılacak çalışmalarla ilgili sahada keşif yaptı.
Enne Barajı'na kamp alanı yapılacak
Enne Barajı Tabiat Parkı’nda inceleme yapan Kütahya Valisi Musa Işın, alana gençler için kamp alanı oluşturulacağını ifade etti.
Vali Polat, gelin ve damatla halay çekti
Kars Valisi Ziya Polat, Üçbölük köyünde bir düğüne katılarak gelin ile damatla halay çekti. Vali Polat, genç çifte mutluluklar diledi.
Helel Vadisi’nin zirvesinde su kaynaklarını inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, 2300 metre rakımdaki Helel Vadisi’nin zirvesinde su kaynaklarıyla ilgili inceleme yaptı. Vali Çelik, inceleme sonrası gerekli çalışmaların başlatılması için talimat verdi.
Çiniciler Çarşısı'na cami yapılacak
Kütahya Valisi Musa Işın, hayırsever bir vatandaşın Çiniciler Çarşısı'na cami inşa etme isteği üzerine bölgede yer tespiti yaptı. Esnafla birlikte bölgeyi gezen Vali Işın, camii inşası için en uygun yerin belirleneceğini ifade etti.
"19 köyümüz, içme suyunu daha ucuz kullanacak"
Su iletim istasyonuna kurulan güneş enerji santralini gezen Edirne Valisi Yunus Sezer, "19 köyümüz, güneş enerjisi ile daha ucuza içme suyu kullanacak" dedi.
"Olayların aydınlatılma oranı yüzde 96"
2024 yılı Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Van Valisi Ozan Balcı, "Mayıs ayı içerisinde kolluk birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 1.299 olaya müdahale edilmiş olayların aydınlatılma oranı yüzde 96'dır" dedi.