“Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz”;

“Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz”

Mülki idare amirleri camiasına yeni kan olan 111. dönem kaymakam adaylarının önemli bir kısmı bugün ilk kaymakamlık görevine başladı. İlk görev heyecanını yaşayan kaymakamlar, “Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz” dedi....

Resim

111. DÖNEMİN YARISI DEPREM BÖLGESİNDE

200 kişilik 111. dönem kaymakam adaylarının yarısı deprem bölgesindeki illerde koordinatör olarak görevlendirilirken, daha önce deprem bölgesinde görev yapan diğer yarısı ilçelere kaymakam vekili olarak görevlendirildi.

Bir kısmı geçen hafta, önemli bir kısmı ise bugün ilk kaymakamlık görevlerine başlayan kaymakam vekilleri, ilk yöneticilik tecrübelerini de ilk atandıkları ilçelerde yaşayacak.

Resim

İLÇELERDEKİ BİRİM AMİRLERİ KARŞILADI

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 28.9.2023 tarihli onayı ile ilk ilçelerinde göreve başlayan kaymakamları, kaymakamlık girişlerinde ilçelerin birim amirleri karşıladı. Tebrik ve kutlamaları kabul eden kaymakamlar ilk makamlarına oturarak, ilçenin yöneticileriyle ilk teması kurdu. Kaymakam vekilleri atandıkları illerin valilerini de ziyaret ederek talimatlarını aldı.

Resim

RABBİM UTANDIRMASIN!

Göreve başlama mesajını Mülkiye Marşı ile yapan ve “Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz” diyen Emre Can Türkmen, Çandır kaymakamlığında göreve başladı.

Çorum Laçin Kaymakamlığı görevine başlayan Yağmur Şimşek de, “Rabbim utandırmasın” diyerek makamına oturdu.

Tuzlukçu Kaymakamlığına vekalet edecek olan Eyyüp Tuğ da, “Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” duasında bulundu.

Trabzon Çaykara Kaymakam Vekili olarak görevine başlayan Gürdal Erbek de, “Doğal güzellikleri, yeşili ve doğasıyla ülkemizin cennet köşelerinden Trabzon Çaykara Kaymakam V. görevime bugün başlamış bulunmaktayım. Allah devletimize ve milletimize hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin” dedi.

Resim

BUGÜN GÖREVE BAŞLAYAN KAYMAKAMLARDAN BAZILARI ŞÖYLE:

Felahiye Kaymakamı Batuhan Cevahir

Çavdarhisar Kaymakamı Abdullah Gedik

Altunhisar Kaymakamı Abdussamed Yiğit

Gömeç Kaymakamı Mehmet Şirin Altay,

Aydıncık Kaymakamı Alperen Yıldırım,

Taşkent Kaymakamı Muhammet Yücetağ

Altınyayla Kaymakamı Batuhan Kalkan

Akören Kaymakamı Yunus Emre Karaca

Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum