“Sorunlara çare üretmeye çalışıyoruz”;

“Sorunlara çare üretmeye çalışıyoruz”

Halk Günü’nde vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları ve karşılaştıkları sorunları dinleyen Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, “Sorunlara çare üretmeye, sıkıntıları mümkün olduğunca bertaraf etmeye çalışıyoruz” dedi....

Resim

VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLEDİ

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, ‘Halk Günü’ kapsamında düzenlediği programda vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Valilikte düzenlenen programda vatandaşların taleplerini alan Vali Yıldırım, isteklerini ve yaşadıkları sıkıntıları tek tek not aldırdı, çözümü için de ilgililere gerekli talimatları verdi.

Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunun altını çizen Vali Yıldırım, “Bugün burada ilgili kurum müdürlerimizle vatandaşlarımızın istek ve temennilerini, görüş ve önerilerini dinliyoruz. Yaşadıkları sıkıntılara ve karşılaştıkları sorunlara çare üretmeye ve sıkıntılarını mümkün oldukça bertaraf etmeye çalışıyoruz. Devletimizin kapısı vatandaşımıza her zaman açıktır” dedi.

Resim

"KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK"

26 vatandaşla tek tek görüşen Vali Yıldırım, problemlerinin çözümü noktasında gerekenin yapılacağını ifade ederken, vatandaşlar da, kendilerini Valilikte ağırlayan ve taleplerini titizlikle dinleyen Vali Aziz Yıldırım’a teşekkürlerini iletti.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum