Rize Valisi duvarlara grafiti yaptı;

Rize Valisi duvarlara grafiti yaptı

“Grafiti ile Merkezimde Gençlerin İzi Kalır” projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, eline aldığı sprey boyayla 100. yıl temalı grafiti yaptı....


DUVARLAR RENKLENDİ

Rize Valiliği tarafından hayata geçirilen ve gönüllü gençlerle ortaklaşa yürütülen “Grafiti ile Merkezimde Gençlerin İzi Kalır” projesi kapsamında Rize Gençlik Merkezi duvarları ve Kazım Ayvaz Güreş Eğitim Merkezi’nin önündeki duvarlar grafiti ile renklendi. Düzenlenen etkinliğe Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, eşi Zeyneb Baydaş, Grafiti Sanatçısı Şenol Karakaya, Antalya Murat Paşa Gençlik Merkezi Gönüllü gençleri ve Rize Gençlik Merkezi gönüllüleri katıldı. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte duvarlar Cumhuriyetin 100. yılı için renklendirildi.


'GENÇLER VARSA RENK VAR'

Burada konuşan Vali Baydaş, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı, ilimize özgü değerler ve spor temalı gerçekleştirilen grafitiler görenler tarafından tam not aldı. Böylesi güzel bir etkinlikte gençlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Gençler harika iş çıkardılar. Ben de biraz katkıda bulundum. Elinize sağlık. Gençler varsa renk var, enerji var, heyecan var ve güzel netice var" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum