Vali Kaya: Köyün adı bile ayrı güzel, Fıstıklı;

Vali Kaya: Köyün adı bile ayrı güzel, Fıstıklı

Ziyaret ettiği Fıstıklı köyüne hayran kalan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, "Bir tarafta fıstık çamlarından yemyeşil bir orman, bir tarafta masmavi deniz. Köyün adı bile ayrı güzel, Fıstıklı..." dedi....


Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Vali Kaya son olarak Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın ile birlikte Armutlu ilçesini ve ilçeye bağlı Fıstıklı köyünü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

'İLÇE NÜFUSU 20 KATINA ÇIKIYOR

Armutlu'nun turizm anlamında bölgenin incisi olduğunu vurgulayan Vali Kaya, "Bugün Armutlu'da ikamet eden vatandaşlarımızla bir aradaydık. Armutlu, turizm anlamında gerçekten bölgenin incisi; yazın ilçe nüfusu yaklaşık 20 katına kadar çıkıyor. Bununla ilgili ilçe kurumlarımızın aldığı tedbirler elbette var, buna ek talepler için dikkatle notlarımızı aldık" dedi.


TALEPLERİ DİNLEDİ

Daha sonra Fıstıklı köyüne giden Vali Kaya, "Bir tarafta fıstık çamlarından yemyeşil bir orman bir tarafta masmavi deniz.. Köyün adı bile ayrı güzel, Fıstıklı... Köyümüzde ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geldik tanıştık, taleplerini dinledik. Hemşehrilerimize samimi ev sahipliği için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum