Eşsiz manzarada 100 metrelik bayrakla yürüdüler;

Eşsiz manzarada 100 metrelik bayrakla yürüdüler

Gümüşhane'de bulunan Örümcek Ormanları'nda Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılan Vali Alper Tanrısever ve 300'ü aşkın genç, 100 metrelik Türk bayrağını 7,5 kilometre taşıyarak yürüdü....

Kürtün ilçesinde bulunan ve sonbaharın gelmesiyle eşsiz bir görsel şölen sunan Örümcek Ormanları'nda Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla bayrak yürüyüşü düzenlendi. Avrupa'nın en uzun Göknar ve Ladin ağaçlarının bulunduğu Örümcek Ormanlarında gerçekleştirilen yürüyüşe Vali Alper Tanrısever ile eşi Sema Tanrısever ve çocukları, Vali Yardımcısı Bahar Kaya, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay ve 300'ü aşkın doğasever katıldı.


ÇAYLAR BELEDİYEDEN

Çıkrıkdüzü Yaylası'ndan başlayan yürüyüşte 100 metrelik Türk Bayrağı yaklaşık 7,5 kilometrelik yürüyüş boyunca taşındı. Etkinliğin sonunda Kürtün Belediyesi tarafından katılımcılara sıcak çay ve kahvaltılık ikram edildi.


"DOĞA HARİKASI BİR YER"

Yürüyüşe katılan Vali Tanrısever, "Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Örümcek Ormanları yüzlerce yıldan oluşan anıt ağaçları, olağanüstü renk cümbüşü ve vahşi doğasıyla ünlü bir yer. Gümüşhane'de okuyan, özellikle şehir dışından gelen gençlerimizle birlikte bu doğa harikasını, Allah'ın bir lütfu olan bu coğrafyayı hep beraber tanıma imkanı bulduk. Buraya ilk kez geldim ve gelir gelmez aşık oldum, çok güzel bir yer. Cumhuriyetin 100. yılında gençlerimizle birlikte Atatürk'ün gösterdiği hedefe doğru, muasır medeniyet seviyesine yükselteceğiz" dedi.




Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum