Trafik eğitim TIR'ının son durağı Kırıkkale;

Trafik eğitim TIR'ının son durağı Kırıkkale

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Mobil Trafik Eğitim TIR'ı Kırıkkale'ye geldi. Öğrencilerle birlikte eğitim TIR'ını ziyaret eden Vali Mehmet Makas, trafik bilincine vurgu yaptı....


Türkiye genelinde ilkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığının geliştirilmesi amacıyla başlatılan proje çerçevesinde hazırlanan Emniyet Genel Müdürlüğü Mobil Trafik Eğitim TIR'ını gören öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı. TIR'ı ziyaret eden öğrenciler, trafik eğitim uygulamalarına da katıldı.


"TÜM VATANDAŞLARIMIZ GELEBİLİR"

TIR'ı ziyaret eden ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Makas, "Trafik ancak bilinçlenme ile idealimizdeki noktaya gelecektir. Trafik bilinci arttığında kaza oranlarının azalacağına inanıyoruz. Emniyet Genel Müdürlüğümüzün Trafik Eğitim TIR'ı ile Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan stantlarımız 7'den 77'ye tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açıktır" diye konuştu.


ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Vali Makas aynı zamanda alanda bulunan öğrencilerin Cumhuriyetin 100. yılı için hazırladıkları gösteriyi izledi, daha sonra öğrencilerle "Türkiye Yüzyılı" hakkında sohbet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum